Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2008, 22:41:55
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Nu stiu ce sa zic dar nu o inteleg,e crestin -ortodox dar nu crede ce scrie in Biblie,probabil ea sustine ca e crestin-ortodox deoarece crede in Dumnezeu dar se inseala,ca sa fii crestin-ortodox trebuie sa stii multe despre ei,sa stii ,sa crezi,sa vezi,sa crezi ce cred si ei ,sa crezi in prima venire,in jertfa,in a doua venire etc.Silverstar te declar semi-ateu.
[COLOR=green]Cu ce drept ma judeci tu pe mine? Nu ti-e rusine? Cine-ti permite? [/COLOR]
[COLOR=green]Eu sunt un om liber, neindoctrinat. Dumnezeu mi-a dat creier sa judec si sa nu permit nimanui sa se joace cu mintea mea. Cine se simte neam de sluga, n-are decat sa fie rob. Eu nu, niciodata! [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De unde stii tu in ce cred eu? Sau vrei sa ne uniformizam si toti sa behaim pe aceeasi limba? [/COLOR]
[COLOR=green]Cauta-ti de treaba, domnule si nu-mi mai analiza spusele. Nu-ti place ce scriu, nu citi, si nu mai abera... [/COLOR]

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
121212-sfarsitul lumii vsovivivi Generalitati 379 16.01.2013 13:43:48
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii dumitrucelmare2000 Generalitati 15 20.04.2011 15:51:44
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53