![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si care e treaba ? Am votat curat, nu le-am facut campanie, nu am avut nici un interes, nu am zis ca ar fi nemaipomeniti si nici macar ca romanii sunt prosti ca nu i-au votat. Asta e, nu a fost cea mai potrivita formula, astept sa vad oferta de la urmatoarele alegeri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un jurnalist de la gigi: "peste 300 de mii de protestatari au cântat imnul țării". :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar mă distram ..."hai că mai avem un pic și trecem pragul cu (supriză!) 0,1%". :)))) |
|
|||
|
|||
![]()
Da, nu mi-a placut nici mie chestia aia. Putea sa cheme lumea la vot si fara sa minta. Parea un fel de Dragnea asa. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest toate cele bune si visul sa-ti devină realitate , dacă asta te satisface :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cred ca tu speri ca vine si anul 91 si intra si PNL la guvernare, ca altfel nu vad vreo solutie sa castigati niste alegeri. :D |
|
|||
|
|||
![]()
5% plagiat. :)
Nu mai zic de chestia cu #rezist si toate celelalte. Asta-i romanul, a ramas cu sechele de cand mesteca ciunga si crede ca tot ce fac aia pe afara e mai bun. Chiar si ce fac aia din Ucraina. :) https://youtu.be/Onk4SDBh6IM?t=65 |
|
|||
|
|||
![]()
Dovadă cât de ușor o putem lua în barbă. Și asta se mai dă și drept creștin, ceea ce e și mai grav. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa fim obiectivi :)
|
|||
|
|||
![]()