![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Le confunzi. Nu cred ca faci diferenta dintre rugaciune in alte limbi si mesaj pentru biserica in alte limbi. Dar poate nici nu e inca vremea potrivita. Ar trebui sa ai alt subiect de meditatie: - Daca vorbirea in alte limbi este NU doar predicare ci si rugaciune, de ce ar trebui rugaciunea sa... inceteze? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cultul nostru spune ce zice Biblia, aici ai dreptate.
Citat:
Asa trebuie sa se invete in Biserica. In confesiunea ta se da aceasta invatatura? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista confesiuni, am mai spus ca asta e o conceptie protestanta, iar crestinii nu aua vut niciodata dogmele protestante, acestea au aparut odata cu Luther. In Biserica sunt date toate invataturile din Sfanta Scriptura, e firesc, doar e stalp si temelie e adevarului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt sunt sigur ca NU se invata. In Biserica insa se dau toate aceste invataturi ale Scripturii, ai dreptate. |
|
|||
|
|||
![]()
Biserica este doar Biserica Ortodoxa, cultul vostru nu are nicio legatura cu Biserica. In Biserica se invata toata invatatura crestina. Inclusiv cea despre vorbirea in limbi, o harsima ce a existat doar la inceputul crestinismului. Dupa aceea au ramas harisme mult mai mari, la fel si minuni. Cred ca ti-am mai dat acest link, cu sfantul Paisie, care lumina cu lumina harului, o harsiam mai mare decat vorbirea in limbi. Sau sfantul Serafim de Sarov.
|
|
|||
|
|||
![]()
Credinciosi din Cultul Penticostal sunt Biserica insasi, dar nu despre asta vorbim acum.
Citat:
Prelatii ortodocsi se feresc sa invete despre vorbirea in limbi ca rugaciune, pentru ca a invata ca rugaciunea "a existat doar la inceputul crestinismului" e un pic cam complicat. Insa da, in Biserica (luata in integralitatea ei) se invata, intr-adevar toata invatatura crestina. Ca Duhul Sfant este acelasi in lucrarea Lui, ieri si azi si in veci. Vorbirea in alte limbi si ca predicare si ca rugaciune a fost, este si va fi lucrarea Duhului cat vor tine veacurile. Apostolul Pavel, de altfel spune cand va inceta vorbirea in limbi: atunci cand si cunostinta "in parte" va lua sfarsit. 1 Corinteni 13:8-10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|