![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevărat grăia Socrate. :) și mie îmi zboară gândul așa câteodată.
|
|
||||
|
||||
![]()
vaii, cat mi-as dori sa pot citit de pe telefon sau de pe calculator
![]() Si eu acum mi-am luat telefon prin digi... 3 euro abonamentul, cu minute nelimtate in retea si 150 minute in orice alte relete, inclusiv din afara tarii si internet nelimitat; sotul si-a facut abonament de 5 euro, ror de digi, cu nelimitat tot, dar el nu si-a luat telefon, ca al lui e functional (eu ca sa intru in meniu sau sa initiez un apel dureaza in jur de 2 minute, a samai zic de intrat pe internet sau orice altceva). Si recunosc, acum am sarit si eu calul cu telfonul, ca nu e unul tocmai ieftin, dar, dat fiind faptul ca il platesc in rate, fara dobanda, ies rezonabil de ok, ca n mi-as fi permis sa dau banii aia de-odata. Poate voi gusta si eu cititul pe telefon, daca tot are ecranul ceva mai mare... Si, dupa parerea mea, Inorogul are dreptate in legatura cu invidia si lauda; mai degraba invidiem decat ne laudam; cel putin dupa o aumita varsta, bine inteles, u xceptiile de rigoare.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu stupoare vad ca unii se plictisesc atat de tare incat croseteaza...pietre...!!! Apoi sunt de vanzare si acele imbracaminti pt cani a caror inutilitate m-a lasat iarasi socata...De ce as inveli o cana in material? Poate in Siberia au utilitate,fiind foarte frig dar la noi,doar un moft.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai am nimic de adaugat :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu, de acolo am avut pana acum telefonul cumparat, dar acum il iau de la astia de la digi, pentru ca mi-l ofera la pretul pietei, in rate fara dobanda, fara nimic; la gata platesc exact cat e telefonul; si pe site-uri gen tocmai, okazii si olx l-am vazut cu maxim 160 - 200 lei mai ieftin. La asta macar am garantie 24 luni. Si asa m-am decis sa-mi cumpar si eu primul meu telefon nou :) Yasmina, cat timp exista cerere va exista si oferta (la "hainutele" pentru animale si alea pentru cani sau mai stiu eu ce). Si mie mi se pare o cruzime sa-ti chinui animalul cu haine; blanita o au cu un scop, nu ca desigh...dar deh, multi nu gandesc pana aici...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
-si eu am abonament la digi,si mi-am comandat telefonul la ei,si eu la fel am zic ca e avantajos in rate (si chiar este) dar am asteptat o luna si nu mi-au trimis telefonul,si m-am suparat si am renuntat la comanda si mi-am comandat on-line si 24 de ore am avut telefonul mobil acasa, sper sa nu patesti si tu la fel.
-am comandat si un stick (modem) 3G pt internet mobil si de abia acum mi-a venit dupa 2 luni,stau prost cu aprovizionarea/distributia,in rest sunt multumit de oferta lor,de servicii,minute nelimitate,net la viteze foarte mari ,si preturi bune, fata de Romtelecom. |
|
||||
|
||||
![]()
Noi ar trebui sa primim saptamana asta telefoanele. Comanda am facut-o direct de la ei, si actul aditional; au venit ei acasa...
Acum, sper sa vina comanda. De abonament in sine sunt ff multumita. Internetul merge de 2-3 ori mai bine ca cel de la orange de pe cartela, minute, sunt destule si in retele nationale si internationale (parca 300); oricumm nu vorbesc mai mult de atat :) Da, preturile sunt mult mai bune. Inclusiv la pachetele bussines (am bagat digi de curand la birou si intr-adevar e mai avantajos digi- tel fix si net)
|
|||
|
|||
![]()
Tableta alview citylife cu android. Dinaia mica, am primit-o cadou de la rds ( ai mei defapt). Ultima data cand am incercat un update, adica sa instalez o noua versiune la ceva, s-a stricat de tot, a trebuit resetata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum instalam Flash Player pe sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean: http://videotutorial.ro/cum-instalam...utorial-video/ |
|