Citat:
În prealabil postat de GMihai
"Atacuri", "m-ai atacat pentru că nu-ți convenea adevărul" "te-a enervat adevarul ortodox etc..." "voua nu va place adevarul sunteti orbi si surzi" "nici macar nu puteti intelege citatele simple pe care le postez"
Cătăline, am susținut mai devreme că ești ortodoxist. Nici măcar nu ești. Ești manelist.
Discursul tău se poate rezuma la "Dușmanii îmi poartă pică, că n-are valoarea mea". Pentru unii maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în kilele de haur pe care le poartă la gât. Pentru alți maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în cât a costat mertzanul pe care îl conduc. Însfârșit, pentru alți maneliști, "valoarea mea" se cuantifică în cum numai cei care aparțin de biserica lor se vor mântui, iar restul vor merge in iad.
Punct.
|
E evident ca m-am inselat si voi doi ati aratat cat sunteti de buni, pacifisti si respectuosi. Mai mult, asa cum mentionati, voi sunteti adevaratele victime, pentru ca atunci cand dorinta de a face bine devine atat de mare si atacati pe cineva (un cuvant mult prea dur, voi doriti doar sa il ajutati), cateodata acela se apara sau comenteaza, facandu-va sa pareti voi rai. Mai sunt unii mai rai, care cateodata sar sa-i apere pe cei carora le vreti binele. Voi nu trebuie nici macar sa dati citate, din invatatura, sunteti chiar sursa invataturii, doar trebuie sa va ganditi al ceva si acel lucru devine infailibil.
Eu cred ca cine a vrut sa vada cum sunteti a vazut.