Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2012, 00:09:23
Adrianna Adrianna is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2012
Implicit

Statistic, barbatii inseala mai mult decat femeile. Cum insa inseala tot cu femei ramane de vazut daca inseala mai multi tot cu aceeasi, daca inseala cu femei tinere inca necasatorite, sau femeile ies "mai bine" in statistici pentru ca sunt mai discrete. Eu cred ca mai frecvent este varianta a doua, barbatii inseala mai des cu femei mai tinere inca necasatorite. Sau cu prostituate. Asta nu inseamna ca toti barbatii inseala. Daca insa un barbat spune contrariul, puteti fi sigura ca-i dintre cei care inseala...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 02:13:35
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Statistic, barbatii inseala mai mult decat femeile. Cum insa inseala tot cu femei ramane de vazut daca inseala mai multi tot cu aceeasi, daca inseala cu femei tinere inca necasatorite, sau femeile ies "mai bine" in statistici pentru ca sunt mai discrete. Eu cred ca mai frecvent este varianta a doua, barbatii inseala mai des cu femei mai tinere inca necasatorite. Sau cu prostituate. Asta nu inseamna ca toti barbatii inseala. Daca insa un barbat spune contrariul, puteti fi sigura ca-i dintre cei care inseala...
Chiar asa, stimata doamna? Uite, eu chiar afirm asta. :P Adica vointa ne este (inca) libera; ca atare, mi-o exercit, atat cat pot, dupa voia Domnului: deci, nu insel! Daca aplici niste chestii faine de mentalism din Taoism, ispitele nu doar ca sunt eficiente, dar chiar le vezi ridicole. Pe bune!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 02:25:48
Adrianna Adrianna is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2012
Implicit

M-ati inteles pe dos :) Am spus ca daca un barbat afirma ca: "Toti barbatii inseala" atunci cel ce afirma asa ceva, cu siguranta inseala :)
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 09:02:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
nu am zis ca femeile sunt neprihanite, dar de barbati inselati am auzit foarte rar!
Auzi? Da' femeile alea înșelate de bărbații lor... Ei, bărbații, cu cine le înșeală? Cu alți bărbați, sau cu nește biete femei?

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Daca insa un barbat spune contrariul, puteti fi sigura ca-i dintre cei care inseala...
Uite că eu spun contrariul. Înseamnă că-mi însel soția, sau în mintea matale sunt un potențial curvar?
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 09:45:11
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Auzi? Da' femeile alea înșelate de bărbații lor... Ei, bărbații, cu cine le înșeală? Cu alți bărbați, sau cu nește biete femei?
Ai fost foarte profund. =)))))))))))))))
Vechi 14.07.2012, 10:10:48
Laura19
Guest

Implicit

Se poate pune problema si invers daca e. Cu cine inseala femeile? Cu alte femei, sau cu niste amarati de barbati? Ei, daca n-ar mai fi barbatii asa de desfranati si femeile ar fi de nota 20. Desfranarea barbatilor este legata de desfranarea femeilor, si invers. Ambele tabere sunt de vina.

Oricum, in Ro-si nu numai- replica "lasa-l draga ca e barbat, ce sa ii faci, rabda", "asa sunt barbatii, mai umbla dupa altele, da' tot acasa se intoarce". Sunt si barbati care nu inseala, mai ales daca e credincios si cu frica de Dumnezeu. Insa daca pui in balanta nr. barbatilor care inseala/desfraneaza cu nr. barbatilor feciorelnici/fideli balanta se va inclina in favoarea adulterinilor/desfranatilor.

[nu stiu daca in Ro este raspandita treaba asta, insa aici au fost si sunt destule cazuri in care barbatii isi parasesc sotiile ptr. alti barbati, caci descopera peste noapte ca sunt gay. deci, se prea poate sa insele si cu alti barbati nu doar cu alte femei. valabila treaba si ptr. femei. ]
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 10:50:40
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Ambele tabere sunt de vina.
Evident, numai că mai sus puțin erau plânse sărmanele fenei, cum că (vezi Doamne) numai ele sunt înșelate! Ele nu înșeală, nu, nu! Ele cad victimă porcilor de bărbați desfrânați!
Și care sunt niște porci, se știe!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 10:51:58
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Insa daca pui in balanta nr. barbatilor care inseala/desfraneaza cu nr. barbatilor feciorelnici/fideli balanta se va inclina in favoarea adulterinilor/desfranatilor
M-ai dat pe spate și tu cu balanța asta a ta! De unde știi tu domnișoară care este raportul?
Reply With Quote
Vechi 14.07.2012, 20:29:11
RalucaMC RalucaMC is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.07.2012
Locație: Timisoara
Implicit

Sigur ca un barbat poate fi fidel unei singure femei,chiar daca acest tip de barbati se gasesc mai rar-dar sunt destui.

Nu stiu daca are mare legatura cu subiectul,insa imi aduc aminte de ceea ce am citit despre Petruta-sotia lui Virgil Maxim.Aceasta a refuzat sa se casatoreasca deoarece astepta un barbat asa cum isi dorea ea-sa nu bata nevasta,sa nu fumeze etc.Familia tot ii spunea sa se casatoreasca(nu ducea lipsa de petitori),insa ea ii refuza pe toti pt ca nici un barbat nu era ce-si dorea ea.La 35 de ani,a petit-o Virgil,iar ea l-a acceptat.Cred ca ar trebui sa invatam si noi din exemplul ei si sa avem mai multa rabdare-mai ales cand ne alegem un (viitor) sot,sa nu ne grabim pt ca-Doamne fereste-dupa ceva timp de la nunta sa ne dam seama ba ca ne inseala,ba ca nu avem intelegere in familie etc.

Va las si articolul cu cei doi,mie mi-a facut mare placere sa-l citesc.Sper sa va placa si voua!http://ortodoxiatinerilor.ro/tinerii...uta-maxim.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatii Anna Nunta 268 30.05.2013 18:22:26
doua batrane,vaduve ,singure si bolnave au nevoie de ajutor Alexuta Umanitare 61 24.01.2013 13:57:40
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
Valoarea unei femei zoridezi Generalitati 3 31.05.2010 13:28:16
Poemul unei singure respiratii vichy Rugaciuni 2 07.08.2008 15:14:49