![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Evident, noi suntem chemați să fim fii făcuți, nu născuți, adică adoptați. Că doar de aceea ne-a învățat Hristos să-L chemăm pe Dumnezeu cu numele de Tată și le-a spus ucenicilor, după Înviere: „Mă sui la Tatăl meu și Tatăl vostru...” (Ioan 20, 17)
|
|
|||
|
|||
![]()
Revenim la topic ? Ce zici ? Pe tema pacatului desfranarii poti sa ne spui ceva ?
Stiai ca se considera defranare si contactul dintre soti atunci cand este facut pentru placerea corpului ? Ce zici de asta ? Last edited by AlbertX; 23.05.2014 at 17:25:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...ce fel de dumnezeu e unul care ne lasa in intuneric si nu ne spune de ce-i cu viata noastra? Citat:
Citat:
Un criminal daca ii pare rau si se spovedeste, isi face canonul, apoi dumnezeu il iarta... altfel cu totii am merge in iad ca toti avem greseli. spunea parca un apostol ca credinta fara fapte e nimic... poate arata credinta cineva fara fapte(un om sanatos nu paralizat la pat)? |
|
||||
|
||||
![]()
Să crezi. Decât să vorbesc prostii, mai bine monosilabic. Vorba aia: "decât mult și prost, mai bine puțin și fără rost!"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, ai dreptate, cele doua exemple nu se pot amesteca. Unul dintre ele se refera la o forma psihica de mutilare, cealalta la una sufleteasca. In ceea ce prveste faptul ca pacatul tau nu face rau altuia, ai de asemenea dreptate. Dar Sf Ap Pavel spune ca pacatele din trupul tau sunt mai grave decat cele facute in afara trupului. Iar Hristos spune sa ne temem de cei care ucid sufletul, nu de cei care ucid trupul.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Ai raspuns. Doar ca raspunsul tau nu este cel dat de cuvintele pe care l-ai folosit. Eu te-am intrebat cum vezi tu mantuirea si tu ai spus cum nu o vezi. Si asta pentru ca nu ai o idee despre mantuire.Pentru ca nu stii ce este mantuirea si pentru ca mantuirea nu este importanta. Nu stii si nici nu incerci sa afli ce va fi dupa moarte. Prin urmare nu te intereseaza. Nu te poti pregati pentru ceva ce nu te intereseaza.
Citat:
Ai dreptate, dar nu stii ce inseamna raiul si iadul pentru crestini. Asa ca discutia in directia asta este inutila atat timpu cat nu stii ce isi doresc crestinii sa dobandeasca si ce doresc sa evite. Inca o data, iti dai cu parerea pentru ca nu stii ce invata Biserica. Tu iti dai cu parerea despre ce crezi tu ca invata Biserica. Si criminalii in serie se bazeaza pe acelasi lucru. Ce te face sa crezi ca tu ai dreptate in ceea ce crezi. Asa toti ne bazam pe ce simtim si gandim. Intrebarea este ce se afla in spatele acestora. Citat:
Te-ai gandit ca poate iti folosesti sufletul si mintea gresit? Citat:
Te-ai gandit care este scopul omului pe pamant si cum inainteaza spre indeplinirea lui facand aceste lucruri? Sau cum il impiedica? Te-ai gandit de ce se fardeaza femeile? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Iar ca altele sa iti fie iertate trebuie sa te spovedesti. Preotul nu poate sa iti ierte pacatele pe grupe. Daca nu te caiesti inseamna ca nu Il iubesti pe Dumnezeu si nu iti pot fi ietate celelalte pacate. Pentru ca nu ne-a creat pentru ca se plictisea. Si pentru ca asta ne invata Hristos. Ba ne vrea. Dar de asta ne da libertatea: sa alegem. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu doar ca nu cunosti invataturile Bisericii, dar stai si foarte prost la capitolul logica.
|
||||
|
||||
![]()
Sau ai putea incerca sa faci lucruri pe care sa nu trebuiasca sa le regreti. Poate ca asa ar fi mai bine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Esti sigur ca tu ai inteles?