Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2013, 09:46:39
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
Vechi 08.11.2013, 15:36:48
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Mihai e bine, mulțumim pentru preocupare.
Era o emisiune, sau ceva care se intitula "Am întâlnit și români fericiți" ... ?

Să deschidem o rubrică "Am citit și despre forumiști fericiți..."?

Cu scuze pentru off topic!

Last edited by Annyta; 08.11.2013 at 15:39:25.
Vechi 08.11.2013, 16:07:47
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Coniță, nu te-a învățat nimeni din secta dumitale să aduci și dovezi atunci când te repezi să arunci ocara asupra oamenilor? Întreb retoric, fiindcă știu că stilul ăsta de acuzații, bazate pe dovezi secrete căpătate de la extratereștrii pitulați în mediul digital sau cazați în creierele voastre, fac parte din marketing-ul obișnuit al ashramurilor cipofobe.

Mihai e bine, mulțumim pentru preocupare.

Mihaile, în "secta" mea dovezile sunt irelevante câtă vreme omul are ochelari de cal :) la o adică, ai ca "banal" exemplu pilda cu bogatul nemilostiv ce tocmai a fost duminica trecută, unde el, bogatul, îl ruga de zor pe Avraam să trimită pe Lazăr acasă la cei 5 frați ai lui să-i atenționeze asupra locului de chin în care se afla! Știi evident, răspunsul primit :) acela cu "de-ar învia și morții tot n-ar crede"....

prin urmare, dacă tu, în mărinimia ta m-ai gratulat cu atâtea epitete și dedicații care mai de care mai uimitoare (în top e totuși poza aceea) ,iar Alin a ajuns până acolo încât să mă creadă boost-root ,ciborg (sau ceva genu) și nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede! adică nu veți recunoaște.. de parcă mie ar trebui să-mi recunoașteți!! (oare conștiința inimilor voastre e în stand-by?) dar veți găsi atâtea nșpe justificări de "necontestat" ,încât.... bietul Alin ar ajunge clar să mă creadă vreun zombie,sau ceva de domeniul SF... :)))
Văd că ți-ai diversificat vocabularul... ai ajuns la comparații gen "ashram" indian pentru a defini empatia față de persoanele care nu-ți sunt sau devin... plăcute :) Nu mai știu cine spunea că orice adevăr trece prin trei stadii: Mai întâi este ridiculizat, apoi este întâmpinat cu violență, iar în cele din urmă este acceptat ca evident!!

mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!
Vechi 08.11.2013, 16:10:41
Senior Member

Implicit

Citat:
Un creștin ortodox, mai exact. Că ortodocși există și printre evrei.
dar diferența dintre un creștin-ortodox și un credincios creștin-ortodox care-o fi?!!
că predica fără trăire e sunetul de butoi alunecând pe vale ...sau cum ți se pare :)
Vechi 08.11.2013, 16:32:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Care e legatura dintre CNP si cip? Crezi ca daca buletinul are cip, gata, esti controlat pentru ca te controleaza cipul prin cnp? De cand a fi om inseamna a fi un numar (cnp in cazul asta)?

Daca te-ar ajuta Dumnezeu sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
A fost odată....înainte de era internetului ,nu demult, ieșitul la ronțăit de semințe sau ce avea fiecare, pe ulița din sat.. se vorbea (bârfea) despre orice... dorința de-a ști tot despre oricine ținea titlul topicelor vremii în timp real :) Oamenii se auto-urmăresc de când lumea. În zilele noaste, pe facebook poți vedea când intră și iese cineva din restaurant, când iși bea cafeaua, când s-a despărțit, împărțit... poze cu familia, casă, copii, mașină, absolut totul se împrăștie pe rețelele de socializare. În câteva minute poți afla programul cuiva, unde stă, ce mașină are, cum arată el și familia lui. TOT! Nu mai există niciun fel de simț al noțiunii de personal (intimitate).

Google, stăpânul datelor acestei lumi a lansat căutari bazate pe comenzi vocale. Dar vocea nu este recunoscută direct în browser , ci este trimisă pe serverele Google pentru a fi procesată și recunoscută. Iar ei specifică limpede că o stocheaza cel puțin 2 ANI .
Combinând amprenta vocală cu telefoanele mobile inteligente, poți fi urmărit non-stop. Google a lansat și un serviciu de căutare după poze. Poți încărca poze la ei, și ei găsesc altele ce se aseamană. Lumea își trimite poze personale pentru a fi mai ușor catalogați și le dau și amprenta vocală... sa fie bine.
Google controlează mailurile pentru milioane de persoane și firme, unii au mai toate documentele stocate la ei. Acestea sunt indexate și se știe tot despre oricine. Multe afaceri au ca unică metodă de contact, serviciile Google. Dacă Google le închide conturile îi falimenteaza instantaneu :D

