![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai raspuns niciodata pentru ca e prima oara in viata ta cand ai realizat ca vorbirea in alte limbi este un dar al Duhului Sfant care poate fi folosit in rugaciunea personala a credinciosului.
Si esti primul ortodox, din cate cunosc eu, care a exprimat in scris acest adevar. Nu ai raspuns la intrebarea mea nici in aceasta postare. Daca ai curaj in continuare poti gandi, poti citi in 1 Corinteni 14 si poti raspunde : "de ce crede apostolul Pavel ca un crestin ar trebui sa se roage si in limbi, nu doar in limba lui materna? La ce foloseste rugaciunea in limbi?" Daca iti este teama sa mergi mai departe in cercetarea invataturilor Apostolului Pavel, te inteleg si nici macar nu trebuie sa te scuzi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aș dori ca Penticostalul Modernist să ne răspundă aici ce părere are de carismaticii neoprotestanți care se roagă împreună cu carismaticii catolici, dacă este de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nicio colega pe aici.
Si niciun penticostal modernist Citat:
Are o parere mai proasta despre cei care se urasc unii pe altii. |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu respect pe toată lumea. Altceva te întrebasem.
-colega- ca termen latinesc. Tu esti, din moment ce te-ai înhăitat cu carismaticii. Last edited by Cornel Urs; 02.01.2018 at 19:17:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu?
Cum ai ajuns la aceasta nesocotita concluzie? |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte simplu, ai încercat, fără succes, în câteva mesaje să justifici căderile pe spate prin experiența lui Daniel din Vechiul Testament.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|