Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2012, 15:49:13
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Dar tu nu ești eretic, nu te-am întrebat așa ceva.
Tu ești doar stilist, adică o țâră schismatic, mai ai șanse de revenire în sânul Bisericii dacă renunți la idolatria calendarului.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2012, 16:42:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Dar tu nu ești eretic, nu te-am întrebat așa ceva.
Tu ești doar stilist, adică o țâră schismatic, mai ai șanse de revenire în sânul Bisericii dacă renunți la idolatria calendarului.
Tu nici nu știi ce este aia stilism... iar stiliștii sunt eretici, bine că mă făcuși stilist.
Deci vezi că minți cu nerușinare și că ești viclean? Nu trebuie să scrii decât 6 cuvinte și știu că ești cumpărat de diavolul roșu ca să minți despre mine sau despre Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa.

Stiliștii sunt eretici nu pentru că țin ei la calendar cum confunzi tu ci pentru că ei osândesc ortodoxia Română că a dat ceasurile înainte cu 13 zile, și spun ei că e greșit canonic și că de atunci s-a pierdut Harul, când canoanele nu osândesc așa ceva, nu osândesc mutarea ceasurilor...

...deci chiar dacă ei cred corect că nu exista motiv întemeiat ca ceasurile să se fi dat înainte, ei pe baza acestui adevăr, că nu e bine să serbezi sfinții în alte zile decât în zilele lor, că trebuie respectată cursivitatea săptămânilor și a anilor și că nu trebuiau operate modificări după calculele calculaționștilor științifici care au potrivit lucrurile ca să fie ceva repetări stelare, ceva cicluri observate de ei... pe cer... niște potriveli crezând ei că anul are în timp cicluri de câte 4... stiliștii sunt eretici deci nu pentru calendarul lor sau al altora ci pentru faptul că ei susțin verbal și practic prin rebotezări și remiruiri și alte lucruri minciuna, susținând absurdul că cică ei ar fi singurii valabili și că BOR ar fi eretică și mai ales susținând ei erezia că Duhul Sfânt n-ar fi fost lucrător în BOR de la momentul când s-au dat ceasurile înainte.

Dar eu ca susținător neplătit și dezinteresat al celor de la Pucioasa, n-am cum fi stilist din moment ce sf. Verginica a fost o credincioasă din BOR care a fost iubită de Dumnezeu și care a lucrat prin ea după momentul schimbării ceasurilor... până azi prin urmașii ei la trâmbițare.

Deci vezi dumneata cum singur te-ai dovedit și viclean și necunoscător dar insunator că cică eu aș fi schismatic sau eretic sau stilist?.. când defapt tu ești cel ce te ascundeai sub cele 6 cuvinte cu care mă ironizai?

Iată că dacă nu te-ai oprit la timp, acuma ți-am demon-strat... că trebuie să te spovedești... din moment ce bagi vrăjeală și diversiune ergonomică și ergolioasă...

Știu că ți-am mai explicat asta, însă dacă nu vrei să pricepi înseamnă că vrei să persiști în viclenie și acuzări mincinoase... iar a persista este dovada clară că ai pariat pe victoria căpușei roșii și a mulțimii de puișori... din ăia neștiutori și nevinovați care mișună peste tot fiind programați de către cel rău:

-să se laude în deșert în numele gLumii,
-să creadă că s-a dat liber la păcate și mândrie ca prin asta să te sfințești ademenind fecioarele
-să fie ei foarte drepți pe nedrept.

