![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-e sfânta Libertate biciuita Si fa din mine patima, ori stea, Si nu-i lasa sa ma prefaca-n vita Mi s-a acrit de-acest sfarsit de veac Si nu mai am nici lacrima sa-Ti scriu Mai da-mi putere Doamne, pentru leac Sa-mi razbun copiii cât sunt viu... Cum poate acest pamânt sa ne mai tina ? Noi suntem primitivii care am fost, Purtam cu totii-n spate câte-o vina caci vrem mariri si-n zilele de post... Mai treci din când in când si pe la noi Doar cât sa stim cum este pe la Tine... Magarii -acum îmbraca piei de boi Ragnind la noi, doar sa ne fie bine... Ori scrie-ne, asa cum fac poetii, Si-Ti dam adresa, doar sa ne gasesti : Suntem in Piata Universitatii La Kilometrul zero, Bucuresti !
|
||||
|
||||
![]()
Da, oamenii se schimbă, vrei un exemplu, uite-te în oglindă...
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Daca incepem cu poezii, uite de ce il prefer eu pe comunistul Paunescu, dizidentului post comunism, Liiceanu. :)
E prea lung drumul până-n comunism De nu-l scurtăm cu gări și cu etape, De nu-l aducem totuși mai aproape, E prea lung drumul până-n comunism. Am mai visa, de nu s-ar face zi Și pruncii nu ne-ar întreba de pâine E lung și drumul scurt de azi, pe mâine, Cu-atât mai lung ce ni se năzări. Când, obosită, într-un cerc închis, Scârbită, umilită lumea noastră A vrut să se arunce pe fereastră, I-au dat un drog, i-au programat un vis. Acesta e, total și nebunesc, E comunismul, unica dreptate, Cel hotărât a le-mpăca pe toate, Pilonii lui pe osul nostru cresc. Prea lung, prea tăinuit, prea lung, prea lung, Pustie veșnicie exemplară, Ni-i dor din când în când de câte-o gară, În care oamenii și mai ajung". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi dorim o pace simbol sa ne fie Lacrima izbanzii, libertatea noastra Vrem cu mic cu mare" ntreaga Romanie Sa rasara mandra ca o floare-n glastra. Refren: Noi de-aicea nu plecam Nu plecam acasa Pina nu vom castiga Libertatea noastra. Suntem luptatorii veacului ce vine, Suntem diligenta veacurilor multe Caii nostri alearga spre un tarm de bine Cu potcoave albe dincolo de munte. Dorul ne e frate si adanc ne scurma Visul libertatii ne e sfant meleag Fara violenta, nu suntem o turma Libertatea insesi e al nostru steag.
|
|||
|
|||
![]()
Pai nici despre tine nu cred ca ai fost userist de mic. Copchil de ala care nu iesea din casa si nu lasa pe nimeni sa se joace cu soldateii lui de plastic. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S. Mă consolez cu ideea că au furat ăștia voturile și că acel 0,1% a fost măsluit. :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu cred ca au avut chiar 0,1 a avut aproape un procent. Banuiesc ca sunt mai multi romani curati ( chiar mai curati decat mine care-s mai degraba targetul PSD din punctul asta de vedere :) ) care ar fi votat ANR daca ar fi avut o campanie reusita. Dar nu cred ca-s prea multi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu știu pe ce te bazezi, în afară de preconcepțiile tale că "toți care e împotriva noastră,a pesedistilor, e cu usereul". Specific pentru modul de gândire comunistoid conform căruia "cine nu e cu noi, e împotriva noastră, și cine nu e cu noi, și de ce nu e cu noi, stabilim tot noi". Ai trei încercări să ghicești cu ce partid votez eu, și nu de azi de ieri, ci dintotdeauna. Cu prima, USR, ai dat-o în bară. Altă întrebare ? P. S. Ca să nu uit, ordonanța a zburat, proiectul de lege s-a îngropat, noi cei din stradă am câștigat. Altă întrebare ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 06.02.2017 at 21:14:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Glumeam, am omis să pun între ghilimele "consolez". :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce ma faci de 100 de ori pesedist, imi bagi chestia asta cu cine nu-i cu noi ... :)
|
|