![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred că tocmai te întâlnisem, nebănuind că vom fi colegi de forum!....:) Vorbesc serios! Last edited by cezar_ioan; 17.09.2013 at 01:20:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar era înainte de a ne cunoaște pe forum? Eu am început să scriu din iunie 2011 (deși am contul din 2008), iar la facultate am intrat în 2010, deci este posibil ca dvs să mă fi văzut chiar înainte de a începe să discutăm pe forum. :) Mai știți la ce curs erați? :) Doamne ajută! P. S. Călugări nemți în facultate?... Nici nu știam. Despre arabi știam (sunt sirieni), dar despre nemți nu. Probabil că erau la Pastorală... sau? Mă bucură asta, fiindcă eu sunt o germanofilă convinsă și, mai mult decât atât, bunicul meu din partea tatălui era de origine germană. Deci, am și eu puțin sânge nemțesc, dar așa, mai diluat, la a treia generație... :)) Hristos în mijlocul nostru, domnule profesor!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|
|||
|
|||
|
Da, am fost coleg de grupă cu un neamț...:) Monah la Radu-Vodă, foarte tânăr, un bărbat frumos, roșcovan și foarte delicat, mereu în rugăciune...
A descoperit Ortodoxia la 18 ani, după spusele lui. A luat legătura pe internet cu monahi români, a ajuns la concluzia că într-o mânăstire din România va găsi calea cea mai dreaptă spre sfințenie și...s-a pus pe treabă nemțește! A învățat limba română, a primit binecuvântarea părinților apoi, cu acordul starețului de la Radu-Vodă a fost tuns în monahism. Ulterior a primit ascultare să facă facultatea și.. iată-ne colegi, nedespărțiți mai ales la seminariile de NT. Din fericire el a continuat studiile și acum e absolvent, ca și tine - a terminat anul acesta facultatea. Din nefericire eu am abandonat școala. Român bleg, sentimental... Iubirea, cred, ține cont de înălțime precum și de rasă. Cu cât înălțimea ei e mai mare și rasa ei mai frumoasă, cu atât mai bine! Last edited by cezar_ioan; 18.09.2013 at 10:47:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mă bucură și mă impresionează profund poveștile de viață ale acestor convertiți! M-aș bucura să-l cunosc pe acest monah, despre care nici nu știam că mi-a fost coleg de facultate. :) Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Hristos în mijlocul nostru, domnule profesor!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|
||||
|
||||
|
De ce tot faceti comparatia cu chinezii? Nu sunt chiar asa scuzi. Am vazut multi chinezi destul de inalti, si femei si barbati. Filipinezii ,in schimb, sunt scuzi.
Oricum, nici romanii nu sunt asa inalti. Comparand cu alte natii sunt cam pitici si daca esti o fata mai inalta, cam greu gasesti pe cineva la fel de inalt ca tine sau mai inalt. Englezii, de exemplu, sunt inalti. Sunt multi cu 1.80. De rusi nu mai zic. Romanii mai au si obsesia asta sa se bronzeze si rad de cei care raman albi (pielea lor nu se bronzeaza sau nu vor sa se bronzeze). * On-topic. Iubirea nu tine de inaltime si nici de gura lumii. Esti sigura ca inaltimea este problema? Sau ai tai se folosesc de aceasta scuza din alt motiv? In mod normal, nu ar trebui sa fie acesta un motiv intemeiat, mai ales daca e om bun. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
“You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named 'Bush', 'Dick', and 'Colon.' Need I say more?”
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Era o vorbă de spirit, nu un triumf al exactității... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si eu aveam impresia ca, chinezii sunt f.scunzi, dar de cand am vazut multi chinzi prin Vest, mi-am schimbat parerea. Nu sunt chiar asa pitici cum credeam eu. Sunt si inalti si medii si scunzi. Cum am zis, filipinezii in schimb sunt micuti. |
|
|