Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2017, 05:17:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Noi avem grijă să-i învățăm pe alții lucruri pe care noi ni le-am însușit din Evanghelie și așa are loc crearea a-V-a Evanghelie a Babelor. E mai tare decât cea a Gnosticilor! Pentru că ce spune o Babă e Lege! Ce spune preotul , e îndoielnic! "Las' că nu știe părintele, ce ți-am spus eu!" Si nu râdeti, am întâlnit caz când mi-a spus persoana... de aceea vă spun că Evanghelia Babelor are o altă consistență decât cea a Duhului Sfânt.. "Părinte, zice, stiți de ce am venit la biserică? Vrăjitoarea mi-a spus că trebuie să vin la biserică că trebuie să mă dezlegați! Dar preotul din sat nu ți-a spus să mergi la biserică? Aaa, ba da cred ca mi-a spus dar eu nu prea merg duminică la biserică!" Deci a venit dracul ăi te-a învățat că trebuie să mergi la Casa lui Dumnezeu. E, ăla e drum la biserică, făcut cu păcat! Pentru că nu te-a trimis Dumnezeu, nu te-ai dus din îndemnul inimii. Este lucrarea lui sarsailă! Sarsailă te-a trimis sa râdă de Dumnezeu și să-i zică, uite mă.. eu îți trimit oamenii la biserică! Vedeți câtă viclenie are satana să-și bată joc de Dumnezeu și de noi?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 19:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 14:43:12