Citat:
În prealabil postat de GMihai
Asta, dacă ar fi adevărat, ar fi singura ta scuză.
Îți aduci aminte? Interesat, prost sau ticălos.
|
Spre deosebire de tine nu-s nici interesat. Nu castig nimic daca guverneaza PSD, poate doar nu o sa se duca tara asta de rapa asa repede pe cat s-ar fi dus daca guvernau ceilalti ca oricum nu ma astept la nimic bun. Din punctul asta de vedere m-am bucurat ca au iesit ei. Si m-am mai bucurat exact pentru ca PSD e la momentul asta mai timorat deci era mai usor sa-i facem sa accepte anumite teme ( de exemplu chestia cu referendumul pentru familie ca acolo chiar am un interes ). Sau finantarea bisericilor. Ca satanele celelalte ascultau mai curand de Digi.

Si m-am mai bucurat pentru ca nu imi place sa se faca mereu o majoritate de stransura pacalindu-i pe romani ca o sa-i conduca dreapta. Care la noi e mai comunista decat stanga - si politicienii si partidele care formeaza asa zisa dreapta. Dispretul fata de omul simplu nu-i o dovada ca esti de dreapta. Nici increderea oarba in UERSS sau in NATO. Nu-i nimic de dreapta in UERSS.
Respectul pentru libertatea omului, credinta si patriotismul sunt dovezi ca esti de dreapta.