![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi-a fost sugerata nu o data si Camasa lui Hristos in copilarie de mama, pe care pana la urma am citit-o si care m-a impresioant foarte mult incat eram gata sa pun mana pe Hristos(si pe camasa Lui), asa parea de reala actiunea. Acum vreau sa scriu un fragment foarte valoros dintr-o scrisoare scrisa de Valeiru Gafencu, scrisoare pomenita in "Sfantul inchisorilor": "Dragostea este cea mai mare virtute. Dragostea este insasi desavarsirea. Cand dragostea, in loc sa o darui Izvorului a tot binele, lui Dumnezeu si, prin El, aproapelui tau, o daruiesti acestei lumi pamantesti, deci ii rastorni sensul, ea devine din cea mai minunata virtute, cea mai primejdioasa patima. ... Dumnezeu l-a inzestrat pe om cu atatea daruri, incat prin staruinta in virtute, cu ajutorul Parintelui Ceresc, el poate sa se mantuiasca... Ceea ce ne-a daruit Dumnezeu, Lui sa-I daruim. El ne-a daruit viata, deci pentru El sa traim. El ne-a daruit iubirea, Lui sa i-o daruim." P.S. Imi cer scuze pentru intarzierea cu care am raspuns la intrebarea lui Marcel Ionut.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 24.08.2019 at 21:49:26. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ati citit... | timeea89 | Generalitati | 11 | 23.01.2015 11:36:59 |
| Ne-a citit la morti! | bitaionela | Vrajitoria | 21 | 20.06.2011 21:24:41 |
| Merită citit ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 20 | 26.04.2010 10:07:36 |
| Ce carti de misiologie-sectologie ati citit? | Mirean | Secte si culte | 22 | 14.04.2009 12:56:42 |
| Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|
|