![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imaginile vorbesc de la sine. :)
Last edited by simpllu; 06.02.2017 at 00:42:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu daca aveam tv anuntam ca au fost la protest la Cotroceni 6 milioane de bucuresteni. Cand nu functionezi pe principii economice ci cheltui banii de la stat cum fac aia de la Digi, poti sa anunti orice. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform statului de drept pe care cu mania proletara il sustii, esti partas cu ceilalti la tot ce se va intampla de acum incolo.Esti complice la tot ce vor face poporul lui Iohannis ( conform propriile lui declaratii). Hmm oare care este pedepapsa pentru lovitura de stat, tradarea nationala ? Nush , dar asta este de compententa curtii martiale.Ups, naspa. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Serios adică indiferent? Surd? De altfel, probabil așa ar fi făcut dacă celelalte instituții și țări n-ar fi făcut presiuni luând bazîndu-se pe, ori luând în considerare tocmai protestele din stradă.
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine v-ati uita ca audientele cele mai mari le fac tot Antena si RTV deci e foarte posibil ca oamenii care nu participa sa fie in dezacord total cu ce faceti si ce cereti voi pe acolo. De asta zic, nu stiu cat de reprezentativa este "strada". E clar ca unii vor sa ne faca sa credem ca toata Romania e in strada dar uite ca nu e. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta e problema lor ca "celelalte institutii" va vor in strada. Ca daca erau de partea lor "celelalte institutii", erati cateva mii. Cam cati ati fost cand v-ati dus sa va luati ramas bun de la Ciolos. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Și dai o filmare a unui protest din Brazilia, deși nici acolo nu au avut 6 miloane de oameni în strada. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Legalitatea, asta e ce trebuie sa urmarim. E guvern ales legal? da. Atunci sa ramina pina la vitoarele alefgeri. Ca exista niste creaturi care isi dmeonizeaza concetatenii care au votat cu PSD, mi se pare fascist de-a dreptul. Evident, nu as tolera nici reciproca. Nici sa vina PSD sa ii bata pe useristi sau penelisti, nici invers.
Cea mai corecta pozitie o au cristiboss56 si iuliu46, parerea mea. Eu as fi votat PNL, un PNL rebratienizat prin unul ca Daniel Gheorghe, politician pe gustul meu. Nu votez un partid care slujeste imperialismului apusean. Si nu, nici daca ar veni unii sa pupe Rusia in fund pe motiv de sanchi, inrudire confesionala, nici pe aia nu i-as agreea. A fi jefuit de apuseni sau de rusi nu mi se par lucruri esential diferite. Omul e specie cazuta. Sau, cum un prieten adesea imi spune, citind la rindul sau o replica de film clasic: "Sintem ceea ce sintem".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În stradă sunt cei care cunosc realitatea prin intermediul Facebook-ului și nu votează din cauză că Mark Zuckerberg n-a prevăzut un buton și în scopul ăsta.