Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2017, 22:09:06
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E evident ca m-am inselat si voi doi ati aratat cat sunteti de buni, pacifisti si respectuosi. Mai mult, asa cum mentionati, voi sunteti adevaratele victime, pentru ca atunci cand dorinta de a face bine devine atat de mare si atacati pe cineva (un cuvant mult prea dur, voi doriti doar sa il ajutati), cateodata acela se apara sau comenteaza, facandu-va sa pareti voi rai. Mai sunt unii mai rai, care cateodata sar sa-i apere pe cei carora le vreti binele. Voi nu trebuie nici macar sa dati citate, din invatatura, sunteti chiar sursa invataturii, doar trebuie sa va ganditi al ceva si acel lucru devine infailibil.
Eu cred ca cine a vrut sa vada cum sunteti a vazut.
Dragul meu Catalin, daca ne confirmi ca acesta a fost un discurs pe care l-ai tinut in oglinda, îți promit un rand de aplauze.

Dar chiar ș™i dacă nu, tot ar trebui sa te calmezi. Aici nu e vorba despre "răi" și "buni", nu e vorba despre "victime" si "atacuri".

E vorba doar despre faptul ca unii au fost obraznici si li s-a dat un pic peste mânuț›ă.

Nu te crede, și nu te da, un martir pentru ortodoxie.

Mai bine răspunde, clar ș™i precis, bărbătește, creștineș™te, la următoarea întrebare:

În anul 100 după Hristos, un copil s-a născut ș™i a murit în America, unde Biserica lui Hristos, pentru motive evidente, nu ajunsese încă.

Copilul acela va putea fi mantuit, sau nu ?

Un răspuns bărbătesc, te rog. DA, sau NU ? Nu părerea altora, nu ce ai citit, părerea TA. DA, sau NU ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 31.08.2017 at 22:16:40.
Reply With Quote

Tags
casatorie