![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci vezi că minți cu nerușinare și că ești viclean? Nu trebuie să scrii decât 6 cuvinte și știu că ești cumpărat de diavolul roșu ca să minți despre mine sau despre Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa. Stiliștii sunt eretici nu pentru că țin ei la calendar cum confunzi tu ci pentru că ei osândesc ortodoxia Română că a dat ceasurile înainte cu 13 zile, și spun ei că e greșit canonic și că de atunci s-a pierdut Harul, când canoanele nu osândesc așa ceva, nu osândesc mutarea ceasurilor... ...deci chiar dacă ei cred corect că nu exista motiv întemeiat ca ceasurile să se fi dat înainte, ei pe baza acestui adevăr, că nu e bine să serbezi sfinții în alte zile decât în zilele lor, că trebuie respectată cursivitatea săptămânilor și a anilor și că nu trebuiau operate modificări după calculele calculaționștilor științifici care au potrivit lucrurile ca să fie ceva repetări stelare, ceva cicluri observate de ei... pe cer... niște potriveli crezând ei că anul are în timp cicluri de câte 4... stiliștii sunt eretici deci nu pentru calendarul lor sau al altora ci pentru faptul că ei susțin verbal și practic prin rebotezări și remiruiri și alte lucruri minciuna, susținând absurdul că cică ei ar fi singurii valabili și că BOR ar fi eretică și mai ales susținând ei erezia că Duhul Sfânt n-ar fi fost lucrător în BOR de la momentul când s-au dat ceasurile înainte. Dar eu ca susținător neplătit și dezinteresat al celor de la Pucioasa, n-am cum fi stilist din moment ce sf. Verginica a fost o credincioasă din BOR care a fost iubită de Dumnezeu și care a lucrat prin ea după momentul schimbării ceasurilor... până azi prin urmașii ei la trâmbițare. Deci vezi dumneata cum singur te-ai dovedit și viclean și necunoscător dar insunator că cică eu aș fi schismatic sau eretic sau stilist?.. când defapt tu ești cel ce te ascundeai sub cele 6 cuvinte cu care mă ironizai? Iată că dacă nu te-ai oprit la timp, acuma ți-am demon-strat... că trebuie să te spovedești... din moment ce bagi vrăjeală și diversiune ergonomică și ergolioasă... Știu că ți-am mai explicat asta, însă dacă nu vrei să pricepi înseamnă că vrei să persiști în viclenie și acuzări mincinoase... iar a persista este dovada clară că ai pariat pe victoria căpușei roșii și a mulțimii de puișori... din ăia neștiutori și nevinovați care mișună peste tot fiind programați de către cel rău: -să se laude în deșert în numele gLumii, -să creadă că s-a dat liber la păcate și mândrie ca prin asta să te sfințești ademenind fecioarele -să fie ei foarte drepți pe nedrept. Știu prea bine că e o deșertăciune a deșertăciunilor ca să cred că vei fi vreodată cinstit... nu cu mine ci cu Dumnezeu, deci nu aștept să te schimbi pentru mine făcându-mi pe plac prin încercările de a citi ceea ce scriu cu bună credință ci mă rog să te lași schimbat pentru ca să lepezi năravul tău cel mare: ergoliul de care te-ai molipsit de la falșii duhovnici și falșii predicatori... căci altfel nu aveai cum să mă faci stilist!.. decât luându-te după unii ca ei care neavând cuvintele dreptății la ei... te aruncă în atoatăștiința lor deșartă, ei știu întotdeauna mai bine ca tine și ca Dumnezeu ceea ce ești: un păcătos eretic și schismatic și care nu mai ai nicioșansă, și asta pentru că ei sunt fataliști fatalizați de matematica și fizica și chimia științificilor care au născocit teorii fataliste pe care le-au băgat în calendar și în an ca să le puște lor socotelile. Socotelile sunt greșite, calendarul e greșit, datul înainte a ceasurilor este durere pentru sfinți căci nu mai sunt sărbătoriți la zilele lor, dar asta nu este o greșală canonică... nu este sursă de greșală pierzătoare de Har și de lepădare de Dumnezeu... ...deci atunci când rugam rectificări ortodoxe asupra Calendarului și a anului nu susțineam stiliștii sau pe ăia care s-au erijat în biserica pe vechi, fluturând calendarul în timp ce calcă în picioare toate canoanele... ci vorbeam despre Adevărul, care dacă nu este luat în seamă e ca și cum ți-ai tăia încet dar sigur craca de sub picioare, însă nu cazi pe pământ ci te tooot duci până în fundul iadului... incet dar sigur... și odată brusc de toooooot, ferească Dumnezeu. Last edited by vsovivi; 31.05.2012 at 16:50:55. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|