![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmatia asta face parte din seria argumentelor de care vorbeam mai sus - care incearca sa sustin "rational" o decizie izvorata din orgoliu. Un copil nu poate respinge un parinte doar pe criteriul asta, dar parintele inselat poate avea "grija" sa-i cultive alte sentimente negative in baza acestui fapt si de cele mai multe ori asa se intampla. Citat:
Citat:
Nu-mi dau seama ce ai putea intelege prin "inselat pe fatza" si raportat la o situatie reala. Vine cu prostituate/amanta acasa? Sa fim seriosi.. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu confunzi demnitatea cu orgoliul, nu sunt acelasi lucru. Eu stiu ca pana si preotii accepta sa te desparti de sot/sotie daca esti inselat/a. Daca s-a intamplat o data, cred ca nu, dar daca e ceva repetat de care nu vrea sa se lase, nu prea ai ce face.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
a manca e o nevoie fiziologica, iubirea NU este
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Asta e replica zilei.
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
de ce sa nu existe?
|
|
|||
|
|||
![]()
iubirea nu e fiziologica?
eu zic ca este, o viata in absenta iubirii (nu ai parinti care sa nutreasca sentimente pentru tine, sau prieteni etc.) duce la probleme psihice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca majoritatea care se despart se despart de la prima greseala, nu de la o greseala repetata sistematic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu poate ierta asta, si celalalt poate ierta asta (daca vrea), mai ales daca este la prima greseala. Ceea ce nu se realizeaza de fapt este ca nu pre se ajunge peste noapte la lucrul asta, o casatorie de obicei scartie vizibil (daca nu esti si vrei sa fii orb si inert) cu mult inainte sa se ajunga la acest deznoadamt fatidic. Si inca o data, se permite dar nu se obliga - permisiunea in acest sens avand probabil si un rol de constrangere/educatie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Barbatii | Anna | Nunta | 268 | 30.05.2013 18:22:26 |
doua batrane,vaduve ,singure si bolnave au nevoie de ajutor | Alexuta | Umanitare | 61 | 24.01.2013 13:57:40 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
Valoarea unei femei | zoridezi | Generalitati | 3 | 31.05.2010 13:28:16 |
Poemul unei singure respiratii | vichy | Rugaciuni | 2 | 07.08.2008 15:14:49 |
|