Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2017, 21:22:09
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu daca e el in poza aia de pe plaja dar era prea buna gluma ca sa n-o fac :

ssl image hosting
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:22:47
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Dupa ce ma faci de 100 de ori pesedist, imi bagi chestia asta cu cine nu-i cu noi ... :)
A, nu, nici nu mi s-a părut că ai fost pesedist, în sensul că susții sau aperi tot PSD-ul.

Doar pe infractorii din conducerea PSD, care, se știe, nu-s totuna cu partidul....... Corect ?

P. S. Ca să nu uit, ordonanța a zburat, proiectul de lege s-a îngropat, noi cei din stradă am câștigat.

Altă întrebare ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:30:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Mihaela Grindeanu și-a exprimat public luni susținerea pentru soțul ei, premierul Sorin Grindeanu, afirmând că acesta este ''un om responsabil'' care este convins că poate ajuta România și că, în calitate de tată, nu are cum să își dorească ''să își stigmatizeze proprii copii''.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a nepoatei, Alexandra Danielescu, Mihaela Grindeanu anunță că și-a închis propirul cont de pe rețeaua de socializare ''pentru binele familiei''.

''Poate greșesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată și blamată de mulți care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac! Soțul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat și susținut de mulți oameni! A ajuns să fie acuzat de susținere a corupției, să fie acuzat de minciună și de intenții ascunse! A ajuns prim ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid și nu pentru că a avut el intenții sau ambiții ascunse! A primit această funcție cu dorința clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susțineau, convins că poate ajuta România! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată și-ar dori să își stigmatizeze proprii copii, să atragă asupra familiei sale amenințări și blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!'', spune Mihaela Grindeanu.

Ea afirmă că nu știe cine are de câștigat de pe urma acestor proteste.

''Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze și nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își dorește o țară prosperă și necoruptă pentru viitorul copiilor lui! Nu știu cine are de câștigat după toate aceste proteste, nu știu cine are de câștigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câștigat! Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deși îmi doresc din suflet să ne recuperăm liniștea. Dar, în același timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenții bune și că poate duce la bun sfârșit un program din care românii au numai de câștigat! Să îl ajute Dumnezeu!!'', adaugă ea.

Soția premierului le cere românilor să îl reanalizeze pe Sorin Grindeanu.

''Aceste rânduri au fost scrise de mine, nu am fost manipulată, nu am intenții ascunse, nu vreau să citească nimeni "printre rânduri"! Sunt gândurile, grijile și convingerile mele și am simțit nevoia să le transmit în speranța că unii vor încerca măcar să îl reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu și faptele lui! Mulțumesc anticipat tuturor care, deși nu pot să fie deacord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele!'', concluzionează ea.

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat luni la Parlament dacă a luat în calcul în ultimele zile să demisioneze, el răspunzând că ceea ce gândește singur câteodată ''e cu totul altă problemă''. ''Nu aș vrea să trec la lucruri personale, pentru că aici vorbesc ca prim ministru. (..) Eu v-am spus hotărârea mea ca prim-ministru, ceea ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă din toate punctele de vedere'', a spus Grindeanu.
Vechi 06.02.2017, 21:30:18
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
A, nu, nici nu mi s-a părut că ai fost pesedist, în sensul că susții sau aperi tot PSD-ul.

Doar pe infractorii din conducerea PSD, care, se știe, nu-s totuna cu partidul....... Corect ?
Nu apar bre nici un pesedist. Eu chiar as vrea sa-i vad cate 20 de ani la parnaie. Pe toti. Dar apar si eu niste principii, atatea cate am - nu-i vreau la parnaie pentru orice tampenie doar pentru ca eu cred ca-s hoti si nu-i vreau la parnaie doar pentru ca nu-i plac nu stiu carei ambasade. Care a pus mana pe DNA si vrea sa dea si niste exemple de hoti condamnati ca si-au pus termopane sau si-au angajat amantele pe nu stiu unde.
Si nu vreau ca procurorii sa aiba in tara asta puteri prea mari. Nici ei si nici judecatorii. Vreau sa le tremure chilotii lor la fel de mult ca ai politicienilor atunci cand iau decizii cu privire la vietile oamenilor. Nu vreau ca toti borfasii sa ajunga procurori si judecatori, sa-si faca vile la marginea orasului si sa nu pateasca nimic niciodata. Pentru ca-s utili puterii si ambasadei si atunci ii transformam in semizei atata timp cat ne respecta ordinele.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:33:29
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat luni că îi îndeamnă pe toți protestatarii la calm, dar și că a observat că, începând de duminică, ''încep să devină vizibile două tabere'', el susținând că guvernul pe care îl conduce este efectul majorității rezultate în urma votului din 11 decembrie.

