![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt ortodocsi si catolici dornici sa vorbeasca cu preoti ca sa repete minunea din timpul lui Mihai Viteazul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca am putut fi de folos. Am fost nevoit sa aduc aceste argumente. A te bate in piept uite ce facem noi nu prea e crestin ortodox...dar am fost nevoit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cateva mesaje din trecut: http://www.youtube.com/watch?v=nxVrf...yer_embedded#!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Q.E.D.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 15.12.2011 at 17:38:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa, și? De aici rezultă doar că primul an scris (în jurul lui 1300) a fost eronat, nu că ar fi fost încreștinați de catolici.
La ora aia toți eram încă creștini.
|
||||
|
||||
![]()
prietene, romano catolicii au increstinat coloniile pe care le-au cucerit cu sabia in mana.Tot la fel a fost facuta si increstinarea. Vezi cum au fost increstinati aztecii, incasii si restul bastinasilor din America de Sud. Asa le-a zis Hristos apostolilor: sa mearga CU SABIA si sa-si faca ucenici din toate neamurile? In felul acesta au stiut sa respecte romano catolicii porunca Domnului! Au ucis oameni nevinovati in numele Dumnezeului IUBIRII iar bastinatii supravetuitori s-au increstinat de frica, nu de dragul lui Hristos. Unde sunt NOII ucenici facuti de BC in zilele noatre? Doamne ajuta!
Last edited by stefan florin; 16.12.2011 at 01:01:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar imi dau seama si din ce a spus Mihai ca e o tara legata de meserie. De multe ori avocatii apara si pe cei vinovati. Ca sa aperi un interlop trebuie sa te faci ca nu vezi adevarul, sa il ataci si sa incerci sa il discreditezi pe cel ce spune adevarul si sa cauti in schimb mici chichite ca sa scape clientul. Exact tactica dvs. si pe forum, nu stiu daca ati luat-o din meserie. Veniti si spuneti acelasi lucru, ca Biserica este BC si apoi ii acuzati pe altii ca sunt intr-o secta ca nu sunt ecumenisti? Ori mintit ori nu va cunosteti dogma, vedeti ca am facut un subiect nou in care se arata ca dogma catolica era ca cine nu e sub comanda papei nu se poate mantui. Si dvs. veniti cu aburelile ecumeniste care trebuie sa fie valabile doar pentru ortodocsi, nu si pentru catolici? De ce ati intrat imediat ce v-ati convertit la catolicism pe forumul ortodox? Nu spuneti ca catolicii sunt mult mai multi si au convertit peste tot, nu gaseati un forum catolic? Sau ati venit sa ii invatati pe ortodocsi adevarul? A venit timpul sa va laudati si prin alte parti cu convertirea dvs. si sa ne lasati pe noi in pace. Nu e nevoie sa-mi raspundeti pentru ca daca ati observat de cand ati revenit am cautat tot timpul sa va evit si sa evit discutiile fara rost cu dvs. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În plus, noi vorbeam de Rusia, plaga cruciadelor a apărut după rătăcirea catolicilor, după 1.054.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Catolicii de traditie bizantina in SUA | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 87 | 29.12.2010 12:34:45 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Cimitirul | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 11.06.2009 13:25:56 |
|