![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
...:)) Și uite așa iarăși îi bagi pe toți într-o oală. Din nou obiectivitatea ta își spune cuvântul. :))
Am spus eu că îmi doresc să se închidă vreun post TV? E clar că tu repeți mantrele altor formatori de opinie, deși vrei să pari unul original. :) |
|
|||
|
|||
![]()
1.discutia despre anticipate e aiurea, trebuie sa cada guvernul de trei ori in parlament.
2.opozitia asta e incapabila sa conduca tara, iar tehnocrati fara responsabilitate politica? Iar guvern de umplutura? 3.poate dragnea sa schimbe tot? Sa schimbe guvernul cu cineva capabil si sa se tina de propriul program? Nu cred, cred ca vor face tot posibilul sa-si arate muschii, in parlament si in afara lui. Nu ma mira deloc infratirea cu ticalosii a unora de pe aici si nici ca arunca laturi pe momente frumoase din istoria poporului asta apatic, asta a fost intotdeauna treaba lor, a ticalosilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar mă tem că ne zbatem degeaba câtă vreme mai mult de jumătate din populație stă pe perfuziile cu otravă administrate zilnic de Antena 3 și de RTV. Și-atunci ajungem la instanța care ocrotește rezervorul de puroi al României, la CNA**, unde chiar sper să ajung mâine, împreună cu cei care vor fi la Piața Universității la ora 17." Deci asta-i ayatollahul. Care probabil spera ca daca ii inchde pe aia, o sa se uite tot poporul la prostiile lui. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dragos a spus-o cel mai bine.
Daca ne va conduce, din strada, blestemata de "generatie Pokemon/tableta/fulgdenea", o sa o incurcam, Astia sint capabili sa isi lase bunicii sa fie eutanasiati, ca asa glasuiesc "sfintele sugestii" de la Babilon/Bruxelles. Cei de la multinationale, daca e adevarat ca se iese "pe sarcina de servici la ordin", sint niste subiectivi batuti in cap. Unde naiba erau cind parintii lor erau dati afara prin privatizari frauduloase, facute de marii baroni cu complicitatea tuturor partidelor importante si tuturor structurilor de comanda si forta din tara asta?! Ha? Cind au aparat ei sa avem o industrie autohtona puternica, performanta, nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar a noastra?! Da, bine, multi nici nu erau nascuti. Dar cei care erau in tema, si erau la virsta decizxiilor constiente si legale, ce faceau? Au facut lanturi umane in jurul acelor intreprinderi? Nu, ca e cool sa iti faca praf deopotriva Occidentul, Rusia, China, etc., prin tot felul de samasari, industria, agricultura, turismul, invatamintul, etc. Agitau chei in piata Universitatii, ca aduce CDR lapte si miere gratis pe toate drumurile. Nu ma intelegeti gresit: nici vacile care indemnau minerii sa loveasca oameni in iunie 1990 nu sint mai bune cu nimic. Si da, stiu din sursa directa ca sistemele de irigatii "ceausiste", care ne-ar fi salvat de multi ani secetosi, au fost distruse in primul rind de tarani timpiti, care credeau ca daca distrug ce e al statului comunist, si fura si aduc acasa diverse obiecte, aparate, resurse, etc., se vor intoarce la situatia ante-clectivizare. Uita ca colectivizarea e absolut necesara pentru agricultura moderna, dar mdoul in care a fost facuta a fost abslout criminal, iar modul in care a fost distrusaa fost absolut hotesc. Trebuia modernizata. Evreii au avut intelepciunea sa vada foloasele agriculturii cooperative, dovada existenta si succesul urias al kibbutzim din Israel. Noi nu sintem nici a mia parte ca ei, dar, macar la nivelul nostru, am fi putut avea o viziune, de schimbare, de munca si organizare. Nu, am preferat sa furam din avutia propriului nostru stat. Multinationalele, bancile si restul institutiilor imperialismului (occidental si nu numai) ar trebui sa isi tina naibii fleanca, pentru ca armata corporatva de ocupatie a fost principalul beneficiar al unei Rominii devalizate de securime, si de o parte din masonerie si fostii activisti locali. Si unii, si altii sint niste nemernici. Au fost mina in mina! Nu am votat vreodata si nu votez PSD, pentru ca partidul asta are cel putin doua fetze. Si ei au participat la distrugerea Rominiei, prin o parte din baronii lor. Stiti ceva? Poporul romin se sinucide, lent si sigur. A inceput cu genocidul nenascutilor (si chiar al nou-nascutilor), a continuat cu mineriadele, privatizarile frauduloase, si acum...asta. Facem parte dintr-un popor suicidar, si mai nimeni nu vedem asta.
|
|||
|
|||
![]()
ma uit si citesc ce scrie fistecine pe aici, tentative de seriozitate, incercari de cinste, fapte amestecate cu aiureli, peste toate tronand permanent suspiciune, neincredere, spionita. si printre randuri vaicareli. dar, de fapt sunt doar minciuni. pentru ca au fost momente cand se putea schimba tot. dar, ce sa vezi, momente ratate tocmai de politicieni care sunt simpatizati de vaicarelul de mai sus.
fapte: se formeaza alianta DA, propunere electorala Stolojan la presedentie. toate sondajele de opinie aratau sub 20% potential de vot, are loc schimbarea lacrimogena "draga stolo", e propus basescu care castiga. "solutia imorala" voiculescu tradeaza si se formeaza guvernul DA, tariceanu premier. psd era in cadere libera, sondajele aratau la momentul ala un psd in degringolada, intre 8 (!!!) si 15% sanse electorale. in ungherele DA se aranjeaza un complot politic de eliminare a psd-ului, tariceanu trebuia sa-si prezinte demisia, o face, dar si-o retrage a doua zi la presiunile lui patriciu si ale amicilor de afaceri din psd. si gata, sansa pierduta, cearta definitiva in coalitia de guvernare, tariceanu trece in barca psd. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ticalosii Èi acÈiunile lor sunt catalizatorul fără voie al acestor momente; după cum spunea cineva, infractorul Dragnea a reuÈit ceva de care orice conducător al României ar fi fost mândru: sa facă Timisoara sa scandeze "BucureÈti, lupta BucureÈti !!!" Edit: Adriane, poporul român renaÈte prin ceea ce face acum. Du-te în piaÈă Èi ai sa vezi, ai sa simÈi.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 05.02.2017 at 23:57:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai bre ca v-au batut pesedistii si la Timisoara. La Bucuresti nu mai zic. Va mintiti singuri, va scoateti membrii si simpatizantii in strada si credeti ca o sa aveti succes mai mare. :)
Rezultatele din Timis : Potrivit datelor furnizate de PSD, în urma centralizării voturilor din cele 74 de secții de votare, PSD a obținut 34,57%, PNL – 20,54%, USR – 7,89%, ALDE – 5,51%, PMP – 4,42%, UDMR – 2,83%. Asta ar trebui sa fie tot ce conteaza. Restul e prostia PSD. Si faptul ca intr-adevar e greu sa spargi tesatura asta securista. Dar e problema lor. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ai uitat de ANR: 0,1 %. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
USR avea si in sondaje inainte de alegeri vreo 15%. Si faceati sigur guvernul ca sunteti toti de dreapta...cam cum sunt eu popa. :)
Asa si acum va mintiti singuri ca ati fost de doua trei ori mai multi si parca vad ca la urmatoarele alegeri o sa faceti o figura si mai si. Mi-e si frica sa ma gandesc la momentul in care PSD o sa bata scorul FSN-ului din 90. ![]() |
|