''Eu am văzut că există începând de ieri, parcă încep să devină vizibile două tabere. Eu i-aș îndemna și pe unii și pe ceilalți la calm. Repet, noi avem nevoie de stabilitate, de lucruri care să ne unească. Am înțeles mesajul. Am înțeles mesajul dat de stradă, tocmai de aceea am luat decizia de a abroga ordonanța (13 - n.r.). Pe de altă parte, susținătorii noștri și cei care vor să mergem mai departe simt nevoia să-și manifeste această susținere. Eu i-aș îndemna la calm pe toți'', a afirmat premierul Sorin Grindeanu, întrebat ce mesaj le transmite protestatarilor.

Ziariștii i-au atras atenția că la protestul antiguvernamental au participat aproximativ 600.000 de oameni în toată țara, în timp ce la cel de susținere a Executivului circa 1.500 de oameni.

''Nu. Dacă am fost înțeles în forma asta... Numai că, totodată, noi am avut în urmă cu câteva săptămâni, șapte dacă nu mă înșel, alegeri, în care vorbim de milioane de voturi. De asemenea, acele milioane de voturi înseamnă susținere pentru ceea ce înseamnă acum coaliția PSD-ALDE. Nu, nu înseamnă un cec în alb, dar s-a creat o majoritate în Parlament, iar acea majoritate susține guvernul'', a răspuns premierul.
Vechi 06.02.2017, 21:40:11
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu apar bre nici un pesedist. Eu chiar as vrea sa-i vad cate 20 de ani la parnaie. Pe toti.
Juri pe roșu ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:44:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Juri pe roșu ?
Nu. Sunt ruda cu Dragnea si cu tot BPN-ul sau cum i s-o spune la PSD. De aia nu mor de dragul cucuvelei. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:50:36
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul

Ziariștii i-au atras atenția că la protestul antiguvernamental au participat aproximativ 600.000 de oameni în toată țara, în timp ce la cel de susținere a Executivului circa 1.500 de oameni.

''Nu. Dacă am fost înțeles în forma asta... Numai că, totodată, noi am avut în urmă cu câteva săptămâni, șapte dacă nu mă înșel, alegeri, în care vorbim de milioane de voturi. De asemenea, acele milioane de voturi înseamnă susținere pentru ceea ce înseamnă acum coaliția PSD-ALDE. Nu, nu înseamnă un cec în alb, dar s-a creat o majoritate în Parlament, iar acea majoritate susține guvernul'', a răspuns premierul.
Minciuni! I-a numarat Rares voturile si au iesit doar vreo 3000 spre deosebire de milioanele de oameni care au iesit in piata.
Asta se intampla cand "ziaristii" se muta la peluza si nu mai fac diferenta dintre vot si niste proteste, chiar si masive. Au inceput sa-l intrebe si pe Tariceanu cum de au tupeul sa discute nu stiu ce lege in parlament din moment ce STRADA nu doreste lucrul asta ?
Nu ar fi rau sa invatam toti cum e cu democratia. Tii cont de parerea "strazii" dar atat cat trebuie. Din pacate, asa cum a scris si un spammer aici pe forum :) , de data asta a castigat.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:51:15
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunt ruda cu Dragnea

Asta, dacă ar fi adevărat, ar fi singura ta scuză.

Îți aduci aminte? Interesat, prost sau ticălos.

Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 21:59:22
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Manifestanții din Piața Victoriei au început să plece, iar în prezent mai protestează aproximativ 10.000 de persoane, potrivit unor surse oficiale.

În cea de-a șaptea zi de proteste în fața Guvernului, protestatarii au continuat să ceară demisia Executivului.

Manifestanții au purtat pancarte pe care se putea citi: ''Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește grațiere'', ''Rezist'', ''Un guvern legitim de profesioniști, nu toți proștii'', ''Nu mai tolerăm corupția'', ''V-am adus brățări'', ''Nu mai vrem legi anti-justiție'', ''PSD, resetează-te'', ''Suntem revoltați, nu manipulați''.

Ei au scandat ''Zi de zi aici vom fi'', ''Nu cedăm, corupția ucide!'', ''Demisia''.
Răspunde