![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua,
Ce acatiste as putea eu citi ca mama sa ii aduca ajutor fiicei mele? Motivul intrebarii: nu locuim in Romania si fiica mea are dificultati in a-si gasi prieteni aici). Doresc ca mama sa o ajut cum pot mai bine, dar chiar nu mai stiu ce si cum sa fac. Va multumesc anticipat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă pică internetul sau curentul e tot mai bună o variantă tipărită https://doxologia.ro/rugaciune/rugac...u-copiii-lor-0 https://doxologia.ro/rugaciune/rugac...r-pentru-copii Grupuri de români, pagină de facebook cu așa ceva, comunitatea parohială, întrebat preotul, eventual pelerinaje.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce prieteni sa-si gaseasca, pentru ce? Eu recomand sa nu fortati lucrurile pentru ca nimeni din jurul ei nu se ridica la nivelul moral la care ea s-ar simti confortabil, asa ca mai bine e pentru ea sa multumeasca lui Dumnezeu ca o fereste de cei din jur; daca voiti sa-si gaseasca pe cineva, atunci rugaciunea insistenta facuta de dvs s-ar putea sa o determine pe ea sa reduca pretentiile sale de confort sentimental; atunci sa vezi balamucul pentru care v-ati rugat dvs.
|
|||
|
|||
|
Multumesc celor doi membri pentru ambele raspunsuri.
Am carti de rugaciuni acasa, dar cele 2 rugaciuni pe care mi le-ati dat in cele 2 linkuri sunt deosebite, mi se pare mie. Ce prieteni sa-si gaseasca, pentru ce? - stiti de ce? ca sa ma iasa din casa si cu persoane de varsta ei, pentru ca, ma doare sa o zic, dar ultimii 2 ani numai bine nu au facut adolescentilor. A avut un grup de fete de varsta ei cu care se mai intalnea, dar sincer, a fost exclusa din acel grup pentru ca....surpriza...nu e vaccinata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Editura Doxologia - Carte Mijlocie cuprins Iata și situl editurii https://edituradoxologia.ro/categori...i-de-rugaciuni Din păcate nu mai e în stoc cartea mijlocie, e doar cea mare cu 15 lei, dar nu cred că mai trebuie să plătiți taxe poștale ci să vedeți dacă nu e ceva pe acolo prin magazinul bisericesc. Citat:
În mod normal prietenii ar trebui să ni-i găsim tot prin mediul bisericesc, să ne și rugăm să-i găsim.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Sau e mai rau fara rau, ca s-a obisnuit cu el? Faceti-o constienta de onoarea ei, pe care s-o apere din toate puterile.
|
|||
|
|||
|
Da, din pacate sunt constienta ca a fost doar inceputul.
Ea nu are nici o problema cu faptul ca nu este vaccinata (singura persoana de la ea din clasa), desi aici unde locuim noi sicanele s-au tinut lant si la ea la scoala si la mine la servici (dar asta este deja o alta tema). Nu vreau sa fie centrul atentiei, regina petrecerilor si mai stiu eu ce. Nici eu nu am fost si nici ea nu a fost crescuta asa si nu isi doreste asta. Dar...da, mi-as dori pentru ea o persoana cu care sa poata iesi la o inghetata, sa mai discute eventual despre o carte (la noi in casa se mai si citeste)...desi poate cer prea mult in lumea actuala. |
|
|
|||
|
|||
|
S-ar putea întoarce din toamnă urâțenia aia cu obligativitatea, pe active news am văzut că s-a atras atenția că ar mai putea veni un val, lor le e convenabil să guverneze prin frică și supușenie față de un pericol - boală, război ca să nu-i mai critice nimeni și să facă orice.
Oricum costul zilnic al utilităților, hranei și combustibililor va fi principala problemă în viitor iar asta ar putea afecta psihicul uman. Citat:
Și așa acum trec niște proiecte de legi, ticăloase, legea off-shore să pierdem exploatarea gazelor din Marea Neagră la redevențe minime care să nu se indexeze cu inflația ci să rămână fixe la niște sume derizorii. Citat:
În mod normal pe lângă Biserică ar trebui să existe un grup catehetic de studiu al credinței, de rugăciune etc.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne, Doamne, cum am prins tocmai noi acum lumea actuala...!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Biserica romaneasca avem la destul de mare distanta, din pacate si in ultima vremea se putea merge doar cu programare. Da, am incercat sa-mi educ fiica in limitele bunului simt asa cum mi-a fost transmis si mie (bine, cu mici adaptari la prezent sa zic asa). Si in orice caz, de cate ori ajungem in Romania o duc la Biserica mea faovorita din Cluj....unde de multe ori mi-am gasit linistea sufleteasca. Noi ca noi, ca avem o varsta...dar de ce lume vor avea parte copiii nostri...mie asta imi da fiori. |
|
|