ei, și-acu' imaginează-ți că banii care nu (mai) sunt in mana ta… sunt la mana altora, nu mai ai control asupra lor ,fiind și tu cu ei la pachet.
Abuzurile vor fi trecute sub tacere, nimeni nu te va susține dacă ți se blocheaza contul…din varii motive, fiindca li se va bloca și lor..... și de aici să te ții dans :) sau paranoia cum zici tu!!
Dar preoții noștri creștin-ortodocși și sunt Slavă Domnului, destui, au "citit semnele vremurilor" și au înțeles că este vorba despre "celebra" pecete profețită de Sf. Ioan, și de aici au început toți (din Grecia, Serbia ,România) să înalțe rugăciuni și să ne trezească și pe noi, oile (dacă avem urechi de auzit) că lucrurile se agravează și că e nevoie de trezvie!
Dumnezeu să te lumineze și pe tine!
Vechi 08.11.2013, 16:43:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
(amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-)
Nu și-a luat nici o tălpășița.
Vechi 08.11.2013, 18:26:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul

Daca te-ar ajuta Dumnezeu si sa sa scapi de paranoia si sa gndesti logic, ai intelege, ca, atata timp cat n-ai nimic implantat in corp nu te poate manipula nimeni (aka manipulare mentala directa - sa nu uitam suntem manipulati indirect de mass-media, biserica *mai exact, ceea ce inseamna azi biserica*, scoala etc.)
Daca parintele Paisie Aghioritul, Sfantul de Cernigov si altii ale caror cuvinte le-am repetat au avut paranoia, apoi eu nu schimb paranoia mea cu normalitatea ta! Nici macar nu te-ai sinchisit sa te uiti ce-au scris autorii cartilor citate. Nu. Tu esti sigura ca gandesti logic si gata! Nu trebuie sa te mai documentezi. Daca stii sa repeti ce auzi la televizor inseamna ca gandesti logic si gata.

Last edited by antoniap; 08.11.2013 at 18:28:40.
Vechi 08.11.2013, 20:29:53
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
nu vă mai amintiți cum erați de încântați de săptămâna de rugăciune cu catolicii (amicul vostru celestial_pottery care vă ținea isonul, luându-și tălpășița între timp și am observat că nu e singurul dintre catolici, ar mai fi și domnul doctor - acu' nu știu dacă-i semn bun sau nu-) însă un lucru e evident: de-aș căuta mesajele voastre prin arhiva subiectelor și vi le-aș sublinia cu roșu, chiar de vi le-aș pune la avizier, sau în vârf de băț... cu aceeași modestie copleșitoare ce vă caracterizează (nu neapărat ca și creștini-ortodocși), tot nu veți crede!
Cu scuzele de rigoare pentru cantitatea apreciabilă de vrăjeală colaterală eliminată din citat, te-aș ruga să cauți textele respective și să le postezi altfel acuzația ta rămâne o simplă oală cu apă pusă pe foc într-o cameră etanșă și uitată acolo. (Știe cineva ce fenomen produce situația descrisă anterior?). Prin urmare, lasă la o parte anticipările pesimiste referitoare la inutilitatea gestului și arată dovezi că AlinB și cu mine am susținut/aplaudat rugăciuni ecumeniste sau alte gesturi asemănătoare. Aș aprecia dacă postarea cu dovezile ar fi scutită de balastul lingvistic inutil cu care ne-ai obișnuit.

Citat:
mă bucur că ești bine .îți doresc sănătate și să dea Domnul ca Sfinții Săi Arhangheli să-ți lumineze sufletul pentru a înțelege ce vrea să însemne aia iubirea de aproape, pentru că în rest putem fi orice, dar știi cum e... cine zice că iubește pe Dumnezeu și pe fratele său nu prea... înseamnă că nu prea e ce vrea să pară! cum altfel am putea împlini îndemnul "Căci întru aceasta vor cunoaște că sunteți ucenicii MEI...."
La Mulți Ani!!
Săru' mâna pentru urări și cateheza inoportună!
Vechi 08.11.2013, 20:35:17
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Să deschidem o rubrică "Am citit și despre forumiști fericiți..."?
O idee foarte bună, întrucât forumul pare unori sufocat de nefericire. Poate îl inaugurezi chiar tu, firește, dacă e cazul!
Vechi 09.11.2013, 08:51:18
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
(...) Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.
Și tu ce părere ai mă "inteligentule"? Că trebuie să aștepți să vină răul peste tine pentru ca apoi să vezi dacă îi mai faci față? Și vorbim totuși de o chestie colectivă. De strategii de prevenție nu ai auzit, de lovituri preventive nu ai auzit, mă "inteligentule"? Așa au zis unii, ca tine, cu comuniștii, iar mai apoi au văzut ei cât de "bine" s-au descurcat! Apostazia și trădările au fost în floare printre "creștinii ortodocși" ai lui Mihailc și AlinB. Probabil că ăsta este modelul de viețuire "creștină" pe care vreți să ni-l livrați în continuare.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30