Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2023, 11:50:07
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
chiar unii oameni nu cunosc vorba populara: sa faci cu spune popa si sa nu faci ce face popa?! Sa faca tot ceea ce ii invata pr. Necula (daca nu le place faptele pr. Necula, sa le ignore) (...)
Se pare că s-a ajuns la o vreme de la care anumite fapte ale „părintelui” Necula să nu mai poată fi ignorate.

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Atunci nu inteleg de unde atata inversunare impotriva unui preot, chiar daca uneori criticile "par indreptatite". Si pe el il va rasplati Domnul dupa masura faptelor sale, bune sau rele, dar criticand un preot al lui Dumnezeu, sa nu ne aflam luptatori impotriva Domnului.
Eu stau să mă gândesc dacă nu cumva prin anumite fapte ale „părintelui” Necula s-a făcut el pe sine un luptător împotriva Domnului. (Cât despre preoție, aș vrea să îți atrag atenția că unii preoți au fost caterisiți de-a lungul timpului și nu-i exclus ca și pe viitor să existe preoți și chiar „chiriarhi” caterisiți.)
Reply With Quote
Vechi 04.08.2023, 09:53:33
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Se pare că s-a ajuns la o vreme de la care anumite fapte ale „părintelui” Necula să nu mai poată fi ignorate.
''Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, N-A îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: "Să te certe pe tine Domnul!"(Iuda1:9)
Sa urmam exemplul Arhanghelului Mihail. E m-ai intelept!
Citat:
Eu stau să mă gândesc dacă nu cumva prin anumite fapte ale „părintelui” Necula s-a făcut el pe sine un luptător împotriva Domnului. (Cât despre preoție, aș vrea să îți atrag atenția că unii preoți au fost caterisiți de-a lungul timpului și nu-i exclus ca și pe viitor să existe preoți și chiar „chiriarhi” caterisiți.)
totul este posibil pe lumea asta, dar...Dumnezeu cu mila, atunci cand se v-a ajunge la treaba asta