![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre genetica si eroarea evolutionista o carte ce am mai dat-o de cateva ori, scrisa de doi romani, un matematician si un biofizician http://www.cartidownload.ro/Religie/...evolutionismul
|
|
|||
|
|||
![]()
cu multa placere
Citat:
![]() poti sa-mi spui tu unde ai gasit dovada faptului ca Spetner ,e in eroare ? Cu dovezi punctuale.Si daca nu le gasesti ,poate ne lamuresti tu in persoana cum sta treaba cu mutatiile care adauga informatie in genom. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropos de exemplele pe care le-am dat inainte, cu organele de la porc care se potrivesc mai bine la om decat cele de maimuta.
Va mai dau un exemplu, de data asta din chirurgia orala si parodontala. Endogain este un material care ajuta la regenerarea osoasa si a ligamentelor parodontale ale dintilor. E facut din extract de mugure dentar de la porc, nu de la maimuta. Si asta ma intreb si eu. Daca dupa unii se inrudeste asa mult omul cu maimuta, de ce toate aceste organe si substante se iau de la porc? Logic, ar trebui sa fie mai potrivite cele de la maimuta. Dar de fapt, ele sunt respinse imediat. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar incepi cu argumentul asta? Atat organele de maimuta cat si cele de porc sunt respinse de organismul uman. Se poate face transplantul daca sunt modificate genetic in prealabil, in ambele cazuri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bin000,
Cartea asta a dr. Lee Spetner se gaseste tradusa si in limba romana? Daca da, stiti cumva cum o pot gasi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce vrei sa spui (me refer la "valeu").
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|