Știu prea bine că e o deșertăciune a deșertăciunilor ca să cred că vei fi vreodată cinstit... nu cu mine ci cu Dumnezeu, deci nu aștept să te schimbi pentru mine făcându-mi pe plac prin încercările de a citi ceea ce scriu cu bună credință ci mă rog să te lași schimbat pentru ca să lepezi năravul tău cel mare: ergoliul de care te-ai molipsit de la falșii duhovnici și falșii predicatori... căci altfel nu aveai cum să mă faci stilist!.. decât luându-te după unii ca ei care neavând cuvintele dreptății la ei... te aruncă în atoatăștiința lor deșartă, ei știu întotdeauna mai bine ca tine și ca Dumnezeu ceea ce ești: un păcătos eretic și schismatic și care nu mai ai nicioșansă, și asta pentru că ei sunt fataliști fatalizați de matematica și fizica și chimia științificilor care au născocit teorii fataliste pe care le-au băgat în calendar și în an ca să le puște lor socotelile.

Socotelile sunt greșite, calendarul e greșit, datul înainte a ceasurilor este durere pentru sfinți căci nu mai sunt sărbătoriți la zilele lor, dar asta nu este o greșală canonică... nu este sursă de greșală pierzătoare de Har și de lepădare de Dumnezeu...

...deci atunci când rugam rectificări ortodoxe asupra Calendarului și a anului nu susțineam stiliștii sau pe ăia care s-au erijat în biserica pe vechi, fluturând calendarul în timp ce calcă în picioare toate canoanele... ci vorbeam despre Adevărul, care dacă nu este luat în seamă e ca și cum ți-ai tăia încet dar sigur craca de sub picioare, însă nu cazi pe pământ ci te tooot duci până în fundul iadului... incet dar sigur... și odată brusc de toooooot, ferească Dumnezeu.

Last edited by vsovivi; 31.05.2012 at 16:50:55.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2012, 17:02:12
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Mie vsovi mi-e simpatic, dar ii citesc postarile in diagonala si pe jumatate, ca altfel ma apuca durerea de cap.

......
:)))))))))))

Mă apucă râsul... însă nu e de râs... totuși mai ai o șansă: să crezi că nu e mincinos Creatorul a toate, mă refer la scripturile pe care tu nu le crezi atunci când e vorba de Creație, bine că le crezi măcar în ceea ce privește mântuirea sufletului. Dar știi dumneata cine este Sufletul omului?.. firește, doar dacă se pocăiește omul și se umilește și se smerește... ca să asculte, nu de mine ci de Învățătorul tuturor.

Păcat că i se dă prea puțină atenție. Oare ce altceva mai bun avem de făcut? Să ne slăvim în deșert și să ne adunăm în numele gLumii? Minciuna n-a făcut-o Dumnezeu, ci mamona.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2012, 17:48:03
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Tu nici nu știi ce este aia stilism... iar stiliștii sunt eretici, bine că mă făcuși stilist.
Deci vezi că minți cu nerușinare și că ești viclean? Nu trebuie să scrii decât 6 cuvinte și știu că ești cumpărat de diavolul roșu ca să minți despre mine sau despre Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa.

Stiliștii sunt eretici nu pentru că țin ei la calendar cum confunzi tu ci pentru că ei osândesc ortodoxia Română că a dat ceasurile înainte cu 13 zile, și spun ei că e greșit canonic și că de atunci s-a pierdut Harul, când canoanele nu osândesc așa ceva, nu osândesc mutarea ceasurilor...

...deci chiar dacă ei cred corect că nu exista motiv întemeiat ca ceasurile să se fi dat înainte, ei pe baza acestui adevăr, că nu e bine să serbezi sfinții în alte zile decât în zilele lor, că trebuie respectată cursivitatea săptămânilor și a anilor și că nu trebuiau operate modificări după calculele calculaționștilor științifici care au potrivit lucrurile ca să fie ceva repetări stelare, ceva cicluri observate de ei... pe cer... niște potriveli crezând ei că anul are în timp cicluri de câte 4... stiliștii sunt eretici deci nu pentru calendarul lor sau al altora ci pentru faptul că ei susțin verbal și practic prin rebotezări și remiruiri și alte lucruri minciuna, susținând absurdul că cică ei ar fi singurii valabili și că BOR ar fi eretică și mai ales susținând ei erezia că Duhul Sfânt n-ar fi fost lucrător în BOR de la momentul când s-au dat ceasurile înainte.

