Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.12.2012, 13:58:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Este că ai mult timp liber la dispoziție?
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 18:49:44
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Alegerile nu au fost castigate de USL!!
Alegerile au fost castigate de domnul Dan Voiculescu si trustul INTACT. Fara ziarele familiei dumi-sale, fara ziarele on line (ale aceleiasi familii) si bineinteles, fara TV Antena 3 (ajutata suroriceste – de ceva vreme si /sau din cand in cand – de RTV si Realitatea), USL nu castiga alegerile. DECI: trebuie sa-l felicitam pe domnul Dan Voiculescu. DA. Acelasi domn Dan Voiculescu despre care, in 2012 ( cu ceva timp in urma) : „Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că parlamentarul Dan Voiculescu rămâne cu verdictul de colaborator al Securității”. Dar pe cine mai intereseaza???
Si Basescu ce o fi fost oare?
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 18:53:49
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Un simplu slujbaș onest la Anvers. Un copist cu mânecuțe și cu creion chimic după ureche.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 20:16:26
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
nu exista sentiment de vinovatie daca nu ti-ai exprimat "optiunea" in alegeri!! am fost si eu la un pas sa-mi reprosez "simtul civic" dar am gasit ....o explicatie:

Atunci care credeti ca ar fi atitudinea crestina fata de vot?

- Solutia ideala ar fi ca Biserica, prin puterea pe care o are asupra societatii, sa-si impuna oamenii politici cei mai buni, adica pe cei care sunt crestini. Dar asta la modul ideal. Pentru ca eu, spre exemplu, nu votez. N-am votat nici aici, nici in America.

- Aici mai e o problema, pentru ca in momentul in care votezi, sa zicem, un Presedinte, tu iti dai asentimentul pentru masurile pe care acela le va lua si te faci partas la toate pacatele lui. Daca Presedintele trimite, de exemplu, trupe in Irak, tu, care ai votat, esti impreuna raspunzator cu el.

- Daca Parlamentul e dominat de crestini, Presedintele nu poate trimite trupe in Irak, si aici este toata cheia problemei. Dar Biserica nu poate obtine majoritatea in Parlament decat in timp indelungat si cu pretul unei perioade de sacrificiu. Ma refer, cum am spus la inceput, la sacrificiul individului, care sigur va cadea sub ispitele satanice. Bunul trai, sofer, masina astea toate sunt ispite la care putini rezista. Dar dupa doua-trei legislatii, Biserica va fi majoritara si lucrurile se vor schimba.

- Va intreb acum un caz concret: intr-un sat, tu ai incredere intr-un anumit primar. Ce faci? Il votezi, ca sa iasa el, ca face treaba buna? Sau nu te mai duci la vot si zici: Ce poate sa faca si asta? O sa faca ceva, dar nu mare lucru, fiindca e angrenat si el de sus intr-un sistem?

- In privinta aceasta, Biserica are doua alternative si decizia ei e foarte importanta, pentru ca preotii au inca mare putere asta pana se mai schimba situatia pe aici. Deci Biserica are doua posibilitati. Sau indeamna pe credinciosi sa nu voteze, si atunci orice colaborare cu sistemul cade. Sau impinge inainte oamenii cei mai buni, intreprinzatori, care sunt religiosi, care se spovedesc si asa mai departe. In acest al doilea caz, incet-incet Biserica va avea un castig. Dar desi afirm lucrul acesta si sunt convins ca s-ar putea face, totusi chiar eu am o anumita indoiala, avand in vedere actiunea generala a diavolului in lume.
http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...-dupa-pitesti/

si eu m-am gindit sa nu merg la vot,dar as fi avut mustrari de constiinta fatza de cei care au murit la revolutia din 1989,care s-au ridicat pentru LIDERTATEA EXPRIMARII,pe care din pacate o ignora destui atunci cind trebuie sa o exercite...chiar au murit degeaba!!??
Vechi 11.12.2012, 20:54:42
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Basescu cedeaza suveranitatea Romaniei

http://www.youtube.com/watch?v=RuQarnnsHno

Asta a facut Basescu:a cedat suveranitatea Romaniei,nu mai tinem cont de interesul national ci trebuie sa creem statele unite ale europei ,acesta fiind planul masoneriei de mult

