![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi nu inteleg ce vrei sa spui, concret: ca preotul ala a inventat povestea, si ca de fapt nu a fost niciodata in gara, nu a condus nicio ruda, nu a vazut nici un grup de iehovisti, si ca nici un altul nu a vazut scena respectiva? Sau...nu erau iehovisti, dar era alta denominatiune...care crede in minuni, care? Nu exista astfel de actiuni NP pubilce, de nicio culoare...sau ma rog, spune tot ce e de spus, nu...nu e, ca si cum asta inseamna ca oferi un argument! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dar in ceea ce povesteste maestrul "gibilan" crezi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Da normal....cum sa nu? De ce?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar tu zici: e imposibil, eu sunt sigura ca e altfel, povestea zice altceva. Citat:
Dar ceva nu are sens in ea. In epilog descoperim ca tipii erau niste excroci. Dar... nu o faceau pentru bani. Atunci pentru ce? Prozelitism... Metoda descrisa SUB NICI O FORMA nu face parte din tehnicile martorilor. Ei au alte proceduri, le stim cu totii. Si este foarte clar: nici nu cred in „minunile„ de felul respectiv. Daca autorul zicea ca excrocul era penticostal sau ca voia sa obtina bani, il credeam. Dar asa, povestea lui e doar distractiva. Oare chiar nu se pot observa aceste aspecte atat de evidente? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Excroci nu sunt numai cei care vor bani, si sper ca ai si tu o lista mai bogata in conotatiile acestui termen, ca de nu...nu-i a buna. Excrocii "minunati" cu siguranta sunt de astia disperati sa mai aduca ceva membri la casuta din vale...unde pastorul e depresiv pentru faptul ca a lui comunitate e cam mica, de crescut nu creste, si tre sa de raportul la sediul central din USA, cum ca... creste...creste...lumea vine, vine, vine...si se boteaza non stop, cu zecile de mii ![]() Cam asa trebuie sa fi fost si domnul vindecator...ca altfel nu se ducea el in gara, cu o strategie de racoling atat de " avansata"! Dar eu zic asa, daca ma duc in orasul cu pricina, si intreb la fata locului care sunt strategiile martorilor, si lumea spune si de vindecatorul din gara, care uneori mai sta in fata cluburilor, sau in piata de legume...ce ne facem?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt niste legi care nu pot fi incalcate pentru ca se darama sandramaua. Dar despre ele...un pic mai tarziu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu zic ca sandramaua e daramata bine, numai ca unii din cei care mai tin scandurile...mai pleaca pe la gara, si uite asa...tranc zdrang, sandramaua nu mai e nici macar sandramaua aia aparenta. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logic vorbind, povestea are o fisura foarte serioasa: Martorii nu cred in vindecari si nu practica astfel de evanghelizari. Nu se stie s-o fi facut vreodata pana acum. Dar daca intuitia ta se dovedeste a fi conforma cu realitatea si singurul caz in istorie s-a petrecut tocmai atunci? Eu, unul sunt aproape sigur ca ai dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pe de alta parte nu credem ce spun sectarii nici macar pe siturile oficiale, unde isi expun doctrina pe care o predica saptamana de saptamana in bisericile lor...Daca sunt sectari, asa le trebuie...automat sunt rai si mincinosi orice ar spune... Vise placute in continuare, Andrusca! Inaintea lui Dumnezeu tu nu vei putea spune ca nu ai stiut; ti s-au explicat mai multe lucruri ca oricui, dar sari peste ele de parca ar avea curent si tot scoti poticniri din negurile unor idei preconcepute... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|