Dar eu ca susținător neplătit și dezinteresat al celor de la Pucioasa, n-am cum fi stilist din moment ce sf. Verginica a fost o credincioasă din BOR care a fost iubită de Dumnezeu și care a lucrat prin ea după momentul schimbării ceasurilor... până azi prin urmașii ei la trâmbițare.

Deci vezi dumneata cum singur te-ai dovedit și viclean și necunoscător dar insunator că cică eu aș fi schismatic sau eretic sau stilist?.. când defapt tu ești cel ce te ascundeai sub cele 6 cuvinte cu care mă ironizai?

Iată că dacă nu te-ai oprit la timp, acuma ți-am demon-strat... că trebuie să te spovedești... din moment ce bagi vrăjeală și diversiune ergonomică și ergolioasă...

Știu că ți-am mai explicat asta, însă dacă nu vrei să pricepi înseamnă că vrei să persiști în viclenie și acuzări mincinoase... iar a persista este dovada clară că ai pariat pe victoria căpușei roșii și a mulțimii de puișori... din ăia neștiutori și nevinovați care mișună peste tot fiind programați de către cel rău:

-să se laude în deșert în numele gLumii,
-să creadă că s-a dat liber la păcate și mândrie ca prin asta să te sfințești ademenind fecioarele
-să fie ei foarte drepți pe nedrept.

Știu prea bine că e o deșertăciune a deșertăciunilor ca să cred că vei fi vreodată cinstit... nu cu mine ci cu Dumnezeu, deci nu aștept să te schimbi pentru mine făcându-mi pe plac prin încercările de a citi ceea ce scriu cu bună credință ci mă rog să te lași schimbat pentru ca să lepezi năravul tău cel mare: ergoliul de care te-ai molipsit de la falșii duhovnici și falșii predicatori... căci altfel nu aveai cum să mă faci stilist!.. decât luându-te după unii ca ei care neavând cuvintele dreptății la ei... te aruncă în atoatăștiința lor deșartă, ei știu întotdeauna mai bine ca tine și ca Dumnezeu ceea ce ești: un păcătos eretic și schismatic și care nu mai ai nicioșansă, și asta pentru că ei sunt fataliști fatalizați de matematica și fizica și chimia științificilor care au născocit teorii fataliste pe care le-au băgat în calendar și în an ca să le puște lor socotelile.

Socotelile sunt greșite, calendarul e greșit, datul înainte a ceasurilor este durere pentru sfinți căci nu mai sunt sărbătoriți la zilele lor, dar asta nu este o greșală canonică... nu este sursă de greșală pierzătoare de Har și de lepădare de Dumnezeu...

...deci atunci când rugam rectificări ortodoxe asupra Calendarului și a anului nu susțineam stiliștii sau pe ăia care s-au erijat în biserica pe vechi, fluturând calendarul în timp ce calcă în picioare toate canoanele... ci vorbeam despre Adevărul, care dacă nu este luat în seamă e ca și cum ți-ai tăia încet dar sigur craca de sub picioare, însă nu cazi pe pământ ci te tooot duci până în fundul iadului... incet dar sigur... și odată brusc de toooooot, ferească Dumnezeu.
Păi vorbește cu cei de la Pucioasa să te plătească.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2012, 19:38:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit " Povesti " adevarate !

Postarea a fost mutata la alt thread !

Last edited by cristiboss56; 31.05.2012 at 19:42:07.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2012, 14:27:16
Banned

Implicit

Citat:
Păi n-are nimeni 'bani' mai mulți ca Dumnezeu în Ceruri, și pe mine Domnul mă plătește cu ceva ce voi nu aveți cum pricepe, îmi dă 'mană' ascunsă... și m-a și plătit deja prea destul cu 'bani' veșnici vii că nu mai am nevoie de nimic.

N-are nimeni ce-mi dă mie Dumnezeu... așa că ce poate să-mi dea mie gLumea dacă Dumnezeu îmi dă Cuvânt... Pucios... veșnic viu?

