![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragule nu te victimiza, nu am scos nimic din context, dupa cum bine vezi ti-am dat ditamai paragraful care este COMPLET INDEPENDENT CA LOGICA de restul - este o definite si o descriere complet indepedenta. Din nou, vorbessti prostii te victimizezi si pozezi in milogeala argumentativa. Ia vezi mai bine paragraful respectiv sa vezi ca debitezi numai prostii in el. Nu prea intelegi de fapt tu nimic din ce zici, de aia folosesti termeni confuzi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca aici pe forum nu eu vorbesc prostii. Altii nu dam nume. Nu mă milogesc la nimeni sa ma creada, nici macar la tine. Eu stiu si inteleg ce scriu, din Har, tu insa nu vrei sa crezi nu pentru ca nu poti intelege. In citatul bolduit scos din context de tine e vorba de iesirea in spatiul cosmic când te ridici pe verticala. Mergand cu naveta spatiala in sus la un moment dat vei trece de inaltimea maxima (nivelul) de la care se manifesta gravitatia (greutatea corpurior). Dincolo de acest nivel nu se mai manifesta greutatea si ai senzatia de imponderabilitate asa cum vezi astronautii in navele spatiale ca parca plutesc. Tot asa exista un nivel si deasupra Cerului din moment ce exista apele de deasupra cerurilor si acolo, la fel ca aici la noi, exista un nivel de la care cad apele si corpurile spre apele de deasupra cerurilor deoarece si acolo se maifesta gravitatia, greutatea (corpurilor). E simplu de priceput. Dumneata insa te prefaci ca nu pricepi ca sa zici ca eu debitez” lucruri de neinteles folosind termeni confuzi. Iata ti-am si explicat ce e de inteles desi nu era nevoie caci citatul era concluziv pentru partea de text de deasupra. Nu mai zic nimic vazand ca iar ma jignesti zicand ca scriu prostii sau ca debitez lucruri de neinteles. Unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]()
Am pus un paragraf de 6-7 linii foarte lungi.
A pretinde ca un astfel de paragraf este scos din context este paranoia. Nu are sens sa pun un post intreg de zeci de linii. Am pus un paragraf intreg. Daca nu esti capabil sa iti organizezi corect intr-un paragraf complet ideile este problema ta. Un paragraf de asta este o unitate distincta pentru ca rste cat de cat cimolet. Am folosit un paragraf si nu o fraza din acesta. Ce spui tu nu are sens. A cita un paragraf intreg este si normal.si de bun simt si complet. Invata sa scrii intai si apoi acuza problema nu este la mine nicidecum. Iar te victimizezi fara sa dtii un minim de bun simt asupra.abordarii proboemeinrespective. Daca iti citez toata opera dupa asta umbli imprsstiat prin decor si nu mai esti atent la nimic in fata ta. De fiecare data ti-am dat citate si paragrafe intregi nerupte. Invata sa svrii si nubte mai victimiza. Last edited by gpalama; 28.01.2021 at 12:56:07. |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Daca nu poti revedea postarile tale atunci te rog cerceteaza.
Ai intrat pe linkul pe care ti l-am dat ? Daca nu, atunci intra aici si te lamureste si dati seama ca minti si ca nu stii ce vorbesti si ce faci! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]()
Draga domnule, pai fraza asta este de sine statatoare si este complet independenta. Ai pus proprietati directe care nu au nevoie de explicatii.
Este foarte greu de sustinut ce spui tu, ca te-am citat gresit. Mai degraba esti tu confuz in exprimare si nu stii sa te exprimi corect. De aici ai si nevoie de zeci de fraze ca sa exprimi ca pamantul este plat... lol ??? Citat:
Nu e scos nimic din context, am vrut sa subliniez un punct specific. Si toate textele tale sunt date in paragrafe amice... nu cred ca poti sa alegi o situatie si sa o generalizezi. Amice, despre ce vorbesti!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Poti cita cum vrei si cat vrei, un cuvant, o litera daca vrei si nu generalizez situatia, insa daca pe baza unui citat vrei sa incerci sa demonstrezi cu viclenie ceva am un drept la replica sa pot arata tie si altora ca vrei sa inseli.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.01.2021 at 14:43:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Amice ai o problema cu judecata sanatoasa.
Suferi de 1. Evitare cronica de raspunsuri 2. Lipsa totala de judecata nefiind in stare sa raspunzi la intrebare 3. Eludare a oricevti se spune La orice zic eu de mere tu zici de pere. Nu esti capanil sa judeci ca un om normal din pacate. 1. O poza nu ai adus. 2. Binecuvantare nu ai de la episcop 3. Citare si ancorare in teologia Bisericii nu ai Adica elementele de baza zero ale oricarui inceput de discursnu sunt prezente. Du-te si te plimba ca vinzi gogosi sectare in alta parte dar nu pe un site ortodox. Nu este ortodox ce faci tu. La tine problema nu e teologica ci de juddcata sanstoasa. Ai o minte imbolnavita inafara ascultarii si educata prin parere de sine. Esti rezultatul propriilor tale inchipuiri... Halucinezi tot felul de sentinte teologice... De cine ziceai ca (nu) faci tu ascultare??? Cine ti-a dat binevuvantare pt nebunia asta? Preotul tau stie deviatiile tale de comportament si de judecata sanatoasa? Mai ai si alte descoperiri? Mai ai alte teorii? Last edited by gpalama; 29.01.2021 at 14:48:27. |
|