În prealabil postat de geo.nektarios
Iubite frate in Hristos!
Abia acum am citit pe forum "necazul" fratiei tale... Din pacate, si in familia mea au fost cam 95% aceleasi probleme cu parintii mei, mai cu seama ca suntem trei frati... Am dus acesta greutate ani de zile... au fost momente cand intre parintii mei se intervenea cu politia... Am trecut prin multe, iti spun in calitate de copil al parintilor mei, iar fratia ta spui in calitate de parinte, de tata... Stiu prin ce treci, stiu cum e toata situatia... Dezastru aveam chiar si la miez de noapte, chiar 2-3 noaptea... Dar sa fac o diferenta, mama era acuzata pe nedrept de "inselaciune"... iar crizele tatalui nostru ne ducea la amare chinuri... toti eram trecuti prin "mainile sale" (e un munte de om)... dar pe noi trei si pe mama ne unea pe toti o singura alinare: MILA LUI DUMNEZEU!!! Ne rugam indeosebi la Maica Domnului in HOHOTE de plans... nu dormeam nopti intregi din cauza scandalului si a agresivitatii verbale si fizice... totul parea a fi un infern... noi ziceam ca e iadul in casa noastra... Toti trei fratii lipseam de la scola cu saptamanile... nu ne puteam duce la scoala vineti... slabi si ingalbeniti... ne lua banii din casa si nu ne dadea nimic... nici macar bani de o paine... Aveam sa bem apa de la chiuveta in schimb... eram ametiti si foarte slabiti atat de foame cat si de amara suferinta... Eu eram la seminar in acea vreme... am ajuns si ultimul an... Nu puteam invata deloc pt bac... ce faceam in schimb? ACATISTUL SF.NECTARIE DIN EGHINA, la care am MARE evlavie!!! si te rog crede-ma ca am scapat de moarte din mainile tatalui cu Sf.Nectarie.. caci tineam icoana sa stransa la piept si in hohote de plans... si cand a vrut sa ma loveasca cu pumnu (cre ca avea si ceva in mana, nu mai stiu, nu vedeam de plans, aveam si okii umflati)... dar am vazut cum s-a impiedicat si a cazut la pamant de abia s-a ridicat... nu am sa uit aceasta minune cat voi trai a Sf.Nectarie! Ura tatalui asupra mamei era demonica... avea chip satanic cand se mania... nici nu puteai sa il privesti macar din profil... si zbieraturi ca de demonizati... Fereasca Dumnezeu pe toti de ce am trecut eu cu parintii...
Mama se gandise ca nu mai e de stat cu omu asta dar noi ii ziceam sa nu pierdem nadejdea, ca vine si clipa pacii.. a vrut sa o arunce pe mama de pe un pod cu masina (cu riscul pierderii si a vietii lui) daca nu recunoaste ca il inseala... Cand am venit intr-o seara de la Vecernie acasa, tata o strangea de gat pe mama... deja nu mai avea aer... simtea cum o lasa toate... i se intuneca lumina okilor... lasa capu in piept... era o scena teribila... groaznica... tata s-a speriat cand am intrat in casa... Din mila Domnului mama a scapat... A fost si Ajutorul Dumnezeiesc dar si al Sf.Nectarie... la care avem toti evlavie!!! Din mila Domnului si a Maicii Sale si a Sf.Nectarie, treburile s-au linistit in urma STARUINTEI IN RUGACIUNE!!! Dar Dumnezeu a lucrat in asa fel incat tata acum dupa ani de "terorism" a devenit un tata model!!! Asta numai din mila lui Dumnezeu si a iubirii Sale fata de noi pacatosii, robii Sai!!! Din mila lui Dumnezeu a venit in casa noastra o particica din Sf.Moaste ale Sf.Ioan Gura de Aur si o particica din Sf.Nectarie din Eghina! Cele mai mari binecuvantari pe care le avem! Arde candela neincetat acolo la ele! Totul se rezolva cu NDEJDE MARE in Dzeu si cu ajutorul Sfintilor!!!
De aceea te indemn, nu te grabi sa faci vreun pas gresit, ca sa distrugi familia! Ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparta! Numai Dumnezeu stie de ce a ingaduit aceasta incercare peste fratia ta! Sigur are ceva cu tine... te pregateste pt o "misiune"... Toate necazurile ne sunt spre intarirea credintei!! Nu lasa RUGACIUNEA!!! asta te va tine in "viata"!!! Cate despre sotia fratiei tale, are grija Sf.Nectarie sa o intoarca inapoi la familie! Dar trebuie Rabdare muuulta si Rugaciune!!! Eu am trait 21 de ani de suferinta... de cativa ani incoace, de cand sunt sf,moaste in casa noastra, totul s-a linisitit, asta prin rugaciunile Sfintilor!!! Slava lui Dumnezeu pt toate!!! Stie El mai bine ce e bine pt fiecare.... te rog frumos, mergi la Radu Voda la Moastele Sfnatului Nectarie si te roaga acolo la sfntul si ai sa vezi cat de mult ajuta!!! Eu am trait N minuni cu acest sf.minunat!!!! De aceea te indemn sa te rogi su fratia ta la acest sfant si vei vedea minunile lui Dumnezeu prin Sfintii Sai!!! Cere de la un parinte de acolo sa iti dea putin ulei din candela sf.Nectarie intr-o sticluta si unge-i perna cu acel ulei sfintit, da-i pe toate hainutele asa cate putin, poti sa pui si in mancare oleaca!!! Si impreuna cu rugaciunea ai sa vezi efectele minunate...
Dumnezeu si Sf,.Nectarie sa te binecuvinteze!!!!
|