![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aici a fost intrebat Parintele Calistrat daca este gresit sa ne atasam de animale, acesta e raspunsul lui: https://www.tiktok.com/@predici.orto...10796533679649 (puteti sa vizualizati si fara sa aveti aplicatia tiktok) Am o prietena care ia animalele abandonate si le ingrijeste la ea acasa. Intr-adevar veganismul e un pic extremist, curent promovat din America, mai ales mentalitatea de a spune ca nu mananc carne, pentru ca si animalele au dreptul la viata.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Știu oameni care n-ar putea rezista o zi fără să mănânce carne, i-am văzut chiar mâncând carne crudă în post, așa de poftă lua câte o bucățică de carne măcinată și sunt alții care sunt în partea cealalată, le-a venit din greșeală la livrare pizza cu carne și au aruncat-o la gunoi.