![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt impreuna cu un baiat de ceva timp...E credincios, merge la biserica, e timid, e cuminte. Dar, ai mei nu prea l-ar accepta. Si in plus..aici unde stau eu (zona) sunt oameni rauaciosi, care stiu sa vorbeasca numai de rau...si sa faca rau din pacate....si ar mai fi...inca ma simt parasita, abandonata de Dumnezeu...ma simt vinovata...ma simt trista.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul se insala pe el insusi crezand ca locul unde a ajuns are merit propriu. "Nu ai fi avut putere daca nu ti-ar fi fost data de sus" . Am ajuns ca si cu sangele regal, sa facem deosebiri intre oameni doar pe principiul banilor, functiei, studiilor, hainelor, dar departe este judecata oamenilor de judecata lui Dumnezeu. S-a ajuns ca mantuirea si dreptul de a fi om , sa fie conditionate de starea materiala. Sus sa avem inimile!
|
|||
|
|||
![]()
Draga anna21,
Asa cum am perceput eu tu esti un om frumos, f.bine educat, finut dar si istet care testeaza terenul de sute de ori inainte de a se arunca in lupta.In nici un caz tu nu esti un om slab.Eu sa stii nu sunt persoana ce sa dea sfaturi cu privire la oamenii casatoriti, sau prieteni, in fine, dar e ceva in toata povestea ta.E suferinta datorata faptului ca sotul tau si-a schimbat radical comportamentul.Poate sufar de ,, scenarita", dar cred ca inainte el te pretuia f.mult, erai oricum superioara printr-un acord nevazut .. iar acum esti in extrema cealalta. Uite, inainte zburai doar c-o aripa, prin calitatile tale dar acum prin rugaciune si ajutorul Domnului , zborul tau nu va mai fi frant si te vei putea regasi.. si intrebarile atat de chinuitoare..... in timp isi vor gasi raspuns! |
|
|||
|
|||
![]()
ma numesc alexandra si am 20 de ani sunt plecata prin tari straine de 2 ani de zile ma rog la dumnezeu in fiecare zi strig spre el sa ma ajute sami dea si mie un pic de fericire si noroc . am fost inpreuna cu un baiat 1an si 8 luni de zile am fost ferici nea fost bine dla amandoi dar din cauza banilor sa destramat tot sa ajuns la lucruri foarte urate la care nu trebuiau sa se ajunja si nu mai stiam ce sa fac eram disperata palangeam zi de zi si strigam spre cer pote ma va asculta si ma va ajuta si va arat adevaru sami deschid ochi sa vad si io de ce mie mi se intampla toate aste eram terminata am cerut ajutor la toata lumea si nimeni nu ma auzea ramasesem din cauza fostului prieten fara loc de munca pe strazi fara bani nu stiam unde sa ma duc si strigam continu spre cer sperand si la ora actuala ca ma va ajuta dumnezeu vorbeam cu mama mea la telefon si nu stiam ce sai mai zici am sperat continu ca va fi bine pana intro-zi can am intalnit un strain pe strada si ma intrebat ca de ce plang ce sa intanplat am inceput si iam povestit domnului povestea mea ceea ce la saocat ii multumesc si in zi de azi lui dumnezeu ca mi-a scos in cale si mia oferit un loc de nunca si un pat unde sa pot dormi de o saptamana de zile sunt mai linistita ca dumnezeu ma ajutat si am sa ma rog continu ca stiu ca nu ma va lasa cu tote ca nu stim cum arata cu adevarat atunci cand noi ne rugam crestinii si il chemam sa ne asculte el ne primeste cu inima deschisa
|
|
|||
|
|||
![]()
Anna, poate ne spui cum il cheama... eu sunt convinsa ca ai avea si aici pe forum rugatori pentru necazul tau, sa-i mai imbuneze Dumnezeu inima sotului tau.
|
|
|||
|
|||
![]()
buna, ma numesc monica si sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani jumatate. el este sufletul meu, ne cunoastem de cand eram copii si practic am crescut impreuna. necazul meu amar e ca nu putem avea copii. sotul a trecut printr-o operatie de un an si desi medicii ne dau putine sanse pentru a face copii, repectiv prin inseminare tot nu am reusit.
ne rugam seara de seara la bunul Dumnezeu sa se indure de noi. Nu stiu...as muri sa am o viata fara copii. Am cheltuit foarte mult pe medicamente si analize si tot felul si Dumnezeu ne-a scos in cale si oameni buni si mai putini buni. Stiu ca nu sunt raspunsuri de dat, dar durerea e foarte mare pentru amandoi si la 30 ani ni-e greu sa ne impacam cu ideea ca nu vom avea copii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice | Adriana Cluj | Calugarul | 3 | 12.03.2012 18:33:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
|