![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, in Imparatie toti sfintii ii slujesc Domnului in chip de preoti conform Bibliei si cum Sfanta Fecioara este considerata cel mai mare sfant, trageti concluzia. Si in plus de asta, mai exista o dovada: prima persoana care i-a invatat pe oameni sa asculte de Hristos, nu au fost apostolii ci exact Sfanta Fecioara la nunta din Caana. Mesajul Evanghelic este foarte clar: oitele asculta vocea Bunului Pastor si se duc dupa El. Toate oitele care ii cunosc glasul, nu numai unele. Eu cand citesc Evanghelia Il vad pe Domnul aievea spunandu-mi mie TOATE cele scrise acolo chiar daca acum 2000 de ani nu eram nascuta. Oitele Sale ii cunosc glasul si Il urmeaza... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la cina cea de taina, au participart doar apostolii nu dupa parerea mea, ci dupa parerea Sfintei Scripturi, pe care evident o contesti si o faci mincinoasa. la instituirea Euharistiei Iisus a vorbit exclusiv apostolilor si acestora le-a incredintat si le-a dat harul ca sa administreze (sa savarseasca) Euharistia ?? ai inteles ?? nu era absiolut nici o femeie pe acolo si nici o femeie nu a primit niciodata de la nimeni si evident ca de la Hristos in nici un caz, harul si incredintarea savarsirii (sau administrarii, cum vrei tu) Euharistiei. ai inteles ?? ba mai mult, Hristos nu doar ca nu a dat Euharistia spre savarsire nici unei femei, dar nu au dat-o nici macar altor ucenici in fara de apostolii lui Hristos. punct. ai inteles ?? sau vrei sa contrazici Biblia ?? iar apostiolii au dat incredintarea si harul pe care le-au primit de la Hristos episcopilor, iar acestia prezbiterilor, pruin hirotonie, prin punerea mainilor. asa a fost Biserica de la inceput. iluziile pe care si le fac protestantii, iar apoi "pocaimea" nu au legatura cu adevarul istoric. sunt pur si simplu niste fantasme. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cunosc cateva chiar daca personal nu ma numar printre ele in sensul ca nu vreau sa fiu eu, personal presbiter, diacon sau episcop, ci vreau doar sa fie lasate cele care au vocatie pentru asta. Pentru ca si femeia este iubita in egala masura ca si barbatul iar Duhul Sfant nu i-l da degeaba. Omul are vointa libera sa se opuna planului lui Dumnezeu sau sa il inteleaga doar in parte, asta nu inseamna ca originea discriminarilor ar fi Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
- "pata de culoare" = femeile acelea preot - "argumentul" = Sfanta Fecioara, Nascatoarea de Dumnezeu nu a predicat (asadar, nu avem nicio femeie in Evanghelii chemata de Iisus la harul predicarii, al preotiei) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si repet o intrebare pusa anterior: apostolii si urmasii lor au respectat porunca Domnului prin care le cerea sa nu faca la fel ca si Imparatii lumii acesteia care poruncesc in chip de stapani ci intre ei sa nu fie asa ceva dimpotriva, cel care va dori sa fie mai mare peste altii, sa se faca pe sine mic si sa slujeasca lor. Au respectat apostolii si urmasii lor acestea? Da sau nu? Doresc raspuns argumentat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici ap. Pavel nu a zis ca Iisus s-ar fi aratat prima oara femeilor ci a zis ca tot apostolilor, nu? Contest intr-adevar cuvintele lui DAR NU IL FAC MINCINOS chiar daca a spus un neadevar . Si nu il fac mincinos tocmai pentru ca stiu ca asa era mentalitatea evreiasca : FEMEILE NU CONTAU CAND ERA VORBA DE RELIGIE. Ori Domnul tocmai mentalitatile gresite ale oamenilor despre voia lui Dumnezeu pentru ei, a venit sa le schimbe . Last edited by Adriana3; 26.08.2011 at 13:55:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hristos a fost si ESTE barbat. Adam a fost creat primul. Culmea: pana si pars adversa, si anume Anti si "Proorocul mincinos", vor fi barbati. Clar? Nu ma intereseaza argumentele smintite si smintitoare ale femelelor turbate de pofte si trufie, fara de Dumnezeu si rusine, recte "feministele", sub influenta carora din pacate colega noastra a cazut. La exorcism si apoi la cratita cu feministele! Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 26.08.2011 at 14:04:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am aflat dedesubturi de la chiar cei implicati. Cand s-a trecut la votarea daca sa existe femei preoti/pastori la unele culte care acum au asa ceva, nu atat clerul masculin s-a opus cat laicii si mai ales femeile. Barbatii din cler dimpotriva, au fost ei cei care au recunoscut capacitatile colegelor lor femei ca altfel nu le-ar fi acceptat in veci. Opozitia puternica este mai ales in randul mirenelor si asta incerc mereu sa descopar: de ce? Explicatia data mie de preotul ortodox grec, care la fel mi-a zis ca pe el nu il deranjeaza sa aiba colege preot, mi se pare cea mai adevarata: el a zis ca femeile sunt mai narcisiste din cauza sensibilitatii lor mai mari si din cauza asta nu ar suporta o femeie deasupra lor. Din pacate asa este, narcisismul femeii deriva tocmai din sensibilitatea ei mereu lovita fara crutare sub diverse forme, si acest narcisim o face sa nu suporte femeile care sa le fie superioara, ar fi culmea umilintei pentru ele. Iar acest lucru se reflecta nu numai in biserica ci si la locul de munca. Si viceversa este valabila: acolo unde exista femei preot fara nici o lupta interna, nu sunt probleme nici la locul de munca cu rautatea feminina. Ori narcisismul unei femei se vede foarte repede cu ochiul liber... Last edited by Adriana3; 26.08.2011 at 14:10:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|