![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și salariul de unde vine? Nu sunt tot banii oamenilor? Or mai păstra și alții ceva din ei...Dar tot vă fură la greu pastorii voștri pentru că ei sunt lupi-răpitori; ei vă zic că sectele sunt bune, dar de fapt sunt creațiile diavolului. Deci tot vă fură pentru că voi, din neștiință vă duceți la ei...Îmi pare rău că stă treaba așa... Spune-mi ceva te rog! Pastorii voștri vă mai țin în secte dacă refuzați să le mai dați zeciuială? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îl voi dezbate dupa ce, mai intai, vei scrie asa pe forum: „ - Eu, Vlad-Alexandru, sunt un mincinos. Cand am scris intr-o postare anterioara „eu însumi am păcătuit mai rău decât dobitoacele” nu am folosit o figura de stil in spatele careia, de fapt, sa-mi ascund mandria. E adevarul adevarat. Chiar acum am dovedit ca habar n-am avut cum e cu zeciuala dar am judecat oamenii (nu ereziile) si am mintit cu nerusinare!” Hai, astept... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este deosebit de grava cel putin pentru generatiile varstnice care au fost indoctrinate cu ateismul si dispretul pentru religie si mai ales pentru crestinismul ortodox. Eu am avut ocazia sa citesc Biblia hazlie si alte asemenea scrieri satanice. Ce sa mai vorbesc despre educatia atee de la scoala si din familie. In acest contest nici nu este de mirare ca generatia mea a fost condamnata dar nici copiilor nostrii nu le este mai usor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ar trebui sa stii. E adevarat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fățărnicia ta depășește orice limite...Tu încerci să-mi impui mie o condiție pentru a mai vorbi cu mine...Iată! Câtă mândrie... Eu am recunoscut: sunt mândru de felul meu, mă mânii ușor, uneori fără motiv, dar recunosc aceste patimi și mă lupt cu ele cu ajutorul lui Dumnezeu și al duhovnicului meu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, mulțumesc pentru urările frumoase. La Mulți Ani! Fie ca Dumnezeu să ne aibă pe toți în pază și să ne întărească credința și dragostea pentru El și pentru aproapele nostru! Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=TCrI7bnYtmA |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|