![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Merg la biserica ,am citit mai multe acatiste dar nu am primit un raspuns.in 8 luni de zile am tot incercat diverse si m-am rugat.nu stiu care e Voia Domnului si am sa astept .si nu i-am "judecat aspru" ci am zis ca acesta ar fi motivul despartirii el e mamos fiind si ultimul iar in 40de zile de la moartea tatalui lui mi-a zis brusc sa ne despartim..a fost ca un soc pt mn..mie imi spunea ca vrea s ramana cu mine...poate mama lui s-a simtit intr-un fel sau altul amenintata ca ramane singura sau"geloasa".nu vreau sa judec ma repet dar trebuie sa explic situatia.nu stiu daca o sa se mai intoarca la mine sau Dumnezeu imi va da pe altcineva cert e ca stau intr-un stand by.normal ca mai am de invatat multe si trebuie mai multa ascultare sunt o pacatoasa la 22 de ani gresesc sau poate nu stiu ce decizii sa iau.multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da a fost primul si am vrut si ultimul pt ca eu am terminat acum in iulie studiile si speram ca pe urma sa vina si momentul mult dorit si acum daca m-as impaca as vrea sa duca la casatorie.stiu ca n-am facut bine si toate cele dar mai grav este ca ce fac de acum...eu chiar imi doresc o familie
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
3 ani sunt suficienti sa va cunoasteti.Darmi'te 4. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
include si raspunsul la intrebarea ta ...si cam nimeni nu se astepta sa ne despartim ce-i drept...acum depinde mult si de el..daca nu lupta ....e greu..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
rusine sa recunoasca asta fata de persoana sa, dar fata si de partener. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca pot primi niste raspunsuri | andrei23 | Generalitati | 28 | 19.06.2011 18:13:32 |
Caut niste raspunsuri | NeInocentiu | Secte si culte | 108 | 18.04.2011 13:43:12 |
|