Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2021, 11:20:23
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
....nimic serios decât garbage, bullshit și fake....
Citat:
În prealabil postat de Petru7
( Suprascriere peste rușinea postată de gpalama: ai un comportament foarte urât și n-ai nici bunul simț de a respecta limba română cât de cât, măcar într-o propoziție și nici pe sf. Grigorie Palama din avatar. )
....
Ce cauți dumneata pe un forum ortodox? N-ai de lucru altceva decât să faci mizerie?

Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 11:38:52.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 12:06:58
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
Citat:
....nimic serios decât garbage, bullshit și fake....
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Petru7
( Suprascriere peste rușinea postată de gpalama: ai un comportament foarte urât și n-ai nici bunul simț de a respecta limba română cât de cât, măcar într-o propoziție și nici pe sf. Grigorie Palama din avatar. )
Ce cauți dumneata pe un forum ortodox? N-ai de lucru altceva decât să faci mizerie?
Domnule Petru7, nu e nevoie sa-l certi sau sa-l mustri, pe mine nu ma deranjeaza modul provocator al fratelui gpalama de a dialoga. Ma bucur ca mi-a dat Dumnezeu un interlocutor, o sansa si o oportunitate de a explica teroia PacMan3D-nD. Pe de alta parte e o discutie intre doi sau mai multi crestini fara pretentii pe un forum si nu e un examen la limba romana. Mizeria pe care o producem poate fi ignorata si fiecare are discernamant ca sa stie ce e bine sa creada, sa urmeze. Nu e nevoie sa moderezi discutia ca o sa o patesti asa cum zic copiii : "pace pace intre doua dobitoace, cel mai mare dobitoc este cel de la mijloc" si pe de alta parte "fiecare pasare pe limba ei piere" deoarece "cine zice ala e"!

Sper ca nu te superi. Hai sa revenim la subiect.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.01.2021 at 12:09:50.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 14:13:15
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
Pe diavol nu alungi cu vorba buna sa tii minte asta...
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 15:12:38
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Pe diavol nu alungi cu vorba buna sa tii minte asta...
Ai fi vrut să-ti fac o rugaciune de exorcizare?

Crezi că ai putea accepta să-ți fac o rugăciune de revenire în fire ca să-ți dai seama ce scrii si cum scrii și să poți să ieși din starea asta rea ca să intri în starea asta bună ?

Fiind ortodox așa cum te prezinți, ai putea apela la un preot rugându-l să-ți facă Moliftele sf. Vasile cel Mare. Poate așa scapi de diavol și de limbajul de mahala care te face să semeni tot mai mult cu diavolul pe care vrei să-l alungi. Poate după aia revenid o să fi mult mai atent mai ales atunci când scri românește pe un forum ORTODOX pentru ca să nu mai corupi limba română în ultimul hal cu tot felul de stâlceli vrednice de un copil rău ce face porci de grasime și de cerneală pe caietul de teme de casă închipuindu-și că o să ia nota zece cu felicitări pentru grozaviile afișate public.

Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 15:15:49.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 15:14:12
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ai fi vrut să-ti fac o rugaciune de exorcizare?

Crezi că ai putea accepta să-ți fac o rugăciune de revenire în fire ca să-ți dai seama ce scrii și să poți să ieși din starea asta rea ca să intri în starea asta bună ?

Fiind ortodox așa cum te prezinți, ai putea apela la un preot rugându-l să-ți facă Moliftele sf. Vasile cel Mare. Poate așa scapi de diavol și de limbajul de mahala care te face să semeni tot mai mult cu diavolul pe care vrei să-l alungi. Poate după aia revenid o să fi mult mai atent mai ales atunci când scri românește pe un forum ORTODOX pentru ca să nu mai corupi limba română în ultimul hal cu tot felul de stâlceli vrednice de un copil rău ce face porci de grasime și de cerneală pe caietul de teme de casă închipuindu-și că o să ia nota zece cu felicitări pentru grozaviile afișate public.
te rog... te invit
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 15:24:24
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
te rog... te invit
Dragul meu, eu te rog doar să ai puțin respect pentru limba română și pentru buna credință, pentru adevăr, pentru ortodoxie, pentru dezbatere ca să nu mi se innoade mintea când sunt nevoit să urmăresc firul discuției. N-aș vrea să te deranjez. Poți discuta și scrie cum vrei dumneata, eu doar ți-am adresat o mică-mare rugăminte, n-am dat cu parul ca să trebuiască să mă eviți.

