Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2014, 16:23:48
geaninuta geaninuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Merg la biserica ,am citit mai multe acatiste dar nu am primit un raspuns.in 8 luni de zile am tot incercat diverse si m-am rugat.nu stiu care e Voia Domnului si am sa astept .si nu i-am "judecat aspru" ci am zis ca acesta ar fi motivul despartirii el e mamos fiind si ultimul iar in 40de zile de la moartea tatalui lui mi-a zis brusc sa ne despartim..a fost ca un soc pt mn..mie imi spunea ca vrea s ramana cu mine...poate mama lui s-a simtit intr-un fel sau altul amenintata ca ramane singura sau"geloasa".nu vreau sa judec ma repet dar trebuie sa explic situatia.nu stiu daca o sa se mai intoarca la mine sau Dumnezeu imi va da pe altcineva cert e ca stau intr-un stand by.normal ca mai am de invatat multe si trebuie mai multa ascultare sunt o pacatoasa la 22 de ani gresesc sau poate nu stiu ce decizii sa iau.multumesc!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 16:39:25
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geaninuta Vezi mesajul
Merg la biserica ,am citit mai multe acatiste dar nu am primit un raspuns.in 8 luni de zile am tot incercat diverse si m-am rugat.nu stiu care e Voia Domnului si am sa astept .si nu i-am "judecat aspru" ci am zis ca acesta ar fi motivul despartirii el e mamos fiind si ultimul iar in 40de zile de la moartea tatalui lui mi-a zis brusc sa ne despartim..a fost ca un soc pt mn..mie imi spunea ca vrea s ramana cu mine...poate mama lui s-a simtit intr-un fel sau altul amenintata ca ramane singura sau"geloasa".nu vreau sa judec ma repet dar trebuie sa explic situatia.nu stiu daca o sa se mai intoarca la mine sau Dumnezeu imi va da pe altcineva cert e ca stau intr-un stand by.normal ca mai am de invatat multe si trebuie mai multa ascultare sunt o pacatoasa la 22 de ani gresesc sau poate nu stiu ce decizii sa iau.multumesc!
Dar pana la urma , relatia ta s-a bazat pe concubinaj ?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 17:15:55
Junior Member

Implicit

Da a fost primul si am vrut si ultimul pt ca eu am terminat acum in iulie studiile si speram ca pe urma sa vina si momentul mult dorit si acum daca m-as impaca as vrea sa duca la casatorie.stiu ca n-am facut bine si toate cele dar mai grav este ca ce fac de acum...eu chiar imi doresc o familie
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 17:48:20
Banned

Implicit

Citat:
Da a fost primul si am vrut si ultimul pt ca eu am terminat acum in iulie studiile si speram ca pe urma sa vina si momentul mult dorit si acum daca m-as impaca as vrea sa duca la casatorie.stiu ca n-am facut bine si toate cele dar mai grav este ca ce fac de acum...eu chiar imi doresc o familie
Pai asta era urmatoarea mea intrebare :de ce nu v-ati casatorit pana acum?
3 ani sunt suficienti sa va cunoasteti.Darmi'te 4.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 18:10:09
Junior Member

Implicit

include si raspunsul la intrebarea ta ...si cam nimeni nu se astepta sa ne despartim ce-i drept...acum depinde mult si de el..daca nu lupta ....e greu..
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 18:28:50
Banned

Implicit

Citat:
include si raspunsul la intrebarea ta ...si cam nimeni nu se astepta sa ne despartim ce-i drept...acum depinde mult si de el..daca nu lupta ....e greu..
Asta inseamna ca unul din voi chiar n-avea ganduri de casatorie si ii era
rusine sa recunoasca asta fata de persoana sa, dar fata si de partener.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 18:48:31
Junior Member

Implicit

asta inseamna ca va trebui sa imi gasesc pe altcineva desi simt ca nu se mai leaga nimic cu nimeni...e f greu.....
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 18:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 13:43:12