![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Excroci nu sunt numai cei care vor bani, si sper ca ai si tu o lista mai bogata in conotatiile acestui termen, ca de nu...nu-i a buna. Excrocii "minunati" cu siguranta sunt de astia disperati sa mai aduca ceva membri la casuta din vale...unde pastorul e depresiv pentru faptul ca a lui comunitate e cam mica, de crescut nu creste, si tre sa de raportul la sediul central din USA, cum ca... creste...creste...lumea vine, vine, vine...si se boteaza non stop, cu zecile de mii ![]() Cam asa trebuie sa fi fost si domnul vindecator...ca altfel nu se ducea el in gara, cu o strategie de racoling atat de " avansata"! Dar eu zic asa, daca ma duc in orasul cu pricina, si intreb la fata locului care sunt strategiile martorilor, si lumea spune si de vindecatorul din gara, care uneori mai sta in fata cluburilor, sau in piata de legume...ce ne facem?
|
|||
|
|||
![]()
Frate gibilica, pentru ca tu ai talent literar am sa te mai ajut inca o data.
Vezi ca eu sunt primul care te-a descoperit. Cand vei ajunge un celebru autor de bancuri, ar trebui sa-mi dai o dedicatie pe prima ta carte. Deci am sa-ti editez textul pentru a putea fi citit si gustat de cat mai multi amatori de glume: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt niste legi care nu pot fi incalcate pentru ca se darama sandramaua. Dar despre ele...un pic mai tarziu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu zic ca sandramaua e daramata bine, numai ca unii din cei care mai tin scandurile...mai pleaca pe la gara, si uite asa...tranc zdrang, sandramaua nu mai e nici macar sandramaua aia aparenta. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logic vorbind, povestea are o fisura foarte serioasa: Martorii nu cred in vindecari si nu practica astfel de evanghelizari. Nu se stie s-o fi facut vreodata pana acum. Dar daca intuitia ta se dovedeste a fi conforma cu realitatea si singurul caz in istorie s-a petrecut tocmai atunci? Eu, unul sunt aproape sigur ca ai dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pe de alta parte nu credem ce spun sectarii nici macar pe siturile oficiale, unde isi expun doctrina pe care o predica saptamana de saptamana in bisericile lor...Daca sunt sectari, asa le trebuie...automat sunt rai si mincinosi orice ar spune... Vise placute in continuare, Andrusca! Inaintea lui Dumnezeu tu nu vei putea spune ca nu ai stiut; ti s-au explicat mai multe lucruri ca oricui, dar sari peste ele de parca ar avea curent si tot scoti poticniri din negurile unor idei preconcepute... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e nu ca as crede tot ce as citi/auzi, sau ca as nega orice as auzi/citi, pentru ca aceasta atitudine cam are fisuri mari-crapaturi, si asta inseamna subiectivism-inchistarism. Eu orice citesc, trec prin filtrul ratiunii, normal...dar iti dai seama ca e hilar sa nu cred nimic, doar pentru ca as alege sa port un val pe creier. Da, cred si lucruri negative auzite despre Bo, despre preoti...chiar daca pe site-urile oficiale nu ar scrie asa ceva, si ar intra in contradictie cu ce se aude despre unul, altul...nu crezi? In concluzie, impresia mea e ca ati reactionat asa, doar pentru ca e vorba de comicariile pe care le fac unii NP, in disperarea de a strange oameni, de a atrage atentia...si de a schimba strategiile, clar! Mie mi s-a parut comic, insa imaginea despre secte eu oricum o am...dar probabil voi inca mai credeti ca mai e ceva de ascuns, de mascat...si ca ati putea prezenta altceva, pe cand lucrurile nu stau asa. Cat despre Vasalie, pe bune daca nu am mai citit postari de ale lui, si la orice era spus negativ despre NP... comenta intr-o parere, iar la final adauga placa: "Ai scris numai minciuni, nimic din ce ai scris nu e adevarat"...adica ce mai vrei? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Si Doriana, nu imi veni mie cu sarmale stricate pe aici...ca nu merge, ar trebui sa fii constienta ca ai spus numai prostii despre trairile tale, despre darul ala, sau despre cautarile tale fara odihna...deci putin calm nu ti-ar strica!
Nu prea cred ca eu sunt aia care intr-o postare afirma ca era perfect constienta in timpul vorbirii in limbi, dupa care afirma ca nu stia de fapt ce spune...si ca de fapt asa e darul, Dumnezeu iti da un dar, ca sa nu stii ce spui, si sa iti puna calus liberului arbitru, ok? ![]() Si apoi, vezi ca tu esti aia daruita, si mantuita...nu uita, ori observ ca te cam zgarai pe dupa monitor, si nu prea emani prin postarile tale sentimentul ca ai avea un suflet linistit, calm, bun, daruit...sau de ce nu, induhovnicit ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cum am mai spus, parerea ta e importanta pentru noi... desi e singulara...
In ce priveste ceea ce ai scris, cred ca nici tu nu ai citit inainte de a apasa butonul "raspunde"; de analizat nici atat. Ai fi vazut ca te contrazici singura...Sa nu mai zic de atitudinea asta batjocoritoare care nu-ti face cinste dar te caracterizeaza, din pacate...ca si emoticonul ![]() ![]() ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti cea care ai venit aici sa faci reclama darurilor tale, sa ne convingi, sa ne schimbi opiniile negative legate de ele, de cultul tau...asa ca nu ataca degeaba in virtutea faptului ca iti pica rau anumite lucruri, ca agravezi lucrurile..si stii tu, imaginea aia mult ravnita! ![]() Adios, si spre binele tau...evita sa mai citesti ce scriu eu, si mai ales sa postezi, face rau la corason! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|