Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2014, 00:11:00
geaninuta geaninuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2014
Religia: Ortodox
Implicit mai am vreo sansa?

buna seara! am si eu nevoie de ajutor ! am avut o relatie de 4 ani si de 8 luni de zile ne-am despartit brusc..mama lui l-a influentat .eu cred ca el mai tine la mine dar nu are "puterea" de a o infrunta pe mama lui..eu il iubesc enorm si nu stiu ce rugaciuni sa fac sa-l intorc inapoi la mine nu ma pot impaca cu ideea ca l-am pierdut si am impresia ca nu se mai leaga nimic cu alt baiat e greu de explicat ce simt.....stiu doar ac vreau s afie totul ca ianinte si nu stiu ce sa fac oare mai am vreo sansa? sau am chinui degeaba si astept.. vreau ca in inima lor sa se reverse dragostea fata de mine...multumesc!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 04:56:15
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geaninuta Vezi mesajul
buna seara! am si eu nevoie de ajutor ! am avut o relatie de 4 ani si de 8 luni de zile ne-am despartit brusc..
Relatie =concubinaj ?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 15:47:36
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Relatie =concubinaj ?
As raspunde putin mai dur.... fata de tine oaie.
Daca nu ai un echilibru sufletesc atunci mai bine taci din gura.

Stii cum e cu oaia bolnava care intra in Biserica ? E asa: la inceput vorbestsi frumos cu ea, ii vindeci ranile de moarte, incepi sa-i cureti blana cu un piepten mai rar. Iar apoi pe masura ca trece timpul o inveti pe ea sa se curete, sa se spele, sa-si ingrijeasca blana si treci la un piepten foarte des.

Tu in cazul asta vezi pe cineva de care nu ai habar nimic si ii dai o bata pe spinare....

Halal echilibru si vindecare...

Sper sa ai binecuvantare de la duhovnic sa-i "povatuiesti duhovniceste" si "sa-i judeci duhovniceste" pe altii ca din posturile tale se vede ca mai ai de facut ascultare ca sa te echilibrezi mai mult.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 15:51:20
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
buna seara! am si eu nevoie de ajutor ! am avut o relatie de 4 ani si de 8 luni de zile ne-am despartit brusc..mama lui l-a influentat .eu cred ca el mai tine la mine dar nu are "puterea" de a o infrunta pe mama lui..eu il iubesc enorm si nu stiu ce rugaciuni sa fac sa-l intorc inapoi la mine nu ma pot impaca cu ideea ca l-am pierdut si am impresia ca nu se mai leaga nimic cu alt baiat e greu de explicat ce simt.....stiu doar ac vreau s afie totul ca ianinte si nu stiu ce sa fac oare mai am vreo sansa? sau am chinui degeaba si astept.. vreau ca in inima lor sa se reverse dragostea fata de mine...multumesc!

Draga geanina, Biserica zice asa: toate se rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu.

Adica ? Daca il iubesti atat de mult incepe sa citesti un acatist timp de 40 de zile - Sf. Nicolae sau un acatist al Maicii Domnului ca Dumnezeu sa randuiasca ce e bine pentru voi 2.
Poate Dumnezeu iti randuieste un baiat mai bun..... tot raul spre bine. Roaga-l pe Dumnezeu sa randuiasca lucrurile bine si pentru tine si pentru el. Acum tu poti sa ceri sa faca Dumnezeu voia ta, dar mai bine ar fi sa-l rogi sa faca cum este mai bine in situatia asta pentru toti.

Oricum daca vrei o viata corecta, atunci trebuie sa intri in Biserica cu rugaciune, post, mers Duminica la Biserica.
Daca nu vei fi toata viata in Biserica, ispitele vor da navala....
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 16:23:48
Junior Member

Implicit

Merg la biserica ,am citit mai multe acatiste dar nu am primit un raspuns.in 8 luni de zile am tot incercat diverse si m-am rugat.nu stiu care e Voia Domnului si am sa astept .si nu i-am "judecat aspru" ci am zis ca acesta ar fi motivul despartirii el e mamos fiind si ultimul iar in 40de zile de la moartea tatalui lui mi-a zis brusc sa ne despartim..a fost ca un soc pt mn..mie imi spunea ca vrea s ramana cu mine...poate mama lui s-a simtit intr-un fel sau altul amenintata ca ramane singura sau"geloasa".nu vreau sa judec ma repet dar trebuie sa explic situatia.nu stiu daca o sa se mai intoarca la mine sau Dumnezeu imi va da pe altcineva cert e ca stau intr-un stand by.normal ca mai am de invatat multe si trebuie mai multa ascultare sunt o pacatoasa la 22 de ani gresesc sau poate nu stiu ce decizii sa iau.multumesc!
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 16:39:25
Banned

Implicit

Citat:
Merg la biserica ,am citit mai multe acatiste dar nu am primit un raspuns.in 8 luni de zile am tot incercat diverse si m-am rugat.nu stiu care e Voia Domnului si am sa astept .si nu i-am "judecat aspru" ci am zis ca acesta ar fi motivul despartirii el e mamos fiind si ultimul iar in 40de zile de la moartea tatalui lui mi-a zis brusc sa ne despartim..a fost ca un soc pt mn..mie imi spunea ca vrea s ramana cu mine...poate mama lui s-a simtit intr-un fel sau altul amenintata ca ramane singura sau"geloasa".nu vreau sa judec ma repet dar trebuie sa explic situatia.nu stiu daca o sa se mai intoarca la mine sau Dumnezeu imi va da pe altcineva cert e ca stau intr-un stand by.normal ca mai am de invatat multe si trebuie mai multa ascultare sunt o pacatoasa la 22 de ani gresesc sau poate nu stiu ce decizii sa iau.multumesc!
Dar pana la urma , relatia ta s-a bazat pe concubinaj ?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 17:15:55
Junior Member

Implicit

Da a fost primul si am vrut si ultimul pt ca eu am terminat acum in iulie studiile si speram ca pe urma sa vina si momentul mult dorit si acum daca m-as impaca as vrea sa duca la casatorie.stiu ca n-am facut bine si toate cele dar mai grav este ca ce fac de acum...eu chiar imi doresc o familie
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 17:48:20
Banned

Implicit

Citat:
Da a fost primul si am vrut si ultimul pt ca eu am terminat acum in iulie studiile si speram ca pe urma sa vina si momentul mult dorit si acum daca m-as impaca as vrea sa duca la casatorie.stiu ca n-am facut bine si toate cele dar mai grav este ca ce fac de acum...eu chiar imi doresc o familie
Pai asta era urmatoarea mea intrebare :de ce nu v-ati casatorit pana acum?
3 ani sunt suficienti sa va cunoasteti.Darmi'te 4.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 18:10:09
Junior Member

Implicit

include si raspunsul la intrebarea ta ...si cam nimeni nu se astepta sa ne despartim ce-i drept...acum depinde mult si de el..daca nu lupta ....e greu..
Reply With Quote
Vechi 04.09.2014, 18:28:50
Banned

Implicit

Citat:
include si raspunsul la intrebarea ta ...si cam nimeni nu se astepta sa ne despartim ce-i drept...acum depinde mult si de el..daca nu lupta ....e greu..
Asta inseamna ca unul din voi chiar n-avea ganduri de casatorie si ii era
rusine sa recunoasca asta fata de persoana sa, dar fata si de partener.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 18:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 13:43:12