![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta apropos de numărul de liturghii catolice pe săptămână.
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. Omul trebuie sa-I faca pe plac Domnului. Iar omul Il cauta pe Domnul in biserica. Daca nu Il gaseste, Il cauta in alta parte.
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e lovitura sub centura! Eu cunosc familie catolica practicanta care se duce des in pelerinaje la manastiri ortodoxe. Asta inseamna ca in BC nu il gaseste pe Dumnezeu? Si colac peste pupaza tara, cu cei mai multi Martori ai lui Iehova din Europa (in care acestia sunt in continua crestere) este Italia , acolo unde este Vaticanul. Care este motivul doamna? Acum ce mai aveti de comentat? Doamne ajuta!
Last edited by stefan florin; 12.12.2011 at 17:50:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Si cele mai multe avorturi din Europa sunt in Romania si Rusia. La asta ce aveti de comentat ?
Peentru domnul Catalin: Doar aici pe forum aveti un numar de 3 fosti ortodocsi practicanti convertiti la Biserica Catolica. De unde rezulta ca ceea ce "credeti" dumneavoastra se dovedeste a fi, in general, fals. Pe de alta parte, daca prin absurd s-ar intampla ca Mantuitorul sa se fi dovedit mincinos, Biserica Sa sa fie biruita de portile iadului si toti catolicii sa devina schismatici, asa cum va doriti dumenavoastra, atunci fata de cine v-ati mai putea exhiba sentimentul de superioritate ? Dar, vedeti, Biserica Catolica nu va disparea pana la sfarsitul veacului, si pentru asta nici macar nu trebuie sa ne rugam, pentru ca nu indraznim sa-L facem mincinos pe Cristos. In schimb, ne rugam pentru cei aflati, voluntar sau involuntar, in schisma, pentru ca ei sa revina acasa, in Una, Catolica si Apostolica Biserica. Last edited by Erethorn; 12.12.2011 at 18:13:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Majoritatea greco-catolicilor din 1948 sunt astazi la Domnul. In 48 traiau stra-bunicul, bunicul, bunica si tatal meu. Astazi mai traieste doar tatal.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar.
Ceea ce este interesant este ca, desi exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care permite inmormantarea credinciosilor greco-catolici in cimitir, cu slujba greco-catolica, ortodocsii refuza sa i se supuna. Cam la modul asta arata toate acuzatiile la adresa preotului, prezentate exclusiv din perspectiva ortodoxa, si cam de aceeasi factura sunt ele, cu diferenta ca nu in privinta tuturor a existat aceasta ramasita de bun simt care sa recunoasca "nu putem dovedi...." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Văd că apologetica ta de catolic amator explorează acum cele mai răsuflate clișee....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Neoprotestantii sunt formati, in mare parte din ortodocsi convertiti(a se citi pervertiti). Acestia sunt oamenii care au cunoscut Ortodoxia doar din exterior. Nu am intalnit inca un ortodox practicant care sa paraseaca Biserica Drept maritoare. In schimb musafiri cu numele de ortodocsi....o multime.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus că nu înțeleg de ce credeți că v-am comparat neapărat cu Occidentul catolic. Din acest punct de vedere, al masacrului inocenților, stați foarte prost și într-o comparație cu Turcia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Catolicii de traditie bizantina in SUA | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 87 | 29.12.2010 12:34:45 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Cimitirul | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 11.06.2009 13:25:56 |
|