La ce mă inviți? Vrei să vin să asist la exorcizare? Zi-mi când și unde o să te programezi și poate am timp și dau o fugă.

Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 15:33:52.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 15:46:26
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dragul meu, eu te rog doar să ai puțin respect pentru limba română și pentru buna credință, pentru adevăr, pentru ortodoxie, pentru dezbatere ca să nu mi se innoade mintea când sunt nevoit să urmăresc firul discuției. N-aș vrea să te deranjez. Poți discuta și scrie cum vrei dumneata, eu doar ți-am adresat o mică-mare rugăminte, n-am dat cu parul ca să trebuiască să mă eviți.

La ce mă inviți? Vrei să vin să asist la exorcizare? Zi-mi când și unde o să te programezi și poate am timp și dau o fugă.
Merge si remote ce zici tu.
Despre restul nu iti mai face griji pentru cum scriu eu, o sa ai mai putine griji pe cap. Chiar iti recomand abordarea asta . Aduce liniste sufleteasca.

Ca sa ma scuz si eu, scriu destul de mult, daca mai am grija si la formulari este deja un efort considerabil... nu am aceasta disponibilitate. Putina intelegere ma ajuta si pe mine.

Last edited by gpalama; 23.01.2021 at 15:48:28.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2021, 16:48:18
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Merge si remote ce zici tu.
Despre restul nu iti mai face griji pentru cum scriu eu, o sa ai mai putine griji pe cap. Chiar iti recomand abordarea asta . Aduce liniste sufleteasca.

Ca sa ma scuz si eu, scriu destul de mult, daca mai am grija si la formulari este deja un efort considerabil... nu am aceasta disponibilitate. Putina intelegere ma ajuta si pe mine.
Nu-mi făceam griji pentru tine ci pentru mintea mea sărmană căreia i se înnoadă limba în gură și ideile atunci când urmărind un fir de discuție e nevoită să citească ce vrei să spui.

Dacă spui că așa ai mai multă liniște sufletească atunci nu-ți mai cer nimic.

Totuși puțină lumină și puțin respect pentru limbă și cititori însă n-ar strica. Poate ar aduce în sufletul tău și mai multă liniște sufletească.

Nu te îndemn să-ți tooot recitești și să-ți tooot recorectezi mesajele ci să ai un pic de respect pentru adevăr, pentru cei cu care dialoghezi și pentru cei care urmaresc discuția. Acest respect te va ajuta ca din prima să scrii mai îngrijit, mai frumos, mai corect românește. Mesajul transmis va fi mai bun, mai puțin agresiv, mai citibil, mai liniștitor.

N-aș vrea să mă ia cu migrene, că mi-e greu să citesc și sa înțeleg atâtea subiecte de discuție.

Dacă zici că și ție ți-e greu, am înțelegere și-ți dau pace.

Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 16:53:17.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 15:22:19
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Semnatura lui Moroco Morocoșul e școlarul vsovi ce învață ascultând de Dumnezeu lepădarea de istoriam-lume-lumeu-sine-tueutu-e-și-u și pieirea mai ”marelui” U-meu praf-cenushe-gazfumtoxic. Pentru asta cred că ar fi bine să citim cu credință din Cuvânt. (Fac ''reclamă'' (ne-mascată) credinței. Constituția dă voie. Sper că nu se supără nimeni.)

Linkul catre noul ierusalim este in semnatura originala.
Acum am inteles de unde vine sectarismul tau.

In semnatura ta arata ca esti membru din secta Noul Ierusalim.

