![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Sau e mai rau fara rau, ca s-a obisnuit cu el? Faceti-o constienta de onoarea ei, pe care s-o apere din toate puterile.
|
|||
|
|||
|
Da, din pacate sunt constienta ca a fost doar inceputul.
Ea nu are nici o problema cu faptul ca nu este vaccinata (singura persoana de la ea din clasa), desi aici unde locuim noi sicanele s-au tinut lant si la ea la scoala si la mine la servici (dar asta este deja o alta tema). Nu vreau sa fie centrul atentiei, regina petrecerilor si mai stiu eu ce. Nici eu nu am fost si nici ea nu a fost crescuta asa si nu isi doreste asta. Dar...da, mi-as dori pentru ea o persoana cu care sa poata iesi la o inghetata, sa mai discute eventual despre o carte (la noi in casa se mai si citeste)...desi poate cer prea mult in lumea actuala. |
|
|
|||
|
|||
|
S-ar putea întoarce din toamnă urâțenia aia cu obligativitatea, pe active news am văzut că s-a atras atenția că ar mai putea veni un val, lor le e convenabil să guverneze prin frică și supușenie față de un pericol - boală, război ca să nu-i mai critice nimeni și să facă orice.
Oricum costul zilnic al utilităților, hranei și combustibililor va fi principala problemă în viitor iar asta ar putea afecta psihicul uman. Citat:
Și așa acum trec niște proiecte de legi, ticăloase, legea off-shore să pierdem exploatarea gazelor din Marea Neagră la redevențe minime care să nu se indexeze cu inflația ci să rămână fixe la niște sume derizorii. Citat:
În mod normal pe lângă Biserică ar trebui să existe un grup catehetic de studiu al credinței, de rugăciune etc.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne, Doamne, cum am prins tocmai noi acum lumea actuala...!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Biserica romaneasca avem la destul de mare distanta, din pacate si in ultima vremea se putea merge doar cu programare. Da, am incercat sa-mi educ fiica in limitele bunului simt asa cum mi-a fost transmis si mie (bine, cu mici adaptari la prezent sa zic asa). Si in orice caz, de cate ori ajungem in Romania o duc la Biserica mea faovorita din Cluj....unde de multe ori mi-am gasit linistea sufleteasca. Noi ca noi, ca avem o varsta...dar de ce lume vor avea parte copiii nostri...mie asta imi da fiori. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
În țară e avantajul că mai mergi într-un pelerinaj cu tineretul și încerci să ții legătura cu cei de vârsta ta, dar acolo dacă nu sunt nici activități, nici un spațiu unde se întâlnește comunitatea, greu de tot. Citat:
Citat:
De aceea trebuie rugăciune, părintele Ilarion Argatu spunea și de rugăciunea către îngerul păzitor, că uneori îngerii păzitori ai oamenilor lucrează ca să se întâlnească cu o anumită ocazie, el se referea la căsătorie, dar funcționează și la prieteni și tovărășii bune.