Tu vrei să fiu plătit de cineva ca Iscarioteanul ca să zici că mi-am vândut sufletul cuiva pe bani și că sunt un fel de mercenar ca să pledez vre-o cauză pe nedrept...

Eu scriu aici din pură plăcere și fericire... vă împărtășesc bucuria mea, pe gratis, însă văd că tu ai vrea să mă plătești ca să tac, doar pentru că habar n-ai ce-s alea eresuri, erezii, secte, minciuni, fățărnicii, viclenii, lăcomii și alte idolisme ce te atrag la meciul mileniului. Nu știi și de frustat ce ești ca credoolul crezi în cei ce au intoxicat apele și aluaturile.

Nu mai mâncați din aluatul fariseilor căci ei slujesc doar funcțiilor gLumești! Nu vă hrăniți cu slavă deșartă, cu bucuria ergoliului poftitor de goliciunile infidelității!

Last edited by vsovivi; 01.06.2012 at 14:37:57.
Reply With Quote
Vechi 06.09.2012, 10:33:35
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Adică... ce mai e de zis?
Păi alintatu' fariseu are impresia că el însuși ca fiu al lui Avraam, ca fiu al lui Dumnezeu, ca Dumnezeu între zei și între oameni păcătoți căci este scris ''sunteți Dumnezei și minunat este Domnul întru sfinții Săi'' și fiindcă știe el toată scvriptura și poate el totul că se închipuie veșnic viu-fiu și mai ales poate totul pentru răsplata de la oameni că oamenii apreciază mai mult pe stăpânii viermi și omizi fiindcă-i vede că-s jmecheri și că-i judecă pe toți fără frică și că nu fac nimic din porunci și din munci și cu toate astea sunt foarte bogați, putrezi, ei, săracii farisei alintați au impresia, așa ca niște casnici, ca niște obijnuiți ai casei, ca niște copii foarte deștepți, talentați, înțelepți, îndrăzneți cu ochiul, cu gândul, cu libertatea, cu vorba, au deci impresia că legea sfințeniei e numai pentru sclavi, pentru proști, pentru alții și nici într-un caz și pentru ei, ci ei au dezlegare veșnică, așa ca niște boieri privirilegiați, au dezlegare la toate căci practic toate sunt ale lor sau pot fi ale lor dacă vor... și ca atare ei nu mai fac altceva decât trăncănesc, decât clămpăne, decât viclenesc și te fac din vorbe, din ascunzișuri, din 'taine', te dărâmă cu totul căci ei toți vorbesc și închipuie și nălucifariferizează o nălucă deșartă dar când e vorba de crezut, adică să creadă în puterea de a crede și nu în aia de a avea ce nu ți se cuvine și a te acoperii cu merite și cu haine de biserică, atunci se arată neputincioși și smoliți și victime nedreptățite și violate de către toți cei răi.

Adică: alintatu' dacă-l mustră Dumnezeu direct sau prin altcineva, se minte instantaneu lovindu-se'n orgoliul de stăpân al deșertului că cică-i faci rău... și apoi gata, se supără și te urăște căci crede el în bârfa asta e care și-a spus-o singur în ascuns... crede ca credoolul și apoi iscodește și nu se mai lasă cică păcălit de Adevăratul Stăpân și Învățător... că cică l-a bătut, l-a umilit, l-a făcut de rușine.

Tot trupul are aceiași lege sfântă și tot Duhul același Har oricât s-ar crede unii copilași care mai de care mai alintați și mângâmamizați între cornițe!

Vor toți apoi RĂZBUNARE!.. căci se dau cu toții victime vrednice... adică tot ei... stăpânii de sclavi și de cadâne.

Last edited by vsovivivi; 06.09.2012 at 10:40:23.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 14:48:27
Banned

Implicit Un banc foarte buun!

Cică se gândește gLumea la tine.

