Frate gibilica, pentru ca tu ai talent literar am sa te mai ajut inca o data.
Vezi ca eu sunt primul care te-a descoperit. Cand vei ajunge un
celebru autor de bancuri, ar trebui sa-mi dai o dedicatie pe prima ta carte.
Deci am sa-ti editez textul pentru a putea fi citit si gustat de cat mai multi amatori de glume:
Citat:
În prealabil postat de gibilan
Acum am sa va povestesc ce am patit cu un penticostal care spunea ca are darul vindecarilor.
Totul s-a petrecut la intreprinderea la care imi duceam veacu si unde sectari vinatori umblau cu scafirliile incinse doar doar vor putea sa converteasca vriun biet nestiutor.
Pe la atelierul nostru tot venea un penticostal asa constant si facea mici tentative de evanghelizare.
Intr-o buna zi ii zic: „ - Daca crezi ca ai darul vindecarilor poti sa o demonstrezi?” El: „- Da cum sa nu!”. „ - Atunci nu imi ramine decit sa probam!” ca Toma zic eu.
Ca sa nu fim luati in ris de auditoriu ne retragem undeva pe un hol mai deoparte ii spun ca am sinuzita.
„ - Nimic mai simplu!”, spune el pune miinile la mine pe cap si incepe rugaciunea un amestec de vorbe rominesti printre care s-au strecurat in cascade vorbe latine, multe fiind cunoscute de mine dar care nu aveau nici o legatura cu rugaciunea propriu-zisa.
Totul a facut cu ochii inchisi. Dupa ce s-a racorit de fierbintiala care l-a cuprins imi spune cu voce calma: „ - Ti-am vazut acel punct de infectie care acum nu mai e.”
Din primul moment am stiut ca e pe dinafara, deoarece mai nainte cu ceva timp imi facusem un tomograf si infectia arata ca un soare cu raze spre virful capului.
Ce a urmat a fost un dezastru: ma durea capul ingrizitor. Chear de a doua zi, dupa citeva zile vine sectarul cu o figura de biruitor ma intreaba: „ - no cum ii?
I-am zis: „ - stai sa imi aduc sa iti platesc pentru binele ce mi-ai facut!” si merg la magazie unde i-am pregatit un ciumag sanatos sa il dau pe circa[spate]. Dar a fost avertizat de colegi ce plata va primi si o taiat-o la goana deoarece nu a simtit necesar darul meu.
De atuncia nu ne-a mai onorat cu prezenta iar eu am urmat un tratament combinat de presopunctura cu medicatie lamurindu-ma pe viu de ce pot face laudarosii-mincinosi...
|