![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca am scris foarte logic, imi pare rau ca nu intelegi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca pentru tine ADEVARUL inseamna indoctrinare.... ....... ......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe mine nu ma intereseaza daca toti oamenii din jurul meu cred intr-un zeu sau altul. E perfect OK, atata timp cat nu incearca sa predea "adevarul" lor in scoli, unor copii lipsiti de discernamant. Atata tot.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nici adevarul pe care il sustine stiinta nu e batut in cuie.
Religia nu este obligatorie(ar terbui sa fie obiect de studiu pina la terminarea tuturor studiilor)in scoala.Tu ca parinte poti cere ca copiul tau sa nu invete religie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarurile astea care nu sunt batute in cuie ti-au adus incalzirea centrala, medicamentele si televizorul in casa. Deci usor cu pianul pe scari... Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Daca esti un om cu principii si vrei sa le respecti consumi ce vrei tu nu ce ti se ofera. Curios celelalte obiecte nu vrei sa fie eliminate din scoli doar religiile te supara.Pentru un om care respecta atat de mult stiinta se pare ca uiti regula de baza a stiintei (intai experimenteaza si dupa aceea judeca). |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu trebuie experimentat fiecare lucru pentru a sti ca e nociv. Pentru unele avem experiente anterioare, sau cunostinte care ne ajuta sa intelegem problema fara sa o experimentam.
|
|||
|
|||
![]()
Tu stii ca biologia a recunoscut ca nu e sigura de teoria evolutionismului ca e doar o teorie?
Omul pesterilor nu exista ci doar o specie de maimuta care traia prin jurul pesterilor.Sper ca stii ca unii oameni de biologie au falsificat unele dovezi pe care leau gasit au adaugat la un craniu gasit o mandibula de om. Tu crezi ce spun vechii oameni de stiinta fara sa faci tu experimentul dar nu vrei sa crezi ce spune Biblia asa sint si cei care cred in DUMNEZEU numai ca diferenta dintre eii si oamenii ca tine este ca eii credinciosii accepta si stiinta bineinteles pina la un punct dar oamenii ca tine (nu oamenii de stiinta e o mare diferenta intre eii si voi)nu pot sa accepte pentru ca se cred superiori celor credinciosi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|