![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"daca se intorc ...", dar pana atunci sa le dam la cap. cam asta e filozofia ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
...mda...atat a inteles,,,
|
|
||||
|
||||
![]()
da,bine,dar esti tu judecator,dai sentinte?pe noi credinciosii trebe sa ne calauzeasca dragostea lui iisus hristos:intoarce si celalalt obraz.
|
|||
|
|||
![]()
mie mi se pare corect.atunci cum va fi cu copilul ce nu a primit apa si duhul si moare dupa doua ore?.
Last edited by mihaila_alin; 31.12.2010 at 21:24:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaila_alin; 31.12.2010 at 21:36:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În plus, sectele nu atacă în mod direct persoana mea...Ele atacă Biserica lui Hristos cu ereziile lor. Ce obraz să întorc? Dacă mă ataca în mod direct pe mine, întorceam obrazul. Și eu eram ispitit înainte de prea multă toleranță pentru eretici și aveam 2 prieteni penticostali cu care nu mai vorbesc de aproape 1 an pentru că așa m-a învățat duhovnicul meu. Și te rog ceva: Numele Mântuitorului se scrie cu literă mare! Măcar numele Mântuitorului să-l scriem corect...Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Repet: am condamnat ereziile, sectele care slujesc satanei... nu bieții oameni care au căzut în plasa diavolului și s-au dus la secte...Nu am zis să le dăm în cap; dacă atât poți înțelege, crezi ce vrei...Dumnezeu știe ce este în mintea și în sufletul fiecăruia. Dar cu toleranță față de erezii, nu putem evita panerezia timpurilor noastre - ecumenismul. Repet: Condamn erezia, nu ereticul, căci pe eretic îl judecă Domnul doar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă asta vrei să înțelegi, nu-mi pasă... e dreptul tău să crezi ce vrei...Dacă te interesează ce-am vrut să spun citește ce-am scris mai sus. Și ascultă-mă cu ce ți-am zis: încearcă să te rogi din nou că poate îți recapeți credința...Un an nou fericit! Doamne ajută!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
secte sau culte,este denumirea laica conforma cu anumite criterii care trebe indeplinite.vlad,oricine ataca cultul din care faci parte iti ataca credinta ta,deci pe tine personal.in aceasta situatie,fiecare credincios reactioneaza in raport cu credinta sa iar toleranta,dupa parerea me,nu face cinste persoanei careia i se adreseaza,cum nici persoanei care o foloseste. referitor la scris,rugamintea mea este sa analizezi ce scriu,nu forma scrisului,litere mari sau mici.ce este important cu adevarat,scrisul sau credinta?eu cred ca important ptr.om, este credinta cu fapte,iar in vorbire nu folosesti litere mici sau mari.
Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 Last edited by codana; 01.01.2011 at 16:52:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|