![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce tot faceti comparatia cu chinezii? Nu sunt chiar asa scuzi. Am vazut multi chinezi destul de inalti, si femei si barbati. Filipinezii ,in schimb, sunt scuzi.
Oricum, nici romanii nu sunt asa inalti. Comparand cu alte natii sunt cam pitici si daca esti o fata mai inalta, cam greu gasesti pe cineva la fel de inalt ca tine sau mai inalt. Englezii, de exemplu, sunt inalti. Sunt multi cu 1.80. De rusi nu mai zic. Romanii mai au si obsesia asta sa se bronzeze si rad de cei care raman albi (pielea lor nu se bronzeaza sau nu vor sa se bronzeze). * On-topic. Iubirea nu tine de inaltime si nici de gura lumii. Esti sigura ca inaltimea este problema? Sau ai tai se folosesc de aceasta scuza din alt motiv? In mod normal, nu ar trebui sa fie acesta un motiv intemeiat, mai ales daca e om bun. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named 'Bush', 'Dick', and 'Colon.' Need I say more?”
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era o vorbă de spirit, nu un triumf al exactității... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
pot sa mentionez ca am o slabiciune pt minione?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte frumos spus! :) Mulțumesc mult pentru încurajare! Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de 30 ani împreună. El e poet. (Mare!) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Psalmul 126, 5 Fericit este omul care-și va umple casa de copii; nu se va rușina când va grăi cu vrăjmașii săi în poartă.
|
|||
|
|||
![]()
Da. Categoric, da!
Cu cât e mai înaltă, cu atât e mai frumoasă, mai adevărată, mai bună... |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsuri. Dar ce faci cand parintii nu-l accepta tocmai pentru ca este mai scund ca fiica lor? Aici este, de fapt, marea mea problema. O zi frumoasa va doresc.
|
|