Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2017, 22:54:35
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Iar Pilat l-a intrebat pe Iisus: Ce este Adevarul? Insa Acesta nu i-a raspuns.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:56:04
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.
Tu chiar crezi ca sperii pe cineva cu halucinatiile tale ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:02:48
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.
Cu afirmația asta dovedești că ești rupt de realitate. La stuf cu toți, buni sunt numai cei pe care îi scoți în față, ei nefiind formatori de opinie. :))
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:02:49
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Concluzia e una creștinească și 100% în spiritul Evangheliei: digi e bun, rtv e rău, tefeliștii e deștepți și mai superiori ca hodorogii de la Cotroceni. Votul e kk, #strada e baza.
Heil.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:06:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Cu afirmația asta dovedești că ești rupt de realitate. La stuf cu toți, buni sunt numai cei pe care îi scoți în față, ei nefiind formatori de opinie. :))
Pai ce am zis eu ca Badea ar spune "adevarul " ? Am zis ca cu el eram de acord mai tot timpul atunci cand ma uitam. Si nu i-am trimis pe ceilalti la stuf, spre deosebire de voi eu nu vreau sa se inchida nici Hotnews si nici Digi. Vreau doar ca presa sa se organizeze dupa principii economice pentru ca-s satul sa ma invete ce-i dreapta unii care nu-si platesc datoriile sau mai rau, unii care sunt platiti cu bani negri. Nu mai vorbesc despre coruptie ca-i indecent. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:09:26
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Eu vreau să se închidă alea. Că oricum văd că toată lumea de uită la a3 și rtv.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:10:30
Senior Member

Implicit

Uite aici spontaneitate organizata :

Nu mai vorbim despre celelalte resurse. Mai rau e ca intr-un fel sau altul, tot "romanii" or sa plateasca si pentru ele. Si aia din strada dar si aia care nu-s de acord. Dar asta e frumusetea democratiei, nu putem interzice dreptul la protest. Mai ales cand ies 250.000 de oameni intr-o piata in care incap de 3 ori mai putini. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:12:01
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu vreau să se închidă alea. Că oricum văd că toată lumea de uită la a3 și rtv.
Pai cum bre si Rares ? De cine mai radem noi ? Si aia de la Digi ? Nu trebuie sa avem si noi un post quality ? Care chiar daca are mai putini telespectatori decat operatori, macar tine standardul ridicat. :)

Am vazut acum un pesedist la mine pe fb : Antena 3 sunteti o rusine! Mircea Badea si Ciuvica plecati din emisiune ca aia-s tradatori!

Si mai jos sfaturi :

Dati pe RTV! :D
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:12:54
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

CristianR, ce fumezi?! Cartarescu?! Holy shit...Ai vazut modul in care se exprima poetul asta prooccidental la modul fanatic despre votantii PSD? Da, nu e vreun secret ca majoritatea votantilor PSD sint din generatiile parintilor si mai ales bunicilor nostri.
Citeste si singur, minca-i-ar limacsii cartile.
Sper ca acea catastrofa geologica sa distruga cit mai rapid nucleul UE si Rusia deopotriva, sa fie mari lacuri de pilda, sau dimpotriva mari lanturi vulcanice unde sint acum imperiile astea, ca sa se sature toti admiratorii de stapini sa mai aduleze imperii nefaste. Era ciudatul ala care pupa pe rusi undeva, bine ca o fost banned, ala era la o extrema, voi la cealalta.
Pe tine nu te-ar deranja sa rada spalacitul de Schweighofer sau alalalt defrisator, Verestoy, muntii Rominiei, daca niste companii occidentale ies fericite din asta.
Eu as ride daca Austria ar trece printr-o catastrofa ecologica cu efect similar, poate invata bogatanii ceva din asta. Nici o sansa.
Vorbeam azi cu un tefelist, altfel ne intelegeam bine pin ala momentul asta, eram undeva intre cunostinte. Dialog: Eu: - Tu admiri tehnocratii?! Oameni astia slujesc multinationalelor, via lobby-ul din Bruxelles. El: - Nu conteaza de unde vin, totul e sa nu fure. Ai nostri fura intotdeauna.

Mno, judecati si voi. Cred ca Boia are orgasme pe chestia asta: am ajuns sa ne punem cenusa in cap, ca cica sintem un neam de hoti. Occidentalii si rusii, care au furat pamintul si resursele atitor popoare, ce sint!?
Vechi 05.02.2017, 23:18:15
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Ei și ce dacăCărtărescu a dat-o puțin nazy style? Îl iertăm, suntem creștini, cpn...
Reply With Quote
Răspunde