![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Este că ai mult timp liber la dispoziție?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Un simplu slujbaș onest la Anvers. Un copist cu mânecuțe și cu creion chimic după ureche.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si eu m-am gindit sa nu merg la vot,dar as fi avut mustrari de constiinta fatza de cei care au murit la revolutia din 1989,care s-au ridicat pentru LIDERTATEA EXPRIMARII,pe care din pacate o ignora destui atunci cind trebuie sa o exercite...chiar au murit degeaba!!??
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Romanii nu stiu sa fie suverani...sa fim seriosi...numai numarul de parlamentari la care s-a ajuns arata acest lucru...cu putin noroc data viitoare atingem mia...la care se adauga si cheltuielile aferente, masini, etc. Imi pare rau sa spun dar "statele unite ale Europei" sau cum vrei sa spui au adus in Romania o legislatie care ne ajuta...si cine nu vrea sa vada sa nu vada...ce termina Romania este "resursa umana", coruptia, prostia, ignoranta (nu ma intereseaza...sa alega/faca altii)...Presedintele nu are mare putere sa faca ceva, ii trebuie echipa si echipei fairplay...noi nu stim ce e ala. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?
Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati. Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM. |
|
||||
|
||||
![]()
nu sunt fericiti ca bugetul tarii este mai mic decat au crezut (din acest motiv nici nu a fost votat, caci altfel...alegerile ar fi fost altele, referitor la rezultate) iar "mustele" sunt MULTE si bugetul NU ajunge pentru tot roiul
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|