Ce suveranitate a Romaniei?
Romanii nu stiu sa fie suverani...sa fim seriosi...numai numarul de parlamentari la care s-a ajuns arata acest lucru...cu putin noroc data viitoare atingem mia...la care se adauga si cheltuielile aferente, masini, etc.
Imi pare rau sa spun dar "statele unite ale Europei" sau cum vrei sa spui au adus in Romania o legislatie care ne ajuta...si cine nu vrea sa vada sa nu vada...ce termina Romania este "resursa umana", coruptia, prostia, ignoranta (nu ma intereseaza...sa alega/faca altii)...Presedintele nu are mare putere sa faca ceva, ii trebuie echipa si echipei fairplay...noi nu stim ce e ala.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:09:38
Miha-anca
Guest

Implicit

Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?

Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati.
Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!?
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:14:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?

Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati.
Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!?
ce sa faci daca marea majoritate a romanilor NU stiu ca ura (fata de Base prin votul pe care l-au dat) duce la suferinta. Se vor convinge anul viitor.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:18:51
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Si domnul Crin Antonescu a castigat un scaun in Parlament! Stiti ca acum,mai nou, e bataie pe scaune (si la propriu). De ce? Pentru ca Parlamentul va fi mai mare: aproape 550 de membri. Si sala parlamentului are doar 501 scaune (ne-a spus domnul Liviu Dragnea, in direct la TV si domnia-sa stie ce spune; e sef de campanie la USL).

Revenind la domnul Crin Antonescu, sa ne amintim ca in urma cu patru ani, adica in 2008, a intrat in parlament pe ocolite, prin redistribuire, in sectorul 3 din Bucuresti, unde a obtinut 9.159 de voturi= 29,89% sarind peste un adversar care avea 34,28% din voturi. Asa e legea. Domnul Antonescu n-are nicio vina. Dar domnul Antonescu e obisnuit cu sportul si cu sariturile, a condus Ministerul Tineretului si Sportului in perioada 1997 – 2000, cand a vandut Strandul Tineretului din Bucuresti (o baza sportiva cu mai multe bazine de inot, cu bazin cu apa incalzita , cu platforma de sarituri si trambulina. Adica: tot ce trebuie pentru antrenamentul sportivilor de la natatie si sarituri in apa. Tot atunci, a vandut si baza sportiva de yahting de la Herastrau, care apartinea pe atunci Clubului Sportul Studentesc). Sa mai spunem ca domnul Antonescu nu este intreprinzator? Esteee!

In 23 ianuarie (tot 2012), presedintele PNL, Crin Antonescu spunea ca parlamentarii liberali doresc sa demisioneze din functii pentru ca Puterea [de atunci: Traian Basescu si Guvernul Boc (1, 2,3 etc.)] a refuzat declansarea alegerilor anticipate. Va amintiti momentul crucial al existentei noastre?? Printre cei despre care se spunea la acel moment ca isi depusesera deja demisia la liderul partidului, erau: Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Mircea Diaconu.
Ce s-a mai intimplat? Pai: domnul Mircea Diaconu, stiti bine ca n-a vrut deloc sa plece, pana de curand... Pai cum sa-si dea demisia domnu’ artist???... Despre domnul Orban, presupun ca s-a oprit, si-a revenit.... Stiu doar ca, doamna Adriana Saftoiu chiar a demisionat. DECI: exista si politicieni cu cuvant si onoare.
a mai contat toate aceste lucruri? Sa cada Base! Asta e programul de guvernare USL, iar cei care i-au votat (din pacate si noi ceilalti) vor vedea curand ca acest "program" NU tine nici de foame si nici de cald
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:19:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ce sa faci daca marea majoritate a romanilor NU stiu ca ura (fata de Base prin votul pe care l-au dat) duce la suferinta. Se vor convinge anul viitor.
DA, intr-adevar, acesta e raspunsul.
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:29:20
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
DA, intr-adevar, acesta e raspunsul.
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM.
nu sunt fericiti ca bugetul tarii este mai mic decat au crezut (din acest motiv nici nu a fost votat, caci altfel...alegerile ar fi fost altele, referitor la rezultate) iar "mustele" sunt MULTE si bugetul NU ajunge pentru tot roiul
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29