![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ba mai mult citezi și citești jurnaliști care au denigrat referendumul pentru familie ca bot, cartianu și alții, ai exact expresiile lor în unele situații, deci tu marele hipercorect ortodox preiei ideile unor jurnaliști globaliști. La cât ești de obsedat de Necula și încă două personaje nu m-ar mira să fie de fapt și un duh rău care te stăpânește.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Existența în continuare a unor astfel de metode în interiorul BOR, chiar la nivele dintre cele mai înalte, nu dovedește decât decăderea morală foarte gravă în care se află BOR, unde știm bine că sînt destule „elite” care nu mai evaluează pe unii oameni după fapte, ci după etichete și epitete stigmatizatoare, după ordine pe care le primesc de la politicieni sau colaboratori de-ai lor pe căi secrete, infracționale, inclusiv ordine de a se distruge oameni care au avut naivitatea să creadă că în BOR se guvernează după alte principii decât cele folosite de „sataniștii” din politică. |
|
|
|||
|
|||
|
Am făcut referire la un articol despre care am auzit tot din presă, nu obișnuiesc să citesc personajele respective, dar nici nu se poate spune că neapărat tot ceea ce s-a scris acolo este din început lipsit de orice adevăr. În ceea ce privește articolul despre „nababul în sutană” Necula, „Părintele” a apărut într-o filmare recentă și nu am văzut să aducă vreo contestare cel puțin la partea factuală, nu vorbesc despre anumite interpretări, la care Necula a ținut să răspundă cu așa-zisele lui fapte de milostenie, deși conform unor mărturii care mi-au fost transmise, sînt destule dăți în care „Părintele” nu aruncă niciun șfanț cerșetorilor care încă mai ajung să cerșească pe Mitropoliei, nu de alta dar nici nu prea sînt îngăduiți pe-acolo, probabil IPS Streza se simte foarte deranjat, foarte tulburat ca imaginea lui colosală să fie „întinată” de prezența unor cerșetori exact pe lângă reședința și catedrala „lui”.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Părerea mea e că ești un ratat literalmente, dacă ore întregi din viața le închini ca să pândești pe Necula și pe Streza și să scrii pe diferite forumuri, sub diferite pseudonime tot felul de acuze și malversațiuni, să propagi minciuni cum e cea cu Necula se visează patriarh neîncoronat. Citat:
Aș vrea să văd dacă ești tu oprit zilnic de minim 3 -5 ori pe zi de cerșetori cum reacționezi, că m-am cam săturat de aerele tale de critic și moralist. Până și Becali se săturase de cerșetori, și-i alunga de la palat, deși omul poate a donat sute de mii de euro.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.08.2023 at 02:37:05. |
|
|