![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Iar forumul lui Pruteanu de pildă a scăzut fără agresivitate, nici nu se compară cu acesta, într-o vreme erau uniii care acuzau acest site și forum creștin ortodox că e deținut de evrei. Citat:
Citat:
Citat:
Putin e agresiv pt că gândește ca un feudal care e agresiv ca să nu dea semne de slăbiciune și să-i ia alții locul, înțelege că mentalul colectiv rus diferă de cel românesc care e mai blajin, mai firoscos, mai sensibilos, mai mămălligă. Rusul e dur că viața lui e dură, ce să-i zici unui stahanovist care turează brut în mină, crezi că un păcălici cu cămașa scrobită care are gargară discursivă dar îl face la buzunar îl impresionează ? Există lideri diferiți pt mental-mindset diferit. Iar la Simona Halep am recunoscut că am greșit criticând reușita cuiva, dar atât nu și atitudinile ei de superioritate umflate de lingăi care-i tolerau orice și care între timp s-au transformat în hateri, tu nu ai recunoaște niciodată că ai greșit sau te înșeli în privința cuiva. Citat:
Citat:
Eu doar constat că în Rusia dacă dai semne de slăbiciune te lichidează cei mai radicali, așa e acolo mentalul colectiv, dacă nu ești în stare să privești din exterior o situație, fără implicații emoționale, nu e vina mea.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 09.03.2024 at 08:52:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă un om e mai bătăios nu înseamnă că e agresiv neapărat. Citat:
Are vreo 33 de ani și nu s-a preocupat să lucreze talantul nașterii, deși a fost suspendată mult și avea timp de o sarcină, din contră s-a preocupat numai de un carierism agresiv, care subminează familia, bărbatul - feminismul a distrus societățile occidentale. Până și tratamentele alea, le-a făcut tot din disperarea de a reajunge în top, mi-a adus aminte de disperarea lui Maradona care umbla cu tot felul de adjuvante potențatoare de efort.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 11.03.2024 at 22:31:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu justifici si crimele lui Putin, dar spui ca nu stiu cum am vazut eu ca tu ai o parere pozitiva despre oamenii agresivi si o parere negativa despre cei mai pasnici.Ai spus multe neadevaruri despre mine, bazate pe nimic. Scrii lucruri negative despre Halep, bazate doar pe conceptia ta gresita despre oameni. Spui ca Putin are un caracter mai aparte, de aceea e asa? Asa cum am spus, cei ce sunt agresivi sau sustin agresivitatea sunt foarte deranjati chiar si cand li se spune un adevar, in schimb spun ca-s sensibili altii care sunt jigniti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici ești necinstit, am proprietatea a ce am spus, aproape orice suveran din istorie, inclusiv Ștefan cel Mare, Constantin cel mare ar putea fi judecat ca și criminal aplicând măsurile tale care sunt luate de la haștagiști, progresiști și în plus dacă urmărești parcursul liderilor spațiului ăsta ex-sovietic, niciun lider slab nu a rezistat, eu asta am spus, nu că e justificat ce face, am constatat.
Citat:
Pentru tine e agresiv doar dacă cineva îți întoarce comentariul sau pune punctul pe i. Citat:
Wozniacki s-a retras la nici 30 de ani și Halep o mai întinde sperând să prindă premiul cel mare deși chiar și Țiriac i-a zis că se hazardează să intre în circuit. Unde am spus texual că Putin are un caracter aparte, când mă refeream la oameni mai bătăioși mă refeream la oameni de rând, de pe forum și din viața de zi cu zi, nu la lideri de țări. Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 18.03.2024 at 23:53:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Zice de o discuție de la secțiunea de dogmatică, omul e un plângăcios pe lângă alte probleme pe care nu e potrivit a i le spune în această zi binecuvântată după minunatul canon al Sf. Andrei Criteanul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Asta am observat la tine, la cei agresivi le justifici toate greselile si le evidentiezi doar partile bune, in timp ce la cei ca Halep le gasesti orice mica greseala, sau ce consideri tu o greseala. La fel ai facut si cu mine, ai gasit sau inventat niste greseli, in timp ce altora le scuzi agresivitatea si jignirile. Wozniacki a facut copil pentru ca era casatorita, Halep tocmai a divortat. Sunt multe jucatoare care sunt casatorite si au si copii. Last edited by catalin2; 21.03.2024 at 21:53:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Am înțeles, vecine, dar sper că dacă ai ceva de scris, să fie la subiectul dezbaterii, dacă nu, atunci rog să încetezi și să încetați polemicile din paharul cu apă. Subiectul de dezbatere este altul aici, în această discuție, nu agresivitate, pasivi-agresivi sau cine știe ce „măscărici” care o „dădea în morții mă-sii de oaie”.
|
|