Pentru cei care n-au înțeles: adică vrea să te lași ca să-ți facă pe plac.

N-ai cum să scapi de asta decât dacă te strădui mereu ca să n-o mai pomenești, căci de câteori o pomenești ea te mituie... cu tine că cică o placi și că te gândești la ea. Și cum se gândește puiul de om, puii de cipârcă și de cipere la gLume? Păi așa se gândește, ca s-o slujească pentru ca să-i dea ea slavă sperând că o să-i dea și toate bunătățile și plăcerile... gLumii, niște spurcăciuni ce-i drept, dar asta nu mai contează.

Acuma hai să vă tălmăcesc și ce a vrut să zică sf.pr. Ioan Botezătorul despre puii de năpârcă... și apoi Domnul despre puii de vipere întărind Cuvântul.

Păi năpârca foarte știutoare năpârlește și pârește iar puii de năpârcă sunt foarte superstițioși având o mare evlavie pentru superstițiile și motivele năpârlirii și devin pârâcioși. Iar puii de VIPere sunt puii ăia care-și ucid pe mămica lor viperă când s-au făcut mărișori... de lene, că n-au chef să-și caute de mâncare.

Deci dragă Paria Bagdalenea... adică instituție 'divino' umană momonizată, ai de grijă că gLumea se gândește la tine... tot așa cum te gândești și tu la ea!

Până nu v-a cânta cocoșul de 2 ori ca să-i pună capăt voi tot nu veți pricepe...

Last edited by vsovivivi; 14.01.2013 at 14:55:15.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 16:02:27
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
merită, la cât apostolat face :)
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 17:12:59
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Citat:
Citat:
În prealabil postat de DragosP
merită, la cât apostolat face :)
Păi cu ce să mă plătească ei pe mine?.. că-s mult mai săraci sărmanii... sunt mult mai săraci de averi... însă cu Duhul.

Fred, cred că am mai explicat destul pe tot felul de fire că am fost deja prea bine plătit de Dumnezeu cu mană cerească ascunsă și nu ca din aia de pe vremea lui Israel cel vechi sau cu prepelițe, ci cu averi cerești și curate pe care nu mi le poate da nimeni altcineva decât Dumnezeu și nici nu mi le poate confisca nimeni din mâna Lui.

Iar ei nu trimit pe nimeni în apostolat ci dacă le cere Dumnezeu se duc chiar ei înșiși ca să mustre cetatea aceea așa cum Iona a mustrat pe Ninive și s-a pocăit ea, dar după o vreme au zis că nu ar fi fost distruși și că proorocul a fost un păcălici și atunci le-a venit lor sfârșitul...

Și a zis și Ch-efa că nu poți cumpăra Harul cu banii lu' mamona și viclenia lu' taticool, nu se poate fiindcă Harul e curat de orice fel de mită și fățărnicie și viclenie și de orice fel de răutate și absurditate, deci nu merge cu vrăjeală și nărav supărăcios și pretențios. Harul e bun ca binecuvântarea din Dumnezeu și ca tot ceea ce este bun și este din Dumnezeu căci ceea ce este din Adevăr, este născut din Adevăr aia dăinuie. Așa că 'dați Cezarului ce este al Cezarului...', (diadema și lozinca și înscrisurile) iar 'aururul' dați-l lui Dumnezeu adică săracilor... în Duh.

Dați voi și nu mă tot ispitiți pe mine la discuții ca să fac apostolat pro sau contra pentru bani... pro sau contra Cezarului... mituindu-mă că am apărat ortodoxia, căci nu ortodoxia vreți voi să apărați ci minciuna vicleană lansată de popa, minciună cu pretenție de mântuitoare scurtă înțelepciune...

Puiul de om nu crede decât în minciunile popii... fiindcă e foarte superstițios și credul.

De ce credeți voi că i-a zis Domnul lui Iezechiel să mânce pâine din balegă de om?

Last edited by vsovivivi; 14.01.2013 at 17:26:48.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57