![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca nu te eschiva. Citat:
Zeciuiala nu o iau pastorii. O iau trei frati alesi de Biserica. Numara banii si îi dau prin proces-verbal casierului Bisericii. Casierul plateste in fiecare luna pastorului un salariu fixat de comitetul parohial. De aici si pana la „ pastorii iau bani de la oamenii lor și își petrec vacanțele în Caraibe” e o distanta ca de la adevar curat la minciuna sfruntata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îl voi dezbate dupa ce, mai intai, vei scrie asa pe forum: „ - Eu, Vlad-Alexandru, sunt un mincinos. Cand am scris intr-o postare anterioara „eu însumi am păcătuit mai rău decât dobitoacele” nu am folosit o figura de stil in spatele careia, de fapt, sa-mi ascund mandria. E adevarul adevarat. Chiar acum am dovedit ca habar n-am avut cum e cu zeciuala dar am judecat oamenii (nu ereziile) si am mintit cu nerusinare!” Hai, astept... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar fățărnicia ta depășește orice limite...Tu încerci să-mi impui mie o condiție pentru a mai vorbi cu mine...Iată! Câtă mândrie... Eu am recunoscut: sunt mândru de felul meu, mă mânii ușor, uneori fără motiv, dar recunosc aceste patimi și mă lupt cu ele cu ajutorul lui Dumnezeu și al duhovnicului meu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca nu esti pregatit sa intri in dispute cu sectarii. Duhovnicul tau a avut dreptate. Ar trebui sa-l asculti si in ceea ce priveste forumurile. Vezi de mantuirea ta si lasa-i pe sectari in grija lui Dumnezeu. Spre deosebire de tine El chiar îi iubeste. Belsug de binecuvantari in noul an. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„Da sunt mândru, ticălos și mincinos (cu toate că nu am mințit cu nimic legat de sectele diavolului) și cum mai vrei tu. Doar eretic nu sunt...în rest sunt mai păcătos ca dobitocul... Dar fățărnicia ta depășește orice limite...Tu încerci să-mi impui mie o condiție pentru a mai vorbi cu mine...Iată! Câtă mândrie... Eu am recunoscut: sunt mândru de felul meu, mă mânii ușor, uneori fără motiv, dar recunosc aceste patimi și mă lupt cu ele cu ajutorul lui Dumnezeu și al duhovnicului meu. ” Iată, câtă ticăloșie! Ai selectat doar textul care ți-a convenit și nu pe tot, și chiar l-ai modificat puțin! Iată uneltele prin care diavolul dezbină creștinismul! Ai vrut să pară că mi-am plecat capul înaintea unui eretic? Asta nu o să vezi. Prefer cea mai cruntă moarte decât să cad în erezie (erezia= despărțirea de Hristos, ca să nu mai zici că ești rob al lui Hristos!). Sunt CREȘTIN-ORTODOX și până la moarte voi rămâne așa și nici măcar cea mai groaznică prigonire sau durere și nici promisiunea de a avea lumea la picioare nu mă vor face să mă lepăd de Hristos cum ai făcut tu când te-ai dus la secte (sau părinții tăi sau cine s-a dus primul din neamurile tale)! |
|
|||
|
|||
![]()
Pt forumist:
Să aibă Domnul milă de tine! Eu nu am ce să-ți fac. Mântuirea nu poate veni odată ce te-ai lepădat de Hristos decât dacă îți recunoști greșeala și te întorci la El! Fie ca Domnul să-ți lumineze mintea; eu te iubesc și îmi pare rău pentru tine că ești rob al ereziei! Mă voi ruga pentru tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ti-a spus el, in mod clar si deslusit, sa nu mai vorbesti cu sectarii? De ce, la multele pacate pe care le ai, mai adaugi si pacatul neascultarii de preot? Vezi, mandria te duce la minciuna, mandria te duce la neascultare de duhovnic...și asa mai departe. Sfatul meu este sa te marturisesti maine. Vorbesc cat se poate de serios. Si sa-i spui duhovnicului cat iti este de greu sa-l asculti. Din pricina mandriei tale nemasurate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca exista un timp si un loc de desteptare pentru orice suflet care iubeste pe Dumnezeu, adica care este chemat dupa planul Domnului. De la 17 ani am inteles chemarea divina si abia la 43 de ani am gasit care este locul meu in 'Trupul" mistic al Lui Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|