Care pretind ca sunt din BOR dar care... Functioneaza rupt si dupa capul lor.

Pai tu esti sectar get beget si te ascunzi sub numele de orrodox.

Vazand linkul cu secta Noul Ierusalim dar si rupereea lor dogamtixa dar si practica lor sectara este clar ca este sectar inrolat in Noul Ierusalim...

De aici vine sectarismul tau.

Linkul asta pe care il ai in semnaatura care secta noul ierusalim zice totul despre tine. Este sectar izolationist.

Iar cei de pe forum care credeau ca au de a face cu un ortodox sa inteleaga ca duhul.sectarului se vede usor daca esti atent. Se poate numi el ortodox de 100 de ori tot sectar este..

Si imi pare rau de toti naivii care dormeau cu sectarul sub nas si nu au fost capabili sa il observe dar au si comentat prostii... Cand am.spus eu bine de la inceput ca e sectar 100%.

Moroco ia zi-ne de cand frecventezi noul ierusalim?

Last edited by gpalama; 29.01.2021 at 15:28:57.
Reply With Quote
Vechi 30.01.2021, 02:24:44
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Acum am inteles de unde vine sectarismul tau.

In semnatura ta arata ca esti membru din secta Noul Ierusalim.

Care pretind ca sunt din BOR dar care... Functioneaza rupt si dupa capul lor.

Pai tu esti sectar get beget si te ascunzi sub numele de orrodox.

Vazand linkul cu secta Noul Ierusalim dar si rupereea lor dogamtixa dar si practica lor sectara este clar ca este sectar inrolat in Noul Ierusalim...

De aici vine sectarismul tau.

Linkul asta pe care il ai in semnaatura care secta noul ierusalim zice totul despre tine. Este sectar izolationist.

Iar cei de pe forum care credeau ca au de a face cu un ortodox sa inteleaga ca duhul.sectarului se vede usor daca esti atent. Se poate numi el ortodox de 100 de ori tot sectar este..

Si imi pare rau de toti naivii care dormeau cu sectarul sub nas si nu au fost capabili sa il observe dar au si comentat prostii... Cand am.spus eu bine de la inceput ca e sectar 100%.

Moroco ia zi-ne de cand frecventezi noul ierusalim?
Multumesc ca pui intrebari. Nu am ascuns niciodata Credinta mea in Ortodoxie si credinta mea si in Cuvantul lui Dumnezeu (numele cel nou al Domnului Iisus Hristos) . Nu este nicio secta, am fost de multe ori pe la ei de sarbatori la Pucioasa si i-am cercetat si sunt curati ca lacrima lui Hristos si Dumnezeu si Duhul Sfant este cu ei fara niciun dubiu. Domnul le Vorbeste-Graieste si ce este scris in Cartile Albe si ce este publicat pe site nu este de la om sau de la duhurile rele, este indubitabil de la Dumnezeu. Oricine citeste cu timpul isi va da seama si va Crede Adevarului. Tot ce este scris acolo este proorocie si este Adevarat caci Domnul este Adevarul.

Cei ce lovesc in poporul lui Dumnezeu sau in Trambite nu stiu ce fac asa ca iudeii si sinedriul de acum 2000 de ani care l-au rastignit.

Daca vrei sa vorbim despre asta ar trebui sa gasesti un topic mai vechi si sa postezi acolo caci am mai scris despre Noul Ierusalim si putem sa purtam discutia acolo, putem sa postam acolo, aici este alt fir de discutie si nu as vrea sa le incurcam. Daca au fost inchise poti deschide tu unul nou pe subiectul Noului Ierusalim de la Pucioasa. Nu ti-as recomanda sa calomniezi si sa lovesti caci s-ar putea sa te ranesti ca Saul care prigonea Biserica mai inainte sa devina sf. Ap Pavel.

Aici, pe threadul asta as prefera sa vorbim pe subiectul topicului.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 30.01.2021 at 02:49:54.
Reply With Quote
Răspunde