![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM. |
|
|
||||
|
||||
|
nu sunt fericiti ca bugetul tarii este mai mic decat au crezut (din acest motiv nici nu a fost votat, caci altfel...alegerile ar fi fost altele, referitor la rezultate) iar "mustele" sunt MULTE si bugetul NU ajunge pentru tot roiul
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc, Stefan Florin, ca m-ai luminat.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu. Voi ce credeti? Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90... |
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca Basescu va demisiona, dandu-le tara pe farfurie. Nu orgoliul il mana pe Basescu, de asta sa fiti sigur. El cauta cea mai buna solutie si astept cu sufletul la gura sa vad ce solutie a gasit, caci ARE deja solutia; trebuie doar sa ne-o spuna. Basescu nu e impulsiv si nici nu lasa nimic la voia intamplarii. Ar trebui sa il cunoasteti mai bine dupa atatia ani. Acum nu mai are ambitii personale si nici ce pierde si va demonstra ca se gandeste doar la binele Romaniei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Am spus ca probabil va demisiona DACA cei de la USL vor modifica Constitutia! Ai idee ce inseamna asta?? Ce-ai zice daca vor limita complet puterea presedintelui, vor avea la mana lor Justitia etc. etc.?
Sau daca se va introduce un articol, cum ca presedintele va fi demis daca vor vota 2/3 dintre parlamentari, cum crezi ca ar reactiona Basescu?? Va prefera sa demisioneze singur decat sa fie dat afara si cu un sut in fund cum se spune. Eu unul asa zic ca ar fi demn, asa as face daca as fi in locul lui si cred ca si el gandeste la fel. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana una alta, Presedintele mai are toate prerogativele. Daca USL-ul isi doreste ca Romania sa devina Monarhie Constitutionala, atunci primul Ministru va avea toata puterea, iar regele va avea doar functie de reprezentare, neavand voie sa se amestece in politica statului. Cred ca asa ceva isi doresc dumnealor, dar nu cu un Presedinte in frunte; in orice caz nu cu Basescu. |
|
|
||||
|
||||
|
Pai si eu sunt curios ce or sa modifice (daca vor reusi). Oricum tot occidentul e cu ochii pe noi si toate statele privesc cu ingrijorare faptul ca USL e la putere si au o majoritate destul de consistenta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 21:57:46 |
| Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 15:10:28 |
| dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 15:42:08 |
| Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 16:01:19 |
| Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 18:44:29 |
|
|