![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pot sa cred ca ai fost santajata cu acel proiect; mai degraba ca ai refuzat tu proiectul(care nici nu te interesa foarte tare, dovada ca l-ai refuzat) "la pachet" cu inchipuirea ca ai dat o lectie "necesara"... amorului propriu. Daca te interesa proiectul aveai o carte publicata(fara compromisuri), pentru care trebuia sa muncesti... "a dracului": unde era atunci satisfactia dracului?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și, oricum, de muncă nu te scutește nimeni. Tot eu ar fi trebuit să o scriu, el mă îndruma, îmi înlesnea niște relații necesare și îmi cerea la schimb altceva. Altfel, ce pot să-ți zic? A spune că eu de asta am refuzat proiectul, pentru că nu mă interesa, nu fiindcă eram condiționată cu patul, e o ofensă uriașă. Eu nu voi continua în aceeași manieră. E doar ultimul mesaj pe care ți-l adresez pe forumul ăsta. O viață cu pace!
|
|||
|
|||
![]()
Repet: nu reiese ca te-a conditionat; din ceea ce ne-ai redat aici si din atitudinea ta de a te preamari excesiv si, pe deasupra, de a trece de la dependenta enotionala la conditonarea cartii cu patul(care altfel poate fi un compliment!), nu reiese decat misandria ta, pentru care tu vei aduce o noua dovada.