|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eram sigur ca nu o sa imi raspunzi..deci avem concluzie despre tine..
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 [COLOR=green]Proverb [/COLOR] 
				__________________ [COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR] | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Uite incepand de acum iti zic sa numai intri pe forum pentru ca tu nu esti ortodoxa,nu ai aceleasi obiceiuri ca si noi ,nu crezi pe deplin in Dumnezeu si in toate faptele lui,ce rost mai are sa stai pe site?Acum o sa imi dai iar o replica specifica numai tie.. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Omul care vrea sa cunoasca ,sa creada in Dumnezeu,sa vrea sa se apropie de Dumnezeu pana acum fiind departe tare,citeste,intreaba,invata ,nu vine pe site si incepe sa afirme niste lucruri cum ca nu e adevarat ,aberati nu stiu ce,deci e o bucurie pentru noi sa auzim ca vrei sa te apropii de Dumnezeu dar mai sunt si unii oameni care nu cred si vin sa ne demonstreze noua ca nu cred,asta inseamna rautate ,gand rau.Multa sanatate loryb. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

"Sa nu avem incredere in noi insine. Increderea in sine este o mare piedica pentru venirea in noi a harului dumnezeiesc. Incredere deplina sa avem numai in Dumnezeu. Iar atunci cand noi le incredintam pe toate Acestuia, Dumnezeu se obliga sa ne ajute"( Parintele Paise Aghioritul).

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sa ne rugam, ca bunul Dumnezeu sa-si faca vazuta lucrarea Sa si in aproapele nostru.  Si sa nu ne uite nici pe noi, pacatosii, trecatori prin aceasta lume. Doar Dumnezeu stie ce vas avem fiecare si ce vrea El sa faca cu noi. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ecumenismul prin lucrarile sale este antiortodox, antibisericesc si apostatic, pregatind venirea lui Antihrist. Iar amagitorii care lupta dinlauntru Biserica Ortodoxa sunt ortodocsii ecumenisti care se impotrivesc invataturilor Sfintilor Apostoli si predaniilor Sfintilor Parinti, caci  "Cei ce sunt Biserica Lui Hristos apartin adevarului, iar cati nu apartin adevarului, nu sunt nici in Biserica Domnului nostru Iisus Hristos. "

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 [SIZE=4][COLOR=teal]Cititi, va rog cele scrise de tigerAvalo9 asta seara, la acest subiect, ca sa vedeti cum minte, fara a avea dovezi, si ce insinuari face, fara sa ma cunoasca, fara sa stie cine sunt.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Multumesc![/COLOR][/SIZE] 
				__________________ [COLOR=green]"În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." George Orwell[/COLOR] | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| 121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 14:43:48 | 
| Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 16:51:44 | 
| sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 17:53:57 | 
| Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 23:04